- 17 Temmuz 2021
- 9.113
- 27.820
- 498
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Var uğraşlarım tabii ki sadece adamın böyle uzak durması acaba başlası mı var sorusuna sürüklüyor beni.allah aşkına evliyim 36 yaşındayım adam 46 yaşında nasıl 6 ay sarılmadan bile durabilir ki cinselligi gectimSizin bir ugrasiniz yok mu kocanizi takip ediyorsunuz surekli?
2 yil burnundan getirmissiniz adam nasil ilgi arzu duysun size?
Tamam ortada fol yok yumurta yok ama bu kadar uzak durması mesela 6 ay bir kere bile sarılmaması normal mi? Bu da beni acaba başkası mı var sorusuna sürüklüyor.Gerçekten gidip muayene olun önce doktora gidin sonra terapiye, bu şüpheci yaklaşımlar hiç normal değil. Hemde ortada fol yok yumurta yokken
Kendinizden soguttuysaniz yaklasmaz yani cok normalVar uğraşlarım tabii ki sadece adamın böyle uzak durması acaba başlası mı var sorusuna sürüklüyor beni.allah aşkına evliyim 36 yaşındayım adam 46 yaşında nasıl 6 ay sarılmadan bile durabilir ki cinselligi gectim
Soguttum.Kendinizden soguttuysaniz yaklasmaz yani cok normal
Hatta keşke aldatsaydim bile dediKendinizden soguttuysaniz yaklasmaz yani cok normal
Emdr falan duydum ama araştırın güzelce her tedavi herkese iyi gelmiyor iyice işler karışmasınBuldum bir tane klinig psikolog ama hipnoterapi yapıyor.birazda tuzlu ücreti.hipnoterapiyr guveneyim mi hiç duydunuz mu
Tabi ki özür diliyorum şans istiyorum sen de biraz yardımcı ol hemen bir anda düzenleme bekleme o yüzden hemen tripler atma diyorum ama anlamıyor şöyle ki ben de kendimi tutamıyorum bazen astroloji de aldatımın etkisi var diyorum başlıyorum konuşmaya3 sayfa kadar okuyabildim
Peki siz hatanızı kabul edip bir şans isteniz mi eşinizden?
Adam demek ki baktı ki düzelmiyorsunuz sizden uzak durarak sizi cezalandırmak istemiş ama siz anlamamakta ısrar etmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?