Bir şeyler eksikse..?

lovefairy

The Legend Of The Blue Sea
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.069
1.440
373
Merhaba güzel kk'mın güzel kadınları.
Deli gibi sevilseniz, aslında siz de sevseniz, yıllar geçirseniz. Ama konuşacak bir şey artık bulamasanız ne yaparsınız?
Karşınızdaki insan dünya iyisi.. Sizi üzmüyor..Ellerinize kadar aşıksa.. Ama bir şeyler eksikse.. Ne yapmalı..

eksik olan ne? konuşacak bişey nasıl bulamıyorsunuz ki? bi film, kitap, siyaset, ohooo milyonlarca konu var. konuşmak istemiyor olabilir misiniz? sevgi mi bitt?

eksik olan ne? konuşacak bişey nasıl bulamıyorsunuz ki? bi film, kitap, siyaset, ohooo milyonlarca konu var. konuşmak istemiyor olabilir misiniz? sevgi mi bitt?

film kitap siyaset ilişki boyu konuşmadık.
hava su gün içinde olanlar vs

önceden ne konuşuyordunuz?
gündelik hayata dair şeyler bitmez ki. hep canım böceğim mi konuşuyordunuz?

Yani bugün şunları yaptım.. İşte okulda bunlar oldu. Şu sınav zordu vs..
Neler konuşulabilir başka ki
Babamla kardeşimle arkadaşlarımla hiç susmam.. Onla konuşacak şey bulamıyorum sessizlik oluyor..

Bazı erkekler gerçekten daha düz, sanki soyut düşünme yetileri yok gibi.

ama siz de durum ne? Siz bir konu açtığınız da adam sessiz mi kalıyor? Yoksa ikiniz de mi konuşacak gündem oluşturmuyor, karşıdan mı bekliyorsunuz?

Ortak zevkler cok onemli, birlikte yapmaktan zevk aldiginiz seyleri yapin. Atiyorum canli muzigi seviyosaniz gidin birlikte sarkilar soyleyin, film izlemeyi seviyorsaniz filmi izleyin onun uzerinden konusun.
Hep yanliz takilmayin, arada arkadaslarinizi da alin birlikte gezmeye tatile gidin falan.

Evlenmeyi dusunuyor musunuz, bununla ilgili konustunuz mu hic?

:)

Bana da öyle geldi başta ama uzun zamandır böyle olunca sorgulamaya başladım
Olur öyle arada durgun dönemler
Her zaman heyecanlı coşkulu olunmaz zaten
Bazen uzaklaştığını bile hissedebilirsin hatta
Kendine aktiviteler bul
Her zaman konu bulup konuşmak zorunda değilsin
Ne konuşalım diye kafa yorarsan daha çok bunalırsın

Sessiz kalmıyor ama 3 4 cümle ediyor.. bitiyor.
Konser tiyatro vs. yerleri sevmiyor. Oysa ben çok severim

Birlikte hayal kurmayı severiz. Hep 'evlendiğimizde...' diye başlayan cümleler kurar.
Seviyor istiyor.. Ortak zevklerimiz yok galiba sorun bu. Sizce ne yapabiliriz.. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…