bir şeye; bir yere; birine ait olmak...

Burayı seviyorum ben bloglarımı da çok seviyorum..bayanssulusmile
Boşanma aşamasında buradan aldığım desteği asla inkar edemem..
Kabuk konusunda haklı olabilirsiniz.. Ama işte yaş 30'u geçti benden başka bir halt olmaz artık..Bu kadarım benhihoyyyt
Gençler dikkat etsin kendilerine,üzülmesinler hiç..:1hug:

bazen burası çok destek oluyor ben de bunu anlayamıyorum işte yaaa...
kendi arkadaşlarıma anlatamıyorum buraya geliyorum 10.000 küsür üyenin olduğu yere günlükte filan pıtır pıtır dökülüyorum...

nasıl bir mantık yaaa...

bu arada bence en güzel yaşlardasın... ben 30umda tam güzel bi hatun olacağımı düşünüyorum... 1,5 senem kaldı zaten kaydirigubbakcemile3

hadi ya eyvahedigeldismile derdim varda öğrendiklerini uygula yavrim aklinialirimsmile

evet tatlım o da doğru ama dediğin gibi cazgırlıkla bilmem neyle bişey olmaz onlara
hep derler ya gamsız insanlar için hepimizi gömer, kendi yaşar diye, onu kastettim ben sositososito

hee tamam... gamsız olmak iyidir de duyarsız olmamak lazım diyecektim sana da...
ama senin de böle düşündüğünü biliyorum zaten... yerimseniben

Lale ablam sayılırsın ben 22 yaşındayım.
Ama ne aıleme,ne arkadaşlarıma nede x bır ınsana aıt olmak istemiyorum.
Bence bunun gençlık yada yaşlılıkla alakası yok yanlızca yaşanılanlar insana yön veriyor.Belki gencim ama ruhum yaşlandı benım benden bır halt olmaz gibi geliyor.

Ayyy canım miniciksin deme öyle..
Vallahi üzülüyorum gençlerin bu kadar yıpranmalarına..
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..:1hug:

bazen burası çok destek oluyor ben de bunu anlayamıyorum işte yaaa...
kendi arkadaşlarıma anlatamıyorum buraya geliyorum 10.000 küsür üyenin olduğu yere günlükte filan pıtır pıtır dökülüyorum...

nasıl bir mantık yaaa...

bu arada bence en güzel yaşlardasın... ben 30umda tam güzel bi hatun olacağımı düşünüyorum... 1,5 senem kaldı zaten kaydirigubbakcemile3

hee tamam... gamsız olmak iyidir de duyarsız olmamak lazım diyecektim sana da...
ama senin de böle düşündüğünü biliyorum zaten... yerimseniben

Güzelliğime,seksiliğime laf yok zaten!!!alsanaalsanasmile
Sadece değişmem bu saatten sonra,kırmam kabuklarımı..:lepi:

ikinizde aynı şeyi farklı taraflardan bakarak söylüyorsunuz gibi geldi bana...
hiç sorun yaşamayan insan elbet en ufak sorunda en büyük sorunmuş gibi davranır... ne yapacağını şaşırır ; sağa sola savrulur... öyle hisseder çünkü...

güçlü insan mutlaka hayatın tokadını yemiştir ve öğrenmiştir... zamanla zaten güçlenip biraz daha hissizleşmiyormuyuz...

ayy çenem senin yazdıklarını unuttum ben ne safım yaaa -tatlicadiarzu-

ne biliim içimden çıktı ... tutamadım daha fazlaaa kaydirigubbakcemile3

deli kız ya :roflol:
hiç iyi bir program sunucusu değilsin lülülülülülü
doğru didin ama, aynı dili konuşuyoruz semoşla olumunekankayizsmile

ben hep sahiplenilmeyi sevdim, sahiplenmeyide sevdim.
bana aitmiş gibi gözüküpte aslında olmayanlar beni hep çok üzdü.
bilmem seviyorum birine ait olmayı sığınmayı.ohaoldumsmile

ben de belki sahiplenilsem severdim fisfisfis
ya da benzer korkuyla sahiplenilmekten sahiplenmekten uzak durmayı tercih ediyorum...

ne çok yüzleştim kendimle bugün beeee laelaelaelaelae

Ayyy canım miniciksin deme öyle..
Vallahi üzülüyorum gençlerin bu kadar yıpranmalarına..
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..:1hug:

inşallah :Saruboceq:

ben hep sahiplenilmeyi sevdim, sahiplenmeyide sevdim.
bana aitmiş gibi gözüküpte aslında olmayanlar beni hep çok üzdü.
bilmem seviyorum birine ait olmayı sığınmayı.ohaoldumsmile

İşte bu yüzden sadece Yaradana sığıncan..
Ben böyle çözdüm bu işi..
İleride belki daha iyi anlayacaksın beni..
Ama şimdi hem yeni evlisin hem de çok miniksin..
Üzülme hiç üzülme sen inşallah..

Güzelliğime,seksiliğime laf yok zaten!!!alsanaalsanasmile
Sadece değişmem bu saatten sonra,kırmam kabuklarımı..:lepi:

insan zamana ve şartlara göre değişmemeli mi peki?
ya elbette bizi biz yapan doğrular vardır da doğrularımız da zamanla değişmiyor mu acaba?

insan zamana ve şartlara göre değişmemeli mi peki?
ya elbette bizi biz yapan doğrular vardır da doğrularımız da zamanla değişmiyor mu acaba?

Doğrularımızın değişmesi için yaşadıklarımızın değişmesi ya da geçmişin unutulması gerekir..
Sürekli kanayan bir yaranı kapatıp yürümeye devam edemezsin hiç bir şey olmamış gibi..
Eeeeee yeni sildim yaşlarımı be!alsanaalsanasmile

valla birazdan çıkıcam, yeğenim okuldan gelecek, çoluklu çocuklu yeğenli bi teyze olaraktan sözlerimi yavaştan toparlamak gerekirse
hayatı fazla ciddiye almadan dostlarla sevgiyle paylaşarak yaşamak en güzeli bence...

İşte bu yüzden sadece Yaradana sığıncan..
Ben böyle çözdüm bu işi..
İleride belki daha iyi anlayacaksın beni..
Ama şimdi hem yeni evlisin hem de çok miniksin..
Üzülme hiç üzülme sen inşallah..
senin cümlelerini hep önemsedim bilirsin belki ablacım.
doğru yolu ve nasıl davranmam gerektiğimi bulmaya çalışıyorum.
Rabbimden hep sabır ve güç diliyorum .
dediğin gibi daha çok küçüğüm öğrenicem , öğrenicem :)
valla birazdan çıkıcam, yeğenim okuldan gelecek, çoluklu çocuklu yeğenli bi teyze olaraktan sözlerimi yavaştan toparlamak gerekirse
hayatı fazla ciddiye almadan dostlarla sevgiyle paylaşarak yaşamak en güzeli bence...

bende sizin gibi olmak istiyorum, hayatı ciddiye almamak istiyorumguclubacismile

senin cümlelerini hep önemsedim bilirsin belki ablacım.
doğru yolu ve nasıl davranmam gerektiğimi bulmaya çalışıyorum.
Rabbimden hep sabır ve güç diliyorum .
dediğin gibi daha çok küçüğüm öğrenicem , öğrenicem :)

bende sizin gibi olmak istiyorum, hayatı ciddiye almamak istiyorumguclubacismile

sen dediğimi yap, yaptığımı yapma kaydirigubbakcemile3
beni tanıyan konuşana bak der, yani benim de takmadığım söylenemez ama takmamaya çalıştığım söylenebilir
bir de artık beynimi çözüm odaklı çalıştırmaya çalışıyorum
yani vah vah tüh tüh yandık bittik ile değil de napabilirim diyerek...
ve ne olursa olsun yattığımda ve kalktığımda güzel şeyler olacağına dair güzel cümlelerle kendimi mutlu hissettiriyorum

Doğrularımızın değişmesi için yaşadıklarımızın değişmesi ya da geçmişin unutulması gerekir..
Sürekli kanayan bir yaranı kapatıp yürümeye devam edemezsin hiç bir şey olmamış gibi..
Eeeeee yeni sildim yaşlarımı be!alsanaalsanasmile

işte insan yeni bi acı yaşadıkça doğruları daha da kalıplaşıyor galiba...
daha eğilmez bükülmez oluyor belki... o zaman da mesafeler daha fazla artıyor sanki...

ayy ben artık ne dediğimi diyeceğimi şaşırdım sanırım...laelaelaelaelae

sen dediğimi yap, yaptığımı yapma kaydirigubbakcemile3
beni tanıyan konuşana bak der, yani benim de takmadığım söylenemez ama takmamaya çalıştığım söylenebilir
bir de artık beynimi çözüm odaklı çalıştırmaya çalışıyorum
yani vah vah tüh tüh yandık bittik ile değil de napabilirim diyerek...
ve ne olursa olsun yattığımda ve kalktığımda güzel şeyler olacağına dair güzel cümlelerle kendimi mutlu hissettiriyorum

evet ya alemsin kaydirigubbakcemile3
bak son dediğini ben de yapıyorum... kaydirigubbakcemile5

daha eğilmez bükülmez oluyor belki... o zaman da mesafeler daha fazla artıyor sanki...

evet ya alemsin kaydirigubbakcemile3
bak son dediğini ben de yapıyorum... kaydirigubbakcemile5

Anlat sen anlat,gidiyorum ben zaten..olumunekankayizsmile
Gelince okurum yine..
Allahım şansımızı bol etsin her konuda ne diyim ben başka..:1hug:

evet yaşadıkça herşey yerine oturuyor
insan daha bir katı oluyor..
küçük şeylere amannn bukadarcıkmı diyorsun zamanla..
daha ciddi sorunların varolabileceğini öğreniyorsun..
daha metanetli oluyorsun..
ama aynı zamanda daha fazla içine dönmüş olarak buluyorsun kendini..

kimse yok anlatmıyorum işte... ben de çıkıyorum... benidinleyip birşeyler yazdığınız için de teşekkür ederim... en önemlisi galiba yalnız olmadığını bilmek...

kimse yok anlatmıyorum işte... ben de çıkıyorum... benidinleyip birşeyler yazdığınız için de teşekkür ederim... en önemlisi galiba yalnız olmadığını bilmek...

ayyy böcüşüm teessüf ederim ablan hayırsızın birine demir atıp seni ihmal edivermişti ama geçti bebişim bayanssulusmilehayatımda teklifsiz arayabileceğim birkaç kişiden birisin sen senin içinde böyle tabi bu kaç kişiyiz birbirimizi severiz bilirsin alsanaalsanasmile
neyse dayak faslından sona zemuszemus şunu düşünüyorum ki 1,5 sene bekleme halahazırda dünya güzelisin sen be ne diyosun
Aile , eş ,falan fişman ait olmak güzel bi duygu olsa gerek evet ben hayat kırıklığı babında çok yaşayamadım bunları , aidiyet kurmak istediğim biri vardı sende biliyosun işte olmadı
nedir ne değildir mırıl mırıl düşündüm taşındım hatta kaşındım sizlerle paylaştım bunları burada & aramızda monacımla sana en mahrem olanlarını bile anlattım bundan gocunmuyorum hatta gurur duyuyorum iyiki varlar diyorum ...
Çenoşumunda dediği gibi kır şu koruma kalkanlarını ya vu kızım uzaydamıyız kalkan neyin kullanıyosun oksijen yeterli bacım hade bakimmm ( yok kıramam diyosan naniknanik itinayla kalkansavarım ) ara cenemi uçar gelir yanına ben gelirim (mona cadısı daha bana bile gelmedi ona güvenme derim laf aramızda :jeyyar:) sen çık gel ,ara ,atraksiyon neyin planla uymayan mona olsun :)))
ayy ne çok yazmışım çenebazın cenesi düşükte bana noluyosa bilmiyorumkismile

:kedi::olmaz:mona okumasın son yazdıklarımı moderatör neyin bi yardımcı olun insana ya kk ya ait hissediyoruz sonuçta kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bence çok ait olmadan yaşamak en güzeli...yani aslında hissettiğinizde kaygılanacak bir durum yok...
birilerine ait olma ihtiyacı bence değersizlik duygusunun göstergesidir...bir kişiye, bir gruba dahil olmak ihtiyacı bundandır...
kocama aidim... çocuklarıma aidim... aileme aidim... diyenlere gerçekten inanıyor musunuz?... yok ki böyle bir şey... eşya olmadığımıza göre sahibimiz de yok... sahiplik olmadan aitlik nasıl olabilir ki?
felsefe yapmamanın sonu yok... çok da sevmem... anlıyorum sizi... çünkü bende hissediyorum bu duyguyu... geliştirmeye çalışıyorum kendimi...
ait olabileceğimiz bir kişi var..sadece kendimize ait olabiliriz... kendi bedenimize, kendi ruhumuza, kendi duygularımıza... ve kendimize ait olduğumuz ölçüde de diğerlerinden özgürleşebiliriz...
ait olabileceğimiz tek bir yer var... yaşadığımız an... sadece yaşadığımız an'a ait olabiliriz... ordan çıktığımızda ya geçmişi ya da geleceği düşünürken buluruz kendimizi... ikisi de yok oysa... herşey kandırmaca....

Back
X