lanet olsun ki çıkcak biliyorum ama ben böyle olsun ister mıydım.. hayatım böyle devam edecekse ben mutsuz kalmaya mahkum muyum bı çözümü olmalı..
1 senedir birlikte yaşıyoruz.. kimseye anlatamıyorum akıl alamıyorum 2 gündür düşünüyorum ama bi çözüm bulamıyorum
Konuya iki türlü yaklaşacağım. İlki gerçekler. Öncelikle sizin gerekçeniz ne olursa olsun erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşmanız ve birlikte olmanız geçmiş dönemdeki hatalarınızdan ders çıkarmadığınız anlamına geliyor. Aileniz bu ilişkinizden haberdar mı ve bir erkekle aynı evi paylaşmanızda bir sakınca görmüyorlar mı? Erkek arkadaşınızın daha önce bu tür bir ilişkisi olmaması sizi anlamasını güçleştirecektir. O muhtemelen şöyle düşünecektir. Ben bir erkek olarak toplum bana belirgin bir yasak koymamasına rağmen bu tür bir ilişki yaşamamışken, kız arkadaşım toplumun yasakladığı ve hoş görmediği bir şeyi iki kez yaşamış ve benle de yaşamakta bir sakınca görmüyor. Dolayısıyla onun gözünde saygınlığınız zedelenmiş durumda ve güven problemleri yaşıyor olabilir. Kendisi de değer verdiği ve gelecekte eşi olabileceğini düşündüğü bir kişiye ne olursa olsun böyle yaklaşmamalıydı. Kendisi de saygın bir tutum içinde değil. Siz ifade etmek istediğimi anladınız sanırım.
İkincisi, nasıl davranmanız gerektiği konusu. Bana kalırsa erkek arkadaşınızla oturup açık açık konuşun. Geçmişte yaşadığınız ilişkilerin hata olduğunu, hatta kendisiyle birlikte olmanızın da hata olduğunu söyleyebilirseniz (gerçekten böyle düşüyorsanız). Kendisini anladığınızı ama malesef geçmişi değiştirme şansınız olmadığı söyleyin. Aşk/sevgi uğruna ve yaşınızın çok genç olduğu, hayatı tam algılayamadığınız bir dönemde birşeyler yaşandığını ifade edin. (Yine bu şekilde hissediyorsanız) onu çok sevdiğinizi, sizin için çok değerli olduğunu ifade edin. Kısacası, hem pişmanlığınızı, hem de ona olan aşkınızı/sevginizi dile getirin. Herşeye rağmen geçmişiniz onu rahatsız ediyorsa ayrılmaktan başka çare kalmadığını söyleyin. Ayrıca o evden kesinlikle ayrılın ve ilişkinizin boyutunu ayarlayın. Önce kendinize saygı duyun ve karşınızdaki insanın da size saygı duymasını sağlayın. Bu gelişmelerden sonraki tavırları ilişkinizin geleceği hakkında ipucu verir. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Birbirinizin Bacak aralarıyla değil yürekleriyle ve Beyinleriyle ilgilenin... zira aşk yürek ve mantık işidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?