Bir şeyi çok istersek olmaz mı ?

Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir..

Bu evrenin "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.

Bu soze hak veriyorum. Defalarca tecrube ettim. Ne zaman yoruldum biraktim. Beklediklerim karsima cikti. Bence sende akisina birak.

Gerçekten çok isteyince olmuyor canım. Bizde bi örneğiz bu konuda. Eşimle ben 2 yıl önce tanıştık üniversitede birbirimizi çok sevdik ama ailelerimiz çok zıttı kültür farkı ırk farkı falan filan ne ararsan vardı. Herkes ayrılın uzatmayın diyodu. Evlenemeyiz diye fazla umutlanmamıştım. Onun abisiylede benim yakın arkadaşım birlikteydi onların herşeyi çok uygundu okul bitsin evlenicez diyolardı aileler bile tanıştı ama şimdi biz 1 yıllık evliyiz onlar evlenemedi hala :KK48:

kafana taktığın şeye bak.al elıne kıtap çarpışın kıtapları toplarken aşık olun...ama nasip işte ..

Iyi aksamlar herkese oncelikle. 26 yasindayim kucuk yaslarda evlenip yuva kurmayi cok isterdim . Ama olmuyor. Karsima icime sinen hic kimse cikmiyor. Bazen kafama çok takiyorum. Bazende dua et Rabbime birak diyerek icimi ferahlatmaya calisiyorum ama olmuyor illaki icim icimi yiyor. Tabiki cevre baskisida var. Hala yok mu biri diye sorular . Birde kimse sana birini bulmaz sen ugrasicaksin diyenler var. Kizlar sizce bu isler i icin nasil ugrasilmali. Sonucta alnima evlenmek istiyorum yazamam değil mi ?
uğrasacak birşey yok
eşim beni arkadasımın evinde sohbette iken buldu.

Back
X