- 26 Ağustos 2017
- 4.426
- 15.264
- 208
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Hayatınız böyle zor olmuyor mu ya astroloji falan? Gerçek sorunlardan kaçanlar bunlara odaklanıyor gibi geliyor bana..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmak istediğini söylüyor ama sadece bunu suçlayarak yapıyor. Senin yüzünden diyor sadece tamam mı Ben başlatalım savaşı ama o da sündürdü. Benim astrolojiden uzaklaşmam için biraz daha ilgili olamaz mıydı? Yanında olamaz mıydı?Hanımefendi hadi diyelim gerçekten sizi aldatmayı düşündü bunu sizce servisten inip eve yürüyerek mi yapar hadi böyle de yaptı diyelim siz zaten yakalamış oldunuz e neden gözü başkasında olan adamdan boşanmak yerine 2 sene dırdır yaptınız hani hipotezinizin doğru olduğunun varsaysak bile sonuç tuhaf amacınız sadece eşinizi huzursuz edip bak gözüm üzerinde seni takip ediyorum yakalarım mı demek istediniz? Adam gerçekten masumsa öyle bir niyeti yoksa neden 2 sene inanmadınız ? Cinsellik azaldı sonra yok oldu diyorsunuz evlilikte cinsellik önemli bağdır ama sizin fark etmediğiniz şekilde de uzaklaşmışsınız demekki. Boşanmak istediğini söylemiş halen hem arayı düzeltmek istiyorsunuz hem de içinizdeki süphe devam ediyor yani bir karar verin .
Abi iyiki haberimiz yok böyle şeylerden normal dümdüz yaşıyoruzDiyorum ya benimde günlük yaşantım çok bozuldu yok bugün Merkür retro Satürn ileri yok mars aslanda bilmem ne bunlara göre hareket eder oldu..hatta kaza açısı aktif olduğunda yolculuğa çıkmadım.
Sizden de 10 yaş büyük eşiniz ama siz resmen astroloji ve burçlarla kafayı bozmuzşunuz, tedavi görün önce.Bu arada yeminler ettiği bir şey yok dedi muhakkak yok. İş arkadaşı olabilecek yaşıt da değil yani 16 yaş falan kendinden küçük bir bayan. Ben astroloji'ye dayanarak vesveseden yaptım üzerine gitmelerim oldu.
Ya ne güzel. Kafanızı rahat tabii benim kafam milyon taneAbi iyiki haberimiz yok böyle şeylerden normal dümdüz yaşıyoruz![]()
Hipnoterapi göreyim diyorum klinik psikolog da nasıl olurSizden de 10 yaş büyük eşiniz ama siz resmen astroloji ve burçlarla kafayı bozmuzşunuz, tedavi görün önce.
Kusura bakmayın ama böyle bir şeyi kimse kabul etmez . Karmik döngü var kesin beni aldatıyorsun diyerek hayatı zehir eden eşe bir de destek olup cinsellik yaşamak ? Size de tuhaf gelmiyor muBoşanmak istediğini söylüyor ama sadece bunu suçlayarak yapıyor. Senin yüzünden diyor sadece tamam mı Ben başlatalım savaşı ama o da sündürdü. Benim astrolojiden uzaklaşmam için biraz daha ilgili olamaz mıydı? Yanında olamaz mıydı?
Allah aşkına astroloji her şeyi bilse geçen senenin en zengini bendimKartların hepsini attım şu an sadece astroloji var hayatımda
Bu konu fake ise çok gülerim yaniYa ne güzel. Kafanızı rahat tabii benim kafam milyon taneneler yapıyorsunuz kaç yaşındasınız çoluk çocuk var mı iş güç var mı
Çok haklısınız hem de nasıl zor oluyor Ben Mars aslan'da diye yolculuğa çıkmayan biri yimHayatınız böyle zor olmuyor mu ya astroloji falan? Gerçek sorunlardan kaçanlar bunlara odaklanıyor gibi geliyor bana..
Ben hiç anlamam, hangi birim, hangi dal ilgileniyorsa acil tedavi olun.Hipnoterapi göreyim diyorum klinik psikolog da nasıl olur
Yusuf Güney’le akrabalık var mıÇok haklısınız hem de nasıl zor oluyor Ben Mars aslan'da diye yolculuğa çıkmayan biri yim
Bak ben de inanırım hatta baya da tutar çok ilginç anılarım var birebir evlilik tarihim falan çıktı ama konu bu değil bu hanımefendi bunu güzel kullanmak yerine zehir etmişAllah aşkına astroloji her şeyi bilse geçen senenin en zengini bendim![]()
Yok değil değil eski konularima bak istersenBu konu fake ise çok gülerim yani
Oglum kova olmasin diye sezeryani erkene cekip oglak yaptim. İyi yapmis miyim ne dersinÇok haklısınız hem de nasıl zor oluyor Ben Mars aslan'da diye yolculuğa çıkmayan biri yim
HayırYusuf Güney’le akrabalık var mı
Kız kova daha iyiydi hahahhaOglum kova olmasin diye sezeryani erkene cekip oglak yaptim. İyi yapmis miyim ne dersin![]()
Bacım benim güneş ikizler, yükselen terazi, venüs boğa, Ay balık, Mars yengeç ne diyorsun hem kafan dağılır birazÇok haklısınız hem de nasıl zor oluyor Ben Mars aslan'da diye yolculuğa çıkmayan biri yim
Kova olsaymış keşke Plüton n kovaya geçti kovalar çok güçlenecekOglum kova olmasin diye sezeryani erkene cekip oglak yaptim. İyi yapmis miyim ne dersin![]()