Ayy bir de odaya servis, Allah sabır versin... Resmen yüzlerini ortaya çıkartmışlar. Akraba akrep boşuna dememişler, el daha iyi akrabadan. Birçok kez yaşadım örneğini...
Aynen valla.
Çok kez çıkarmıştı yüzünü de bu kişi.
Bundan 4-5 yıl önce kesinlikle görüşmeme kararı almıştım . Benle küsken Bekar evime gelmişti . Bişey diyememistim. Ne yüzle geldiğini de anlayamamistim. Ama iyi davranıp yollamistim sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmisti.
Bu sefer yine bu kadar çıkardığı olay üzerine böyle bişey yapmaması için kesin bi şekilde bitti dedim benim için. Sakın dedim bir daha yüzüme bakma. Bundan yıllar önce dedim kesmistim ben senle diyaloğu. Küsken evime geldin dedim. Ablan bile ne yüzle gidiyorsun belmiyum un evine dedi, dedim.
Haa şimdi evine geldiğimi mi açıyorsun bıdı bıdı etti.
Hayır sakin bi daha yüzüme bakma diye diyorum dedim.
Bu arada o zaman geldiğinde de ev arkadaşıma beni rezil etmişti.
Aynı şekilde kız da çok rahatsız oluyordu sigaradan. Söylediği halde inadına mutfakta, banyoda, tuvalette içti. Deniz manzaralı kocaman balkon ve görülmekten rahatsızlık duyacağı kimse yokken. Ayrıca saçma sapan arkadaşımı ezmeye çalışmıştı kendi ezik ligin örtmek için .
Ah ah..
İnsanlar değişir belki diyorsun ama hep hayalkirikligi.
En acısı da teyzemin de bir o kadar cahilce davranması. Onlar yüzünden konuyu bile bilmeden şahit olmadan bana cephe alması.
Saçma sapan işler, kişiler.