• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler olmuyor olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de ilkokula başladık bu sene evde 2 yaş erkek bebek büyükte erkek şuan da evi başıma ufaktan da olsa geçiriyorlar.

Hafta içi okul a gidip gelirken çok yavaş yürüyor deli ediyor beni bütün gün beslenme yemiyor eve aç kurt gibi düşüyor dersini 3 saat e yayıyor :)

Bebek'te bütün kitapları karalama derdin de ne yalan söyleyim bende bunalımlardayım

Tatil modu on istiyorum ama ona da bu çocuklarla nasıl baş ederim düşüncesiyle çokta heveslenmiyorum :KK70:

Sizin çocuğa gelirsek bence yapısı bu çok değişeceğini sanmıyorum nedense bazı çocuklar a ne yapsan boş bizim ki de bazen böyle sonra saçma sapan bişeye mutlu oluyor:işsiz:

Ay ayni yegenim boyle bir cocuk hic bir seyden mutlu olmaz hep.mizmiz.dediginiz gibi kendini yere atar.
Ablam okuldan almaya gidince ablama saldirir.psikiatriste goturuyor ablam butun degerleri cok dusuk cikmis bunlar cocukta sinir mutsuzluk yapar demis dr.ilac kulaniyor umarim duzelir cunku cok yorucu

Ay ayni yegenim boyle bir cocuk hic bir seyden mutlu olmaz hep.mizmiz.dediginiz gibi kendini yere atar.
Ablam okuldan almaya gidince ablama saldirir.psikiatriste goturuyor ablam butun degerleri cok dusuk cikmis bunlar cocukta sinir mutsuzluk yapar demis dr.ilac kulaniyor umarim duzelir cunku cok yorucu

Testleri psikiyatrist mi istemiş?
Bir yaş, iki yaş kontrollerinde sınurdaydı değerler hep, acaba düşmüş olabilir mi diye düşündüm ben de şuan.

Testleri psikiyatrist mi istemiş?
Bir yaş, iki yaş kontrollerinde sınurdaydı değerler hep, acaba düşmüş olabilir mi diye düşündüm ben de şuan.
Evet testleri psikiyatrist istedi.demir b12 kan defrleri cok dusuk cikti.ilac kulanigor su an bir ay sonra tekrar gelin muhtemelen normale donmus olir geldiginizde demis

Back
X