Bir şey demek gerekir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha geçen hafta yakın dostumuz olan bir çifti evimizde ağırladık. Masada yemek yenirken bir konuda aralarında gerginlik oldu, adam kadının boğazını sıktı ve tam 4 okkalı tokat attı, eşim adamı kucaklayıp dışarı çıkardı, kadına gitme ardından polis çağıralım dedim, ne münasebet dedi...Konu aldatma, sonuç şiddet ama sabah instagramdan aşk fotoları yayınladılar...karışmam o yüzden kimsenin işine...
bu gercekten oldu mu ? cıdden mı yanı ? fılmlerde ıle olmaz ya .. adam kadını aldatıyor sızın evde mısafırlıkte bu mevzu ne hıkmetse dıle gelıyor ve adam herkesın ıcınde karısının bogazını sıkıp tokat atıyor !!! kadın sonra o adamla eve donuyor yok artık ya olamaz bu.

Konuyu kendisi açmazsa asla açmayın bilmiyormuş gibi yapın açarsa da asla sonuç odaklı bişi demeyin burdan her yargıyı bulunuyoruz ama karşımızda olunca aynı değil

Ben olsam adama ya telefon ederdim ya dışarı çağırırdım yediği haltları bildiğimi söylerdim. Ya beni ikna et adam olacağını ya da karına söylerim derdim. Canına okurdum herhalde iyice sindirirdim. 2. şans yok tekmeyi yersin derdim net şekilde. Karışmayın demişler katılıyorum ama böyle bir şeye göz yummak da olmaz adam sürtüp sürtüp içiyor ee hani pişmandın hani dizini kıracaktın kardeşim derler adama

Ya işte eşim aslında buna benzer bir konuşma yapmış zaten. Benim çok karışacağım bir şey yok.
Ona kızıp sinirlenip eve geldi.
Normalde söyleyemezdi.
Ama mecbur kalmış söylemeye biraz yanlışlıkla ağzından kaçıp devamını getirmek zorunda kalmış.
Bundan sonra bize düşen ciddi bir mesafe olur.
Ben de asla karışmak söylemek gibi bir derdim yok ama vicdanım da bir yerden uyandır kadını diyor. İkinci çocuk falan filan muhabbeti bari olmasın diye.

"Bak deniyorsun ama yine olmayabilir, yine bir karar aşamasına gelebilirsin. O yüzden kendini her şekilde hayata hazırla" tarzında konuşmalar yapardım

Çok teşekkür ederim.
Aradığım tam da bu cümleydi.
Kendini kaptırmasını asla istemiyorum.
Göz göre göre ikinci çocuğa ikna edilişi, okulu tekrardan bırakışını falan filan...
Gereksiz fedakarlık yapıp hayatını mahvetmesin bari.

Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz? Aradığımı buldum :)

Ben olsam adama ya telefon ederdim ya dışarı çağırırdım yediği haltları bildiğimi söylerdim. Ya beni ikna et adam olacağını ya da karına söylerim derdim. Canına okurdum herhalde iyice sindirirdim. 2. şans yok tekmeyi yersin derdim net şekilde. Karışmayın demişler katılıyorum ama böyle bir şeye göz yummak da olmaz adam sürtüp sürtüp içiyor ee hani pişmandın hani dizini kıracaktın kardeşim derler adama
Neden sizi ikna etmek zorunda olsun ki? Korkutarak mi adamı eve bağlayacaksiniz? Karısı olsanız anlarım da.

Neden sizi ikna etmek zorunda olsun ki? Korkutarak mi adamı eve bağlayacaksiniz? Karısı olsanız anlarım da.

Şimdi düşündüm de haklsınız, başka bir çift olsa belki susardım ama şu durumda söylerdim. Kız zaten tekmeyi atacak durumda daha azı için bir kez terk etmiş, aldatma için haydi haydi terk eder. Kızın dqha fazla hayatını harcamasına göz yummaz söylerdim.

Çok teşekkür ederim.
Aradığım tam da bu cümleydi.
Kendini kaptırmasını asla istemiyorum.
Göz göre göre ikinci çocuğa ikna edilişi, okulu tekrardan bırakışını falan filan...
Gereksiz fedakarlık yapıp hayatını mahvetmesin bari.

Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz? Aradığımı buldum :)

Bence çok geç olmadan söyleyin yoksa bu kızçenin başı yanacak. Bu adamdan adam olmaz sakın okulu bırakmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X