- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Gitmeyin. Doğum izni sizin yasal izniniz.Son hafta doğum izinli olmama rağmen yoğunluktan ikide bir okula giden ben…
Ben sizi haklı buldum, eğer öğretmen dersine giriyorsa ders devam eder, sadece son gün veliler getirip götürür..mesela bizim anasınıfı bugün tam olarak sınıftaydı..diğer veliler servis parasını vermiş zaten,yani zarar edecekleri bir durum yok..çocuğu göndermemek onların tercihi,onlar gitmiyor diye siz de mi göndermeyeceksiniz..ama sizin sınıfta çocuğunuz dışında kimse yoksa siz de göndermeyin..bence servisten memnunsaniz seneye de onlarla devam edecekseniz ,sene başında konuşun bu durumu,ya da son ay çocuğunuzu alıp kendiniz götürüp getirin..Son hafta ögretmenlerin cogu gitmez, öğrencilerinde cogu gitmez. Son hafta ( ilkokul icin söylüyorum) ders olmaz hos lise de de olmuyordu .
Müfredattaki ders programı ztn bitmis olur.
Eğer pesin 4 haftalık verdiyseniz ve 3 hafta götürdüyse kalan 1 haftalık paranızı isteyin.
Ztn ders yokken inatla cocugu okula göndermenize gerek var mı?
Eyvah eyvah böyle bisey nasıl olur. Tüm öğretmenler son hafta derse giriyo buradaki 25 senelik öğretmenler böyle beyan etmisler. Sizin okul neresiyds hemen bu ablalara söyleyin de oraya gitsinlerBüyük oğlum seneye lise sona gidecek küçükte seneye ortaokula hersene okulun son haftası hiç bir çocuk gitmez servislerde gitmez yani çocuğunuz okula gitti servis aldı varsayalım bazen snifta iki öğrenci oluyor öğretmeni arayıp gelin alın diyor kimse yok diye o yüzden normal he olmamalı orası ayrı ama kimse gitmiyor yani sınıfında herkes gidiyor mu
Ben öğretmenler gitmiyor demedim ki hatta küçüğün öğretmeni hala söylüyor gelsinler diye ama kimse gitmeyince oğlumda gitmek istemiyor doğal olarak ama öğretmenimiz okulda yaniEyvah eyvah böyle bisey nasıl olur. Tüm öğretmenler son hafta derse giriyo buradaki 25 senelik öğretmenler böyle beyan etmisler. Sizin okul neresiyds hemen bu ablalara söyleyin de oraya gitsinler.. birazdan sizi de linclemeye gelirler
Hayır öğretmenim gelip cocugu alın lafınıza istinaden söyledim ben ztn. Asla böyle biseyi kabul etmezlerBen öğretmenler gitmiyor demedim ki hatta küçüğün öğretmeni hala söylüyor gelsinler diye ama kimse gitmeyince oğlumda gitmek istemiyor doğal olarak ama öğretmenimiz okulda yani
Yani çocuklarda istemiyor hatta beş kişi bile olsa oğlum çok mutsuz oluyor az kişi vardı diye bende gondermiyorum bu arada konu sahibi servisler Haziran ayı ücretini almazlar 15 tatilde aldiklari içinHayır öğretmenim gelip cocugu alın lafınıza istinaden söyledim ben ztn. Asla böyle biseyi kabul etmezleryani arayıp cocugunuzu alın dediklerine göre diye son hafta ders yapmıyorlar demek oluyor buna gülüyorum anlastık sanırım simdi
Ya cok önemli bi konu değil. Yıllardır yaşadığımız hususlar. Benim bi rahatsızlıgım yok. Abartılacak bisey de yok. Eğitim takvimi bitmisse öğretmen gelse de olur gelmesede.. öğrencide..Sadece burada son haftada full ekip okulda hatta eğitim devam ediyormus gibi lanse edilip, bambaska bir tablo olusturmaya calısmakta ısrarcı kesim var. Sebebini inanın hic anlamadım. Sonucta son hafta gönderip cocukları da bos yere mutsuz etmenin luzumlu oldugunu düşünmüyorum.Yani çocuklarda istemiyor hatta beş kişi bile olsa oğlum çok mutsuz oluyor az kişi vardı diye bende gondermiyorum bu arada konu sahibi servisler Haziran ayı ücretini almazlar 15 tatilde aldiklari için
Aynen bende çocuğum okulda değilse öğretmeninin gelmemesini de sorun etmem ona kalmışYa cok önemli bi konu değil. Yıllardır yaşadığımız hususlar. Benim bi rahatsızlıgım yok. Abartılacak bisey de yok. Eğitim takvimi bitmisse öğretmen gelse de olur gelmesede.. öğrencide..Sadece burada son haftada full ekip okulda hatta eğitim devam ediyormus gibi lanse edilip, bambaska bir tablo olusturmaya calısmakta ısrarcı kesim var. Sebebini inanın hic anlamadım. Sonucta son hafta gönderip cocukları da bos yere mutsuz etmenin luzumlu oldugunu düşünmüyorum.
Eğitim takvimi dediğiniz eylülde okulun açılış ziliyle başlar haziranda karneler verildikten sonra biter ve süre zarfında öğretmen raporlu ya da mazeret izninde değilse okulda bulunmak zorundadır ve bulunur da öğrenci olsun ya da olmasın. Okulun son haftası da eğitimin devam etmemesi öğretmenin kararıyla olan bir durum değil. Sınavlar yapılıp notlar verildikten sonra öğrenci ders dinlemediğinden çoğu da okulda olmadığından derse devam edemiyoruz. Bugün okulumuzdaki matematik öğretmeni dört öğrenciyle soru çözmüş. Derse devam ettiğini gören öğrenciler ikinci ders okuldan kaçmışlar. Israrla öğretmenin keyfi olarak son hafta okula gitmediğini söylemeniz tuhaf duruyor. Bugün koşa koşa ders saatine yetişmeye çalıştım girdiğim sınıflarda öğrenci yoktu. Sene sonu işlerini hallettim ve sonrasında işimiz bitmesine rağmen ve okulda öğrenci olmadığı halde bitiş ziline kadar bekledik. O şunu demiş bu bunu söylemiş bırakın yarın ilçenizdeki okulların öğretmenler odasına uğrayın. Bakın bakalım okulllarda öğretmenler yok mu? Alıntılamayın deyip duruyorsunuz bilmediğiniz konularda yalan yanlış bilgiler vermeyin!Ya cok önemli bi konu değil. Yıllardır yaşadığımız hususlar. Benim bi rahatsızlıgım yok. Abartılacak bisey de yok. Eğitim takvimi bitmisse öğretmen gelse de olur gelmesede.. öğrencide..Sadece burada son haftada full ekip okulda hatta eğitim devam ediyormus gibi lanse edilip, bambaska bir tablo olusturmaya calısmakta ısrarcı kesim var. Sebebini inanın hic anlamadım. Sonucta son hafta gönderip cocukları da bos yere mutsuz etmenin luzumlu oldugunu düşünmüyorum.
Bilmediğim değil bildiğim konuda konusuyorum. Ve kesinlikte belirtmiyorum üstelik eski bi öğretmen olarak eski bir öğrenci olarak kendi okulumdaki gözlememi söylüyorum. Bak arada fark var. Ve bazı okullar esnek bazıları ise yönetici farkından bu konuda 0 imtiyazlı calısıyor olabilir. Ben tüm bunlara acık pencere bırakırken, aslaa her zaman full gidiyor öğretmenler diye diretene derim ki bir dakika orada kal meb bakanı dahi öğretmenlerin aldığı rapordan dolayı basım eğik geziyorum niye desin? Koskca Dünya bankası raporu yalan mı söylüyor? En cok rapor alan, devamsızlık yapan mesleğin öğretmenlik oldugu bildirisini yayınlamıs? Öğretmen devamsızlıgı üzerine tez yazılmıs.Eğitim takvimi dediğiniz eylülde okulun açılış ziliyle başlar haziranda karneler verildikten sonra biter ve süre zarfında öğretmen raporlu ya da mazeret izninde değilse okulda bulunmak zorundadır ve bulunur da öğrenci olsun ya da olmasın. Okulun son haftası da eğitimin devam etmemesi öğretmenin kararıyla olan bir durum değil. Sınavlar yapılıp notlar verildikten sonra öğrenci ders dinlemediğinden çoğu da okulda olmadığından derse devam edemiyoruz. Bugün okulumuzdaki matematik öğretmeni dört öğrenciyle soru çözmüş. Derse devam ettiğini gören öğrenciler ikinci ders okuldan kaçmışlar. Israrla öğretmenin keyfi olarak son hafta okula gitmediğini söylemeniz tuhaf duruyor. Bugün koşa koşa ders saatine yetişmeye çalıştım girdiğim sınıflarda öğrenci yoktu. Sene sonu işlerini hallettim ve sonrasında işimiz bitmesine rağmen ve okulda öğrenci olmadığı halde bitiş ziline kadar bekledik. O şunu demiş bu bunu söylemiş bırakın yarın ilçenizdeki okulların öğretmenler odasına uğrayın. Bakın bakalım okulllarda öğretmenler yok mu? Alıntılamayın deyip duruyorsunuz bilmediğiniz konularda yalan yanlış bilgiler vermeyin!
Ders yapmamak ayrı, öğretmenin okula gitmemesi ayrı yanlız. Sinifta 2 kişi olunca tabiki ders olmaz.Hayır öğretmenim gelip cocugu alın lafınıza istinaden söyledim ben ztn. Asla böyle biseyi kabul etmezleryani arayıp cocugunuzu alın dediklerine göre diye son hafta ders yapmıyorlar demek oluyor buna gülüyorum anlastık sanırım simdi
Ben senenin son haftasında dersliğe giren öğretmen de gördüm, girmeyende, rapor alıp gelmeyenide.Ders yapmamak ayrı, öğretmenin okula gitmemesi ayrı yanlız. Sinifta 2 kişi olunca tabiki ders o
Son hafta ögretmenlerin cogu gitmez, öğrencilerinde cogu gitmez.
Bende hic biseyde kesin konusmadım.
Ne güzel memleket. Almanya ve İsviçre'de bırak son haftayı, okul kapanmadan 1 gün önce tatile gidemezsin. Havaalanında soruyorlar ve okuldan alınmış izin kağıdı yoksa basıyorlar cezayı.Son hafta ögretmenlerin cogu gitmez, öğrencilerinde cogu gitmez. Son hafta ( ilkokul icin söylüyorum) ders olmaz hos lise de de olmuyordu .
Müfredattaki ders programı ztn bitmis olur.
Eğer pesin 4 haftalık verdiyseniz ve 3 hafta götürdüyse kalan 1 haftalık paranızı isteyin.
Ztn ders yokken inatla cocugu okula göndermenize gerek var mı?
Dönüp baktım.Bu arada konu niye Orhan Veli şiiri gibi yazılmış?
Burda da böyle bişey yok hanımefendi. Bu bayan mabadindan uyduruyorNe güzel memleket. Almanya ve İsviçre'de bırak son haftayı, okul kapanmadan 1 gün önce tatile gidemezsin. Havaalanında soruyorlar ve okuldan alınmış izin kağıdı yoksa basıyorlar cezayı.
Benim mabadım sana ağır gelir cnm yalnız. Bana ağır geldiği icin mi sizin kendi bakanınız devamsızlıklarınız fazladan aldığınız raporlar adamı bile utandırmıs, yahu madem böyle bisey yok ögretmenler sendikasına yazın bunu haber yapanı, Dünya bankasını hepsini şikayet edin hadiBurda da böyle bişey yok hanımefendi. Bu bayan mabadindan uyduruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?