Bir şey demeye hakkımız var mı?

Hiç karışma. Kuzenin efelik yaparken düşünecekti.
Teyzen de uyarsın bu kadar savruk davranırsa düğün zamanı onlardan da çok bir şey beklemesin..

Teyzem destek olsun istiyor ama onun maasi luks giyimlere gidiyor demissiniz de elin kizina laf soyleyene kadar kuzeninizi bir elestirin yahu yaptigi cok mu normal. Az biraz kiskanclik sezdim.

Teyzem destek olsun istiyor ama onun maasi luks giyimlere gidiyor demissiniz de elin kizina laf soyleyene kadar kuzeninizi bir elestirin yahu yaptigi cok mu normal. Az biraz kiskanclik sezdim.
demi nişanlısı sonuçta kıza çalışma demiş ki bunlar evlenince de adam para harcayacak evine karısına

Kuzeniniz çalışma dediği için kız kasıtlı yapıyor da olabilir.... her şeyi isteyeyim de çalışmama izin verir belki diye... nişanlıyken herşey iyi de evlenince öyle savruk yaşamaya başlayınca görürüm ben kuzeninizi :)

Bu ayrı bir de kız tarafından bakalım anası babası Yok mu bu kızın da nişandaki süse, sigarasına kadar kuzeniniz alıyor.

Olay enteresan neresinden tutsan elinde kalır. Siz hiç karışmayın. Teyzeniz de elinden geleni yapar, eksikleri kalırsa da evlenince kendileri tamamlar

birşey demeye hakkınız yok belki kız pes etsin de çalıştırsın diye yükleniyor kuzenine

Kuzenin kendi istemiş. İşten çık diye direten adamın yapması gereken bu:)
Siz bu konuda dış kapının mandalı bile değilsiniz. Size dert olmasın.
Kuzeninizin nişanlısı olsam hangi hakla karıştığınızı sorgular, üstüne sizinle bayağı mesafeli bir ilişki kurarım.

Sizi hiç alakadar etmez hanımefendi kız kendi isteğiyle çıkmamış ki kuzeniniz istemiş çıkmasını demek ki razı ve yapıyor. Yok nişanla uçmuşlar yok herşeyini kuzenim alıyor. Size ne sizin cebinizden mi çıkıyor. Kuzeniniz çalışıyor parası da yetiyor demek ki. O da üzerine düşen çeyizini yapmıştır yapıyordur aile arasında olan birşey çok rahatsız ederse kendi anne babasını eder size laf düşmez ben kıskanmış gördüm nedense sizi.

Back
X