Bir şey danışmak istiyorum. Yardım

elanurxk00

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
19
5
16
21
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Geçen ay adetim farklı oldu ince kahverengi ve az çamur gibi geldi. İlk iki gün sonraki günler kırmızı küçük küçük pıhtılı geldi, normalde pıhtılı ve kahverengi lekelenmeyle başlamaz ve değişik çok fazla kasık ağrım vardı sol tarafım ağırlıklı. Bir hafta geçti üstünden mide yanmam arttı boğazıma kadar geliyor kusacak dereceye. Gece oluyor özellikle yatamıyorum ve baş dönmelerim ara ara hala devam ediyor. Gözüm kararana kadar değilde hafif hafif ara ara oluyor. Sizce bunlar neden hamile olmam diyorum böyle şeyler yaşıyorum anlamadım ben. Korunmuyoruz bu arada. Bide alt kasıklarım da şişkinlik var hafif göbeğim de var ama içime çekince kasıklarım şiş olduğu daha belli oluyor neden acaba ?

Bence doktora randevu alın görünün kimyasal falan mı geçiriyorsunuz acaba ama böyle olması normal değil kontrole kesin gidin

Bence doktora randevu alın görünün kimyasal falan mı geçiriyorsunuz acaba ama böyle olması normal değil kontrole kesin gidin
Dedim acaba ben mi abartıyorum psikolojik mi hissediyorum bundan emin olmak için buraya yazdım eğer dediğiniz gibiyse gidecem onun için buraya yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…