şu anda bir bunalımdasın bence yapılması gereken ne halin varsa gör o zaman deyip eşyalarını toplaman ama sevdiğin için ve seninle evlenecektir belkide diye düşündüğün için gidemiyorsun ya bundan sonrası olursa ona nasıl açıklarım aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayıp yıpranırım derdimi anlatamam die düşünüyorsun bence ama aynı evdeni kalmanı anlayabilirim bir tek çünkü bende kalıyorum
öncelikle sitedekiler aynı evde yaşama konusuna tepkiyle yaklaşmış onlara bu konuda açıklamak istediklerim var
bu planlanmş bir şey olmuyor benim yurdum var ama genelde evde vakt geciriyorum yurttada anlaşmak zor bin bir çeşit insan var hele sınav zamanları tam bir felaket şehr dışında insanın karşısına hep kafa dengi temiz arkadaşlar çıkmıyor benim yurtta en değerli eşyalarım çalındı evede çıkamadım maddi durumum yok birine kapılıp güveniyorsun ve hayatının merkezi artık o oluyor ben bütün bunları yaşıyorum ve sevgilim olmasa okulumu bırakır dönerdim çok zor şartlar oluyor. insan hayatı bir tek ailesinin yanında olupta 3-5 saat cafede görüştüğü arkadaşlarıyla geçmiyormuş insanları tanımak anlamak üniversitede ayrı bir şehirde yaşamak hayatı anlamak ve birde orda yaşamak insana bilmediği bir çok huyunu öğretiyor hem kendini hem insanları hemde hayatı daha çabuk tanıyorsun önemli olan doğru insan olabilmesi o yüzden pişman olmuyorum bana sınav günleri evlerini açan bir sevgilim olduğu için kendimi çok şanslı hissediorm hatta yakın kız arkadaşlarımı bile davet ediyorum
pardon ama ailen nasil izin veriyor onla beraber yasamana??
tatlım ailelerin haberi olmuyor genelde.. senede kaç kez geliorlar ki zaten çocukların yanına. hele de yurtta falan kalıyoduysa hiç gelemez we de ruhu duymaz. tabi bilen aileler de wardır herkes için demiorum ama çoğu böyle malesef:78:
canım ben de üniyi dışarıda okudum ewde kaldım we aw ark larımla inanılmaz sıkıntılar yaşadım. o dönemde sewgilim de wardı ama ancak arar onu ağlar gelip beni almasını söylerdim. gecenin körüne kadar ona dert yanar sonunda da ewime dönerdim. iyi ki de öyle yapmışım çünkü o sıkıntılı dönemlerimde hayatımın erkeği dediğim kişiyle yollarımızı ayırdık.. tercih meselesidir bu elbetteki herkes aynı olacak die bişi yok tabi ki. ama sonra ben daha önce de yaptım HATAydı diosa kişi, yadırgarız tabiki. konu sahibi daha önce de erkek ark ıyla yaşadıklarının arkasında durup pişman değilim deseydi bize söz düşmezdi. ama daha önce yaşadıkları için hataydı, yanlıştı diosa hala neden bu yanlışı sürdürdüğünü elbetteki sorgularız. yani en azından ben tasvip etmesem de bişi demezdim. ama bu yüzden eleştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?