- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatak ayrılmaz lafına ben inanmıyorum şahsen. Ne oluyor yani kavga edip yan yana yatınca bir anda sarılıp sevişmeye mi başlanıyor? Ya da ayağı bacağı değince yelkenler suya mı iniyor? Biz kavgalı olunca yatağın iki köşesinde sırt sırta uyuruz yani ha bereber yatmışım ha başka yerde bir farkı olmaz.
Bu notu düştükten sonra da evet bence yatak ayırmak ve kavga etmek için inanılmaz saçma bir sebep. Kavgalar olacak, uzatmamak,hakaret boyutuna varmadan çözmek sizin elinizde.
Ben sinirliyken dokununca daha çok sinirleniyorum değil karşılık vermekEvet tam olarak o oluyor.![]()
Ben sinirliyken dokununca daha çok sinirleniyorum değil karşılık vermek
Daha bu kadar zamanlı evlilikte yatak ayırır sa sonradan yapacagı blöf kalmaz. Tutumlu davransın derim. İlk zamanlar olduğu için muzlu süt yapmış kocası ileriki zamanlarda muzu da sütü de kendi alıp o kocasına yapacak. Yani demem o ki abartmanın anlamı yok. Sanmasın been böyle gereksiz triplere girecegim kocanda hep arkamdan koşacak. Gerekli zamanda gerekli olaya gerektiği kadar tepki koysunselam kızlar kısa keseceğim.
az önce arkadasım aradı . o da ben gibi yeni evli daha 1,5 aylık.
gecen aksam kavga etmısler gereksiz saçma sapan bi neden yemekle alakalıymış. arkadasım fazla abarttım sanırım regl dönemımdeyım o da ustume gelınce çığrından çıktı dedi. kocası durumu düzeltmek için yanına gelmiş hatta muzlusüt yapmış fln ama bizimkinn siniri geçmeyınce konu kapanmamış. arkadasım gece salondaki koltukta yatmış. Sabah eşi uyandrmış neden burada yattın fln . Yazık kız da diyor ki hadi ben hatalıyım bi insan hiç mi farketmez butun gece yokluğumu dedi. sabah kadar dedi. işe gidecek alarm çalınca beni uyandırmaya geliyo sabah sabah dedi. fosur fosur uyudu dedi. o kadar tepki verdim hep sessz kaldı dedi umursamadı bni dedi.
yani yeni evli biri olarak ben ne diyeceğimi bilemedim. sadece alışma süreleri bunlar aksam eve gidince konusursunz durumu çözersnz bir daha da yatagını ayırma dedim ama bende takıldım. Kızlar azıcık taktik verir misiniz ? bu yeni gelenlere tavsiye verin. hem kocayı yontmak hem de iletişimi sağlamak için..
Adam yontulmuş olarak gelmiş eline neyini yontacakmis ki daha? 1 aylık evli yontma isine girmiş.selam kızlar kısa keseceğim.
gecen aksam kavga etmısler gereksiz saçma sapan bi neden yemekle alakalıymış. arkadasım fazla abarttım sanırım regl dönemımdeyım o da ustume gelınce çığrından çıktı dedi. kocası durumu düzeltmek için yanına gelmiş hatta muzlusüt yapmış fln ama bizimkinn siniri geçmeyınce konu kapanmamış. arkadasım gece salondaki koltukta yatmış. Sabah eşi uyandrmış neden burada yattın fln . Yazık kız da diyor ki hadi ben hatalıyım bi insan hiç mi farketmez butun gece yokluğumu dedi. sabah kadar dedi. işe gidecek alarm çalınca beni uyandırmaya geliyo sabah sabah dedi. fosur fosur uyudu dedi. o kadar tepki verdim hep sessz kaldı dedi umursamadı bni dedi.
yani yeni evli biri olarak ben ne diyeceğimi bilemedim. sadece alışma süreleri bunlar aksam eve gidince konusursunz durumu çözersnz bir daha da yatagını ayırma dedim ama bende takıldım. Kızlar azıcık taktik verir misiniz ? bu yeni gelenlere tavsiye verin. hem kocayı yontmak hem de iletişimi sağlamak için..
Bu hikayede eşini yontacağına kendini yontsun arkadaşınız biraz. Hem haksız hem yatağı ayıran o hem de yatakda olduğumu fark etmedi diye trip atan da o. Çok ilginç.selam kızlar kısa keseceğim.
beni sevseydi çikolatalı yapardı tmm mıMuzlu Süt yapan kocalarınızı üzmeyin hanımlar.
İşte orada aynı eve girmek ,ailelerle biraraya gelmek, tatil planı, maddi ortaklık ve yatırım, cinsel uyum, çocukların terbiyesi... gibi birçok konu gündeme geliyor. Senin gözüaçıklığın yetmeyebiliyor. Ya da aşkın gözü kördür, nasip falan işte ne dersen de..Evlenene kadar hiç bir kadinla muhabbet etmemiş, flört, sevgili olmamiş, sosyal ortamlara hiç girmemiş kör karanlik magaradan çikarilmiş bir adam olmasi lazim onun.
Arkadaşınız kendini yontsunselam kızlar kısa keseceğim.
Eşi yontmak nedir bilmeyen şanslılar var aramızda hemen açıklayayım bu durumueşiniz erkek lisesi, mühendislik gibi okullarda okumuştur. Sosyal ortamlarda ve aile çevresinde görmemiştir, bir kadınla nasıl iletişim kurulur bilmiyordur. Siz de ona yol yordam görgü öğretmek durumunda kalabilirsiniz. İşte bu eyleme yontmak denir. Tabii benzer hatunların da ihtiyacı olabilir buna. Sizler yontan veya yontulan olmayın inşallah... ha evlenmeden baksaydın derseniz de uzak mesafe ilişkisi yaşamış olanlar anlayamayabiliyor ya da görüşürken çok zeki olan erkeğin bir de bakıyorsunuz ki vizyonu çok dar. Kavun olmadığından koklayıp alma şansınız yok