Bir şeylere göz yummalı mıyım?

Ya ben anlamıyorum...
17 yaşında bekaret kaybediliyor...
Olabilir her insan hata yapabilir ama ders alır...
1 değil 2 değil 3 olmuş...
Üstelik söylediklerine rağmen düşünücem demişsin, hayret birşey...
Üniversite okuyorum sevgilimle aynı evde kalıyorum diyorsun. Kuzum senin ailen yok mu?
Bilmiyorlar mı bu durumu ya da nasıl anlamıyorlar?

kendine saygın olsun kesinlikle böyle bir şeyi kabul etme sen inanıyo musun ki o dokunulmamış dokunmamış?
böyle bi halt yiyecekse bari senden habersiz yapsın asla unutamazsın çünkü çok ağır

yok tutamıcam kendimii ılımlı olayım dedim ama neden kızlarımız böyle kolay harcıyor kendisini neden bukadar ezik duruma düşürüyor bu cinsellik acilen yaşanılması gereken bir durummudur bukadar kolaymıdır .Birazcık kendimizin ne kadar değerli oldugumuzun farkına varsak gercekten bizi hak eden insanlara saklasak kendimizi bukadar imkansızmıdır .evlendigimizde yada arkamıza dönüp şöyle bir geçmişe baktıgımızda utanılacak vicdan azabı çekelecek bir durum arkamızda bırakmasak .biz dinen ve toplum olarak değer yargıları olan bir milletiz bukadar kolay kaldırılamıyor bazı şeyler unutulamıyor . sen ve sen gibi yaşanmışlıklarında acele eden kızlarımız evlenincede hep bu konular karşınıza cıkıcak .ahhh millete laf vermesek dik dursak hep saygınlıgı korusak nolur .hatalardan ders alsak .

Sevgilimin ailesi ile tanıştım evlerine gittim v.s şuanda ailesi memlekette bir kez olsun hadi bize gidelim demedi ..demez diyemez derse alacagı cevabı bilir. evet gittim diye o evde bişiler yaşamam gerekmiyor oturadabilirim bir kahvede içebilirim ama toplum olarak meraklı bir milletiz hep tedirgin olurum biri görse beni o eve girerken çocuklar oturmaya geldi demez.ben neden o aileye koz vereyim neden gelecekte bunu kullansın bana çünkü biz hala bu durumlara açık aileler degiliz hep aklımıza başka şeyler gelir. haklılarda; cinselliğe okadar aç bir milletizki kafamız başka şeye çalışmıyorki bir kızla erkek aynı ortamda uzun süre masum duramaz.. :84:

Hahahaha nerden biliosun cnm onun bakir oldugunu..hey allahim alninda ya da malum yerden nişani mi vardi..yapma allah askinaa esitlenmek istiosa esitlensin terket onuu..kneine saygin olsun ve asla arkana bakmaaa..ne demk bu bole hem kizla birlikte ol hem yalan sole hem de onun senden guya eksik bi yonunu kullan istedigini yaptrrt..

Birbirinizin Bacak aralarıyla değil yürekleriyle ve Beyinleriyle ilgilenin... zira aşk yürek ve mantık işidir...

eger bunu basta kabul ettıyse .. ne konusuo hala yhaaaaa.... hey allam vur kıcına tekmeyiiiiiiii

17 yaş... cinsellik içeren iki ilişki.. ve bir ilişki de devam ediyor..
Arada "hata", "pişmanlık" sözcükleri geçiyor.
Hata olanın aynısı yaşanmaya devam ediyor.. 2 ye 1 ilişki daha ekleniyor, 3 oluyor. Nasıl önceki 1'e 1 daha eklenip 2 olduysa..

Adam bile bile kızla beraber..öncekiler ne yaşıyorsa o da yaşıyor..ama erkek fıtratı.. yine de sindiremiyor..
çözümü başka kızlara musallat olmakta arıyor. kendisini, şu an sevdiği kıza dokunan ve bu acıda (acı kelimesi size ait) payı olan erkek müsveddeleriyle iffetsizlikte eşitleme yarışında..

Neresinden tutsam dökülüyor....
Neresinden tutsam yanlış...
İkiniz içinde üzüldüm...Genç insanlar..
Ama yazdıklarınıza bakılırsa böyle birşey ancak sizin gibi iki kişinin başına gelir...
Al birini vur ötekine durumu..

Şimdi buraya "göz yumma sakın", "değerini bilen böyle bilsin" (değersiz diye birşey kalmadı zaten, herşeyin değerini biliyoruz), "terk et" gibi şeyler yazmak mümkün.
Ama senin yaşam koşullarını bilmiyorum.

Umarım hata dediğin şeyleri bir daha yaşamadan, onurlu kadınlara yakışır şekilde, bir yol bulabilirsin.

Bu adamdaki mantığı ben anlayamadım cidden çok çok çok kötü bi bahane bulmuş kendisine.Hayır yani sindirememek ne demek? Adam göz göre göre sen bilirken birisiyle yatmayı düşünüyo ve sen de ne napsa haklı mı diyosun?Bu nası bi gurur?Sen ondan önce ne yaşadıysan yaşadın,ondan önce olmuş olaylar onu neden ilgilendiriyo? Çok saçma buldum inan ki resmen seni aldatıcam diyo sen de tamam diyosun..

Bende benzer şeyler yazmayı düşündüm ama elim gitmedi...
Çünkü çocuk "sindiremediği" ilişki türünün aynısını bu kızcağızla yaşıyor..Önceki oğlanlardan bir farkı yok, bu kızcağızdan farkı yok. Üstüne başka kızları aynı duruma düşürecek belkide.
Kız "pişman"ım diyor ama aynı ilişki türünü yaşamaya devam ediyor. Nerde pişmanlık..
İki bencil insan. Aynı tas aynı hamam.

İkisininde yaşadıkları bu yanlış ilişki biçiminin farkına varmasını diliyorum. Vazgeçmelerini diliyorum.
Sonra sevgilerine sığınıp kadına,erkeğe yakışır şekilde mutlu olmalarını diliyorum.
İnşallah ikisinde de "hatalarımız oldu, sevgimizle temizlenelim ve hayat yolunda mutlu yürüyelim" diyecek olgunluk yeşerir.

kesinlikle böyle bir şey sorun olmamalı madem arada sevgi var , bence onun derdi eşitlemek değil, ilk seninle oldu sana doydu, şimdi başkaları nasıl acaba diye merakından bahane üretiyor, bunu yapmazsa yine gözü dışarda olucak çünkü içinde merak var eninde sonunda yapacaktır, yapmamasına ikna edebileceğin bir durum değil bence,erkeklerin klasik başkalarını keşfetme duygusundan geliyor,bir de iş ciddileşip evlenirsek ömrüm boyunca ben başkasını tanımayacak mıyım vs gibi düşünceleri vardır. yaşadım ordan biliyorum :)

dediğim gibi eşitleyecem psikolojisine girdiyse vazgeçiremezsin , bunu kabul edip etmemek sana kalmış bir şey, ben etmedim yolladım gitti geri döndü , bir de böylesi var fark olmadığını ve senin daha kıymetli olduğunu görünce geri dönüyorlar, ama öyle adama da senin kıymet vermen gereksiz

Sen bir hata yapmış olabilirsn fakat sen o yokken yani ondan önce yaşamıssın bunu. O da kabullenmiş başta ve bir yola cıkmıssınız şimdi mi gelmiş aklına beyfendinin ? Arada fark var ki sen onu tanımadan yaşadığın seylerden ona hesap vermek zorunda değilsin oysa seninleyken başkasıyla olmak istiyor düpedüz sana koz kullanıp aldatacak açık açık ... Bundan ala kkkkkkkkkkkkkkkklik yok bence sana zerre değer vermiyor bnce artık. Yerinde olsam resti çeker kendi yoluma bakardım seviyorsa döner. Ama sakın kabullenip ben buna mahkumum deme kendine değer ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…