bi kere bekaretini kaybedince insan başka şey düşünemez oluyo. ilk sevgilim beni terkettıgınde hemen kendımı birine yamamak istedim (bunu yazarken kendımden utanıyorum).
ama gördüm ki olacak iş değil midem kaldırmadı sevmedğim biriyle sırf beni sevıyo dıye devam etmeye.
aradan zaman geçince artık birine güvenmek ıstedım ve guvendım sonuç bu.
ah bi bulabilsem... diğer yarım gibi ilk başta o kadar merhametliydi ki.. 3 günde dünya başıma yıkıldı.
daha 17 yaşındasın ve bunları yaşıyorsun ne diyeceğimi bilemedim şaştım kaldım doğrusu
sana tek tavsiyem bu adamı bırak okumaya kendini kurtarmaya bak
dermikiMadem kaldıramıcaktı tüm bunları,ne diyee ailelieri karıştırdı söz yaptıı..anlamıyorum bu tür insanları yaa!!!ne yanı ayrılıncada ailelere ne dicek durup dururken ayrıldım demicek heralde sana bunları diyen adamdan herşeyi beklerim valaa!!
Sanırım erkek arkadaşın el değmemış kız buldu senden nasıl kurtulacağının hesaplarını planlıyor
dermikiokadar alcalirmiki
bende öyle düsündüm, yoksa durup dururken nerden cikti esitlenme
madem olmuyo erkek gibi, yasanmis yillarin hatrina, neden insan gibi karsisina gecip olmuyo yürümüyo yapamiyorum sevgimden emin degilim bitirelim diyemiyor bu erkekler. neden böyle adice oyunlara bas vururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?