Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıldır sigara içiyorum erkek arkadaşımla da 5 yıldır birlikteyiz kendisi sigaraya çok çok karşı ilişkimiz başladığında ben sigara kullandığımi söyledim üzüldü ama çok sorun olmadı daha sonra ben kendi kararimla sigarayı bıraktım aylarca içmedim ve ona da söyledim çok sevindi çok mutlu oldu ama 1 sene sonra geri başladım. Sevgilime de söyleyemedim içtiğimi hala bilmiyor gizli içiyorum nasıl saklıyosun derseniz 3 yıl ayri şehirlerdeydik ve ben onunla bulustugumda icmezdim bu sene ayni sehirdeyiz onunla buluşmadan bir saat önce içmeyi bırakıyorum ve yemek vs yemeden opusmuyorum yakınlasmiyorum henüz hiç anlamadı. Bazen çok vicdan azabi çekiyorum yalan söylüyorum diye ama kendime olan saygımi kaybettim yeniden başladığımda ona söyleyip de onun gözünde iradesiz konuna düşmek istemedim o yüzden gizliyorum ayrıca onun bilmemesi beni biraz kisitliyor daha az içiyorum bu yüzden de bilmesini istemiyorum.
Size sorum şu; özellikle evliler yanitlasin eslerinizden gizli sigara kullaniyorsaniz bunu ne kadar gizlediniz ya da gizleyebilirsiniz?
Size sorum şu; özellikle evliler yanitlasin eslerinizden gizli sigara kullaniyorsaniz bunu ne kadar gizlediniz ya da gizleyebilirsiniz?