Bir şey almalımıyım

Kız muhtemelen amaaan abisi alsın, ben mi düşüneceğim deyip geçmiştir. O zaman ben olsam amaaan abim alsın hediyeyi, ben mi düşüneceğim derim. :KK53:
Aynen kı kendı hedıyesını pesınen bellı etmıstır. Bana bunu al gıbısınden Aynı sey kendıne yapılsa bı ton trıp atar ama kız kardese yapılınca sorun yok. Ben de gelecekte gorumce adayı olacagım. Sımdıden bılendım 😂 gorumcekler

o da hoş değil. kızı eledim ben ya. abin öyle böyle öküz abin para atar. işine bile gelir. sen kadınsın o kadın, şık mı sence ? saygısızlık alma bişey, sende 1 hafta sonra para atarsın olur mu kıza ibanını iste.
Durun bilendirmeyin beni şimdi 😄konusu geçerse şey mi desem ben doğum günlerine önem veriyorum seni yeni yeni tanıyorum bu yüzden pek bir şey beklemedim Bi dahakine artık desem saçma olur mu ya 🙄

Aynen kı kendı hedıyesını pesınen bellı etmıstır. Bana bunu al gıbısınden Aynı sey kendıne yapılsa bı ton trıp atar ama kız kardese yapılınca sorun yok. Ben de gelecekte gorumce adayı olacagım. Sımdıden bılendım 😂 gorumcekler
Yok ya benimki görümcelikten değil. Bu benimki şahsi deccalliğim. :KK53:
Kötülük göre göre deccalin teki oldum çıktım. Karşılıksız kimseye özveride bulunmuyorum artık. Tırnağı olan kendi başını kaşısın, bana ne.

Konu sahibi sen görümcesin kendine gel bırak o sana yaranmak aileye girmek için bişeyler yapsın 😂
Bu yorumdan sonra yazdığım ilk yorumu geri alıyorum ve hediye alma diyorum 😂 abin de tam kütükmüş hakikaten. Kız da hiç abine olur mu öyle şey dememiş mi? İbana para atmak nedir? Kız da tam kütükmüş. Kadınlar erkekleri yönlendirir yani normalde.

Yok ya benimki görümcelikten değil. Bu benimki şahsi deccalliğim. :KK53:
Kötülük göre göre deccalin teki oldum çıktım. Karşılıksız kimseye özveride bulunmuyorum artık. Tırnağı olan kendi başını kaşısın, bana ne.
Ahaha bende öyleyim aslında ama yine de iyilik meleklerim çıkıyor bir yerden😄

Bu yorumdan sonra yazdığım ilk yorumu geri alıyorum ve hediye alma diyorum 😂 abin de tam kütükmüş hakikaten. Kız da hiç abine olur mu öyle şey dememiş mi? İbana para atmak nedir? Kız da tam kütükmüş. Kadınlar erkekleri yönlendirir yani normalde.
Ay ne diyeyim şimdi kendileri bilir abim alması gerekiyor normal de ona ayar çektim de kız için bişey diyemem şimdi bir hediyenin derdine de düşmüş gibi gözükmek istemiyorum

Kızlar bir hafta önce benim doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi kutladık güzeldi. Abim hediye bakamadıklarını bir sonraki güne alıp vereceklerini söylediler tamam dedim ama verilmedi tabiki de hediyesinde degilim zaten kız arkadaşından bir şey beklemedim elbette. 3 gün önce de bize tanışmaya getirdi çiçek almış bize sevindim tabiki de 1 hafta sonra da abimin kız arkadaşının doğum günü var gidicem tabiki ama bir şey almalımıyım sizce ben?
Bence alma kiz sana bir sey almamis .

Bir gün herkes bu kafaya gelecek😘 E ece4458 ve Vaalbara Vaalbara siz de gelsenize burda su çok güzel 🥳

Kızı daha yeni tanıdığım için almasını beklemedim alınmadım da abim ikimizin yerine para Atıcam istediğini al biraz geç oldu kusura bakma dedi
Çok şükür birilerine adıma para verdirmeden geldim şu yaşıma, verilecekse bı para aslanlar gibi kendim verdim, kah kazik yedim kah kazik yedim, yine de kendim ödedim paramı :KK51:
Vazgeçtim önceki yorumumdan, abin senin adına para göndersin sevgilisine.

Ben kendi yorumumdan sonrasina bakmamıştım, piskevitle çay içiyordum, uyarı için sağol kuşum :KK15: Zerriniffet Zerriniffet

Durun bilendirmeyin beni şimdi 😄konusu geçerse şey mi desem ben doğum günlerine önem veriyorum seni yeni yeni tanıyorum bu yüzden pek bir şey beklemedim Bi dahakine artık desem saçma olur mu ya 🙄
yok artık laf falan sokma cool ol. kartını gördüm arttırıyorum demiş ol. abin düşünmüş para atma işini de bence. kızda amann uğraşmayayım iyi olmuş demiş. ya vallahi gazlamak için demiyorum inan yaşanmışlıklar. hediyesiz git, sana hediye seçemedim çok tanımıyorum abimle gönderirim de 😂 iyi ki doğdun aşkım ailemize güneş gibi doğdun de 😂

Çok şükür birilerine adıma para verdirmeden geldim şu yaşıma, verilecekse bı para aslanlar gibi kendim verdim, kah kazik yedim kah kazik yedim, yine de kendim ödedim paramı :KK51:

Ben kendi yorumumdan sonrasina bakmamıştım, piskevitle çay içiyordum, uyarı için sağol kuşum :KK15: Zerriniffet Zerriniffet
Bu devran böyle mi sürecek peki o bana gönderdi ben ona abimle göndericem sonra yine falan düşüncesi bile kötü 😄

yok artık laf falan sokma cool ol. kartını gördüm arttırıyorum demiş ol. abin düşünmüş para atma işini de bence. kızda amann uğraşmayayım iyi olmuş demiş. ya vallahi gazlamak için demiyorum inan yaşanmışlıklar. hediyesiz git, sana hediye seçemedim çok tanımıyorum abimle gönderirim de 😂 iyi ki doğdun aşkım ailemize güneş gibi doğdun de 😂
Benim gibi görümce bulmuş en büyük hediye hu olmalı 😄

😘 Artık herkeşler aynı fikirde E ece4458 gör bunları bacım gör 😂

+1
O nasıl eli boş geldiyse senin doğum gününe, sen de o rahatlıkla gideceksin işte. :KK53: Hiç de ayıp olmaz bence, onun yaptığı ayıp değil miydi? E değilmiş demek ki, ortamın davranış kodu buysa ayak uyduracaksın. Gideceksin eğlenip neşe saçacaksın, bu kadar. :KK14:

Back
X