Tabiki milletin kursagindan yığınla param geçti.
Sevdiklerimin hesabını yapmadım, zorunda kalıp verdiklerin sınırımı bozdu. Ama kimseye kurnazsin deme boyutuna gelmedim.
Demem için patlama noktam olması gerekiyor.
Ilk konuyu okuduğumda ay öküz adam dedim.
Sonra biraz ilerleyince baktım ki adamın normalde huyu bu değilmiş.
Hatta "canım ne çekerse alırdı. Ihtiyacim olan her şeyi alır hatta ihtiyacın vardır diye sürekli elime para sıkıştırırdı" mesajina kadar senin gibi düşünüyordum.
Şimdi bu hanım kızımız üzerinde para yokken markete gitmeye kalkıyor. Alacağı şey de 3 5 abur cubur.
Artık sokakta mi karşılaşıyorlar bilmiyorum o kısmına açıklık getiremedi. Birşeyler alacağım ama alacağıma param yetmiyor muhabbeti geçiyor. Çünkü üzerin e adam neler alacaksın diye bildiğiniz listeyi soruyor. Kız sıralıyor. Adam da tamam al paran yetmediği yerde üstünü ben tamamlarım diyor.
Gidiliyor ve hazır alınmışken bi çay da alıyor kız. Adam anında diyor bunu alacağını söylememiştin. Neyse bi şekilde alınıyor ve çocuk 11tl ödüyor sonuçta.
11 tl hiç birşey benim gözümde.
Benim düşüncem su ki, adam bilerek kızı resmen suç üstü yapmaya çalışmış.
Kız da oltaya gelmiş gayet.
Şimdi bastan bakarsak;
Kalkıp da sevgilimle karşılaşsam şunu alicam param yetmiyor mevzusuna girmem.
Olaki girdim. Adam bana tek tek neler alacağımı saydırırsa hiç adamdan tek kuruş almaya tenezzül etmem.
Dibimden gelip e bu çaydan bahsetmemistin diyen adamla değil kasaya gitmek yüzüne bakmam.
Aldıktan sonra yok yolda surat yapti kurnazsin dedi çayı atacaktim izin vermedi muhabbetine girmem. Cayi da digerlerini de gozune sokar evime cikarmam.
Bir de normalde adam her canının çektiğini alıyorsa burda kalem kalem hesap sormuşsa bu adam bu davranışla ilk kez karşılaşmıyor ve patlamıştır artik kurnazsin diyecek kıvama gelmiştir. Böyle dusunuyorum.
Yani dediginiz gibi sırf muhalefet olsun diye yazmadı herkes