- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Evet düşüncesiz olduğu belli..sende gerekirse onlar bile olsa evde eşini al git bir yerlere..planlamistik dersin..dinsizin hakkından imansız gelir derler..şu an guzel zamanlarınız olmasi lazim..evlilik kolay değil şirkin gençleri artik biktik ailelerin her ise karismasindan..milletçe bunu aşmamiz lazım. .Onun ailesinden fırsat bulup ben kendi aileme gidemiyorum
Kaldı ki arakadaşlarla görüşeceğiz
kv kendi kafasına göre yaşayan biri
sallamaz bizim yuvamızın bozulacağına
huzursuz olduğumuzu bildiği halde aylarca gelip kalabiliyor
Hiç umrunda değil
Yatagını ayır .. Çark edincede evinde başkaları olunca rahat edemediği söyle ..Anlıyorum seni haklısın diyor
Uzun uzun gelmelerine asla izin vermeyeceğim diyor
Ama sonra 4 ayın sonunda yalnız kaldığımız ilk hafta neden kız kardeşim gelmedi diye benimle tartışıyor
Bak ben 2 yillik evligim belki 10yillik evli bi kadin benim yasadiklarimi yasamadi. Esim ayni ailesine toz kondurmayan bi insandi. Tum sorunlarimizda buydu iste ne soylesem kavga onlarin doldurusuna gelip benimle hemen hemen her gun kavga edem biriydi ve bende aynen kafamda bitirip annemlere gitdim. Bosanmak istiyorfum hamileydim cok zor gecirdim hamileliyimi esim anliyordu soguklugumuzu ve soguk davraniyordu sebep ailesiydi cunki. Ve zaman ogle getirdi ki her seyi ben kizimi da alip kv ve kp le kavga edip evi terketdim sebepte kufur etmeleri oldu ve bu yola esimde bizimle cikti. Ailesini terketdi ve ailesiyle konusmuyor. Su an sorun yasamiyor degiliz cok sorunlarimiz oluyor ama o ailesinin artik ben oldugumu biliyor. Ve su an esim eskileri hatirliyor bana yaptiklarinin nedenini kendisi doldurus oldugunu kabul ediyor. Bence 3 yil kadar sabr onemli cunki 3 yila kadar atlata bilirseniz ne guzel atlatamazsaniz o zaman bosanmakta evet ciddi olabilirsin.yok bebek
Ben yeni evliyim ama inanın 1,5 yıldır her gün çekiyorumDaha yeni evlisin sanırım 1,5 yıl yazmışsın ... Zaman geçtikçe evliliğiniz oturur yeterli dogru uslupla rahatsızlıklarını eşine bildir ...
Birde eklemem gereken bir durum , sadece konu sahibi kızımızla ilgili degil yazacaklarım genel ...
Boşanmaşar o kadar çogaldıki nedenini bu linklerde görüyorum . Her evliliği güllük gülistanlikmi sanıyorsunuz hanımlar . Kul kusursuz olmaz , önce dönüp aynaya bakmamız lazım .. Sanmayinki boşanıp 4/4 lük birini bulup tekrar evlenicemgelen gideni aratır demiş eskiler bola dememiş ... Evlilikte yıllar geçtikçe eşlerin uyumu artar birbirini dengeler .
Umarım herkes gönlündeki muglu yuvayı kurar
Ama 3 yıla kadar kaybettiklerimiz ne olacakBak ben 2 yillik evligim belki 10yillik evli bi kadin benim yasadiklarimi yasamadi. Esim ayni ailesine toz kondurmayan bi insandi. Tum sorunlarimizda buydu iste ne soylesem kavga onlarin doldurusuna gelip benimle hemen hemen her gun kavga edem biriydi ve bende aynen kafamda bitirip annemlere gitdim. Bosanmak istiyorfum hamileydim cok zor gecirdim hamileliyimi esim anliyordu soguklugumuzu ve soguk davraniyordu sebep ailesiydi cunki. Ve zaman ogle getirdi ki her seyi ben kizimi da alip kv ve kp le kavga edip evi terketdim sebepte kufur etmeleri oldu ve bu yola esimde bizimle cikti. Ailesini terketdi ve ailesiyle konusmuyor. Su an sorun yasamiyor degiliz cok sorunlarimiz oluyor ama o ailesinin artik ben oldugumu biliyor. Ve su an esim eskileri hatirliyor bana yaptiklarinin nedenini kendisi doldurus oldugunu kabul ediyor. Bence 3 yil kadar sabr onemli cunki 3 yila kadar atlata bilirseniz ne guzel atlatamazsaniz o zaman bosanmakta evet ciddi olabilirsin.
GidiyoruzValla ne bileyim bir spor bir hobi..yada mutlu olduğu bir sey..yakin yerlere gezi falan..
Evet o kadar çok müdahiller kiEvet düşüncesiz olduğu belli..sende gerekirse onlar bile olsa evde eşini al git bir yerlere..planlamistik dersin..dinsizin hakkından imansız gelir derler..şu an guzel zamanlarınız olmasi lazim..evlilik kolay değil şirkin gençleri artik biktik ailelerin her ise karismasindan..milletçe bunu aşmamiz lazım. .
Ayırdım yatağımıYatagını ayır .. Çark edincede evinde başkaları olunca rahat edemediği söyle ..
Ailesinden ayrılamayacaksa neden evleniyorlar anlamıyorumAbim yurtdışında benim..geç evkendi. .diyordu ki evliliğe hazır değilim. .sonra çocuk için 7 sene beklediler hazır değiliz diye..ev aldılar Fikren hazırlandılar..Şimdi kızları var sakin sakin mutlu bir aile oldular maşallah. .ailelerin karışması bizim erkeklerimizin annelerinin ağzına bakmalari ne kötü. .
Yok bunlar önce den beri hep keyfi geliyorlarEsinle çok net konuş. .gerekirse sınır koy..onlar çok gelince çok bunaldigini annenlere gidecegini söyle. .zor gerçekten işin. .benim kayinpeder diyordu kızım sizi rahatsız ediyoruz diye..kaynanam diyordu ne rahatsızlığı canım yemeğini yapıyoruz daha iyi diye..sanki hersey yemekle bitiyor..o da çalıştığım için sonucta..sonra onlarla fazla oturmamaya başladım. .içerde ödevi var diye oyalaniyordum..ama benim eşimde pek istemiyordu..bir sinemaya gitsek laf ediyorlardı. .ama tedavi için geliyorlar mecbur..allahtan iyileştiler..yoksa zor
Tatlim neden derslerini bitrmeden evlendin ki mesela ben bitirmeden asla kabul etmedim zor oldurduAma 3 yıla kadar kaybettiklerimiz ne olacak
Eşimin kaybettiği birşey yok
Ama benim çok
En başta hem beden hem ruh sağlığımı kaybettim
Ayrıyeten yoğun ve sürekli ders çalışmam gereken dönemdeyim
Ama evimde ortamım yok
Yarın bir gün sırf çalışmadığım için işimi kaybedebilirim
ahh bana sorsalarEn son ben dedim bizim problemlerini var başka zaman geli dedim..artık usanmistim..ama çok iyi oldu..Şimdi az geliyorlar
Ben doktora yapıyorumTatlim neden derslerini bitrmeden evlendin ki mesela ben bitirmeden asla kabul etmedim zor oldurdu
onlar 10 saat uzağımızdalar tatlımKeşke onlarda yakın ama ayrı bir ev tutsalar..yada hayat seni cingar çıkartmaya zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?