Bir şeylere göz yummalı mıyım?

Neler yaşanıyo ya
Bunu size diyebilen bi erkeğin aşkından şüphe ederim ben
Sizi seviyosa zaten gözü başkasını görmemeli,ne demek eşitlemek
Yarış mı bu...
Bekaretinizi kaybettiniz diye gururunuzu hiçe saymamalısınız bence.
Sizi o şekilde kabul etmeli,edemiyorsa bitmeli...

böyle biri için üzülmeye değer mi! aşıkken insan farkedemez sevgilisinin aptallıklarını, büyük yanlışlarını. senin gibi sevmemiş, sevseydi o lafları edip öyle düşünüp saçmalamazdı.

Madem kaldıramıcaktı tüm bunları,ne diyee ailelieri karıştırdı söz yaptıı..anlamıyorum bu tür insanları yaa!!!ne yanı ayrılıncada ailelere ne dicek durup dururken ayrıldım demicek heralde sana bunları diyen adamdan herşeyi beklerim valaa!!

Allahım ne hayatlar var şu dünyada..

Gerçekten diyecek söz bulamıyorum...

Allah hidayet versin...

Yorumların hepsını okumadım ama sacmalıyosun..!
neden bekaretını kaybedınce baska bısey dusunemez oluyo onu anlamadım?

Yasadıklarının arkasında durabılmelı ınsan
O an onu yasadın yanlıs yada dogru senın yanlısın senın dogrun.
kendını sen bı bekarete baglıyorsan karsındakı bunu kullanır

Malesef kullanıyor da.
Aklını basına topla bunu hazmedemedıyse bırlıkte olmasaymıs senle.
bu kadar degersızmısın sen baska tene dokununca mıdesı kaldıracakmıymıs?
dusunemıyomusun bunları? sen kendıne deger verkı karsındakıde versın.

Eger bunu kabul edersen ardı arkası gelmez kendıne saygın yok mu senın?
aynı evde yasadıgın adam gıdıp durum esıtleyecek:26:
aklından suphe ederım bunları dusunenlerın kusura bakma

acilen psikolojik destek almalısın.kendine olan saygını yitirmişsin.bir kadın zardan ibaret değil unutma bunu...yaşadığın özel şeyleri 3. Günde ne diye söyledin en büyük hata bu.bir yabancıya bacaklarının arasının hesabını ne diye verirsin en baştan????sen onu yönlendirmişsin.yaptıklarının arkasında dur eziklenme.düşene bir tekme de biz vurmayı severiz toplumca...ilk hedefin okulunu bitip meslek sahibi olmak olmalı, koca sahibi değil...hem inan koca sahibi olunca da iş bitmiyo..

ah bi bulabilsem... diğer yarım gibi ilk başta o kadar merhametliydi ki.. 3 günde dünya başıma yıkıldı.

kusuruma bakmayın ama böyle düşünen insan merhametli olmaz, merhametli değilmiş içindekileri bastırıp size rol yapmış. Şimdi de karşınızdaki insanın gerçek yüzünü görüyorsunuz. Siz bir hata yapmış da olabilirsiniz ki bu hata ona karşı değil, onu aldatmadınız bakireyim deyip de kandırmadınız da. Ondan önceki hayatınız yalnızca sizi ve ailenizi ilgilendirir. Sizin durumunuzu bile bile sizle birlikte olmuş şimdi yaptığı iş mi? Resmen aldatmak için sizden izin istiyor. Onun aklında tilkiler dolaşıyor resmen. Bana kalırsa söylediklerini onaylamayın ve resti çekin, ona da ben hata yaptım, eğer senin de aynı hataya düşmene izin verirsem ben de aynı hataya 2. kez düşmüş olurum deyin.ayrıca ona karşı saygınızın kalmayacağını da belirtin.eğer böyle yapmazsanız zaten şartlar herhalukarda eşitlenmiş olmayacak,derdi illa eşitlenmekse! siz ondan önce birileriyle olmuşsunuz ama o sizi aldatmış olacak.Olacak iş mi bu ya, insan sevdiğine yapar mı bunu?
Düşünmeyin ki terketsem yine başıma aynıları gelecek diye, emin olun sizi anlayanlar çıkacaktır

Sanırım erkek arkadaşın el değmemış kız buldu senden nasıl kurtulacağının hesaplarını planlıyor

olurmu böyle.dayanmayı göze almışsın sen..yazdıklarından bunu anladım..gerekirse yapsın ben buna göz yumayım ama bırakmasın diyosun..sen onu aldatmadın ondan önce yaşadın bunları..ama onun hayatında sen varsın ve aşıksa bunu aklına bile getirmemeli ki başkasının tenine değmek..bunu nasıl dersin diye gerçek bi tepki koymalıydın bence ama sen çaresizce üzülmeyi tercih etmişsin

daha 17 yaşındasın ve bunları yaşıyorsun ne diyeceğimi bilemedim şaştım kaldım doğrusu
sana tek tavsiyem bu adamı bırak okumaya kendini kurtarmaya bak

daha 17 yaşındasın ve bunları yaşıyorsun ne diyeceğimi bilemedim şaştım kaldım doğrusu
sana tek tavsiyem bu adamı bırak okumaya kendini kurtarmaya bak

17 yaşında değil 22 yaşında..17 yaşında yaşamış ilk ne varsa v.s v.s

dermiki okadar alcalirmiki
Sanırım erkek arkadaşın el değmemış kız buldu senden nasıl kurtulacağının hesaplarını planlıyor

bende öyle düsündüm, yoksa durup dururken nerden cikti esitlenme

madem olmuyo erkek gibi, yasanmis yillarin hatrina, neden insan gibi karsisina gecip olmuyo yürümüyo yapamiyorum sevgimden emin degilim bitirelim diyemiyor bu erkekler. neden böyle adice oyunlara bas vururlar

Bukadar ezik davranmamaya çalış karsısında..sen bugune kadar onunla değildin sonuçta canım..o getirmedi bugune kdar senii..yaptığı terbiyesizlik..sen ona doğru veya yanlış yaptığın birşeyi dürüst olmak adına anlatıyorsun adam 2 yıl susuyor sonra ne hikmetse birden tavrı değişiyor..onun tavrı değişiyorsa sende tavrını koy...nekadar alttan alırsan bu konuda okadar tepene binecektir canım benden söylemesi.

canım valla insanlardan herşey beklenir...baksana sence yeterince alçalmamışmı?haa en baştan söylese saygı duyardım herkesin kabul edeceği birşey olmayabilir,2 sene sonra üstelik araya söz girmiş! ne gerek varkii ayrılcaksada dediğiniz gibi olmuyor diyebilir bunu ısıtıp ısıtp önüne sürmesi anlamsız geldi bana...karşısında inşallh güçlü durabilirsinz..buarada kendisi güya!hiç birşey yasamamış yaa sizin kadar dürüst olamamış bence..

bence sen en başta hata yapmısın ve ilişkiniz bu duruma gelmişse daha fazla uzatma pisliklerden kurtul ve kendine düzgün bir yol seç

nereye gidiyoruz toplum olarak anlamıyorum daha yaşın 17yken bu kadar çok şeyi yaşamak zorunda mıydın ?

şimdi yazmak istediğim çok şey var ama yazıncada kk bayanları neden acımasız deniyor.
yahu napıyım böyle bi konu karşısında boşver adamda başkasıyla birlikte olsun durum 'eşitlensin' mi diyeyim ?
hala beni seviyor falan demiş konu sahibi, evet zaten sevmek eşitlenmek demektir.

Çok erken yaşta cinselliği yaşaman hata.. Hadi yaşadın, erkek arkadaşınla bunu yaşamayı sürdürmen hata... Hadi o da tamam, bir de aynı evde yaşıyorsun, bu daha da büyük hata! Herkesin özel yaşantısı kendini ilgilendirir yanlış anlaşılmasın söylediklerim, ama madem fikir istedin söyleyeyim: baştan sona hatalısın.. Erkek arkadaşın sana saygı duymadığı için böyle davranıyor. Ayrıca, aynı evde yaşadığınız için doymuş sıkılmış olmalı ki, bahaneler arıyor... 2 yıl sonra mı gelmiş aklı başına!! Bukadar saf olma lütfen... Yaşın daha çok genç, başına daha kötü olaylar gelebilir. Bu şekilde devam edersen karşındaki insan kim olursa olsun hiçbirzaman saygı göremezsin.. Bir erkeğin eline herşeyi verirsen, değer bilmez tabii.. Kuralların, sınırların olsun lütfen. Özellikle de hemen aynı evde yaşamaya son ver. Mantıklı ol ve ayrıl erkek arkadaşından, hayatın elden gitmeden bırak duygusallığı. Bu çocukla sonunuz ne olabilir... Bir süre hayatına kimseyi sokma, kendine çeki düzen ver. İleride hayatına biri girdiğinde de, aynı hataları yapma, kuralların olsun, bukadar kolay yaşama herşeyi... Evlen, çocukların olsun.. Bana göre ciddi bir durumdasın, ve duygusallığın sırası değil. Çünkü yaşam tarzın aynı olduğu sürece, kötü olaylar gelebilir başına. Çünkü hayat çok acımasız. Acilen toparla hayatını lütfen.. İleride daha büyük pişmanlıklar yaşamadan...

olayın ahlak yönünü bir tarafa bırakacak olursak...

Herşeyini bile bile senle ilişki yaşıyor aynı evi paylaşıyorsunuz.Madem acı çekecekti ne diye senle beraber oldu?

Yada faydalanmak için mi?

Bilemedim.Bunu hiçbir kadın kaldıramaz.Başka biriyle düşünmek fikri çok kötü.

Kadınlar böyle durumlarda eşitlemeye çalışmıyor, ilginç değil mi? Neyin acısını çekiyormuş onu çözemedim, sevgilinden önce yaşadıklarından ona ne? Hem kendini bakire diye yutturmak vardı, sen ilişkinizde dürüst olmuşsun asıl bunu önemsemesi lazım.
Ayrıca bakire biriyle olmak isteyenlere saygı duyuyorum fakat bunu baştan kabul edipte sonradan arıza çıkarmak hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…