- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Aileye tabi yardım edilmeli ama zor durumdaykenZaten 18 saat calisiyor
2 is gibi
Bende caktrmadan evin eksiklerini tamamliyorum
Annesine yeni buzdolabi almis bisey demedim ne zamandr derin dondurucu ihtiyacim vardi alalim dedim sonra dedi anasina aliyo ama sonra herzaman dile getirdm buzlugu acamiyorum falan carsiya gidincede indirime girmis derindondurucu oldu bittiye geldi aldi sonunda fazla para verince atiyorm kenara
Eee napalim uyandm artik
Bisey desem kotu olcaz
kaynın görümcen yardım etmiyorlar mı?Zaten 18 saat calisiyor
2 is gibi
Bende caktrmadan evin eksiklerini tamamliyorum
Annesine yeni buzdolabi almis bisey demedim ne zamandr derin dondurucu ihtiyacim vardi alalim dedim sonra dedi anasina aliyo ama sonra herzaman dile getirdm buzlugu acamiyorum falan carsiya gidincede indirime girmis derindondurucu oldu bittiye geldi aldi sonunda fazla para verince atiyorm kenara
Eee napalim uyandm artik
Bisey desem kotu olcaz
Kafan epey karışık.. önce bi kafanı topla sakince karar ver hangisi daha iyi olucak diye.. çocuktan sonra ayrılık çok zor oluyor hele kızın ailesi nerdeyse hiç istemiyo boşanmayı.. Allah yardımcın olsun arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsun inşallah...Ailem nasıl bir tavır alır bilmiyorum
Biraz daha sabret diyecekler
Klasik cümleler kuracaklar
İçkisi, kumarı yok diyecekler
Abdestinde namazında diyecekler
Herkes diyecekte diyecek
Ama aynı evin içinde beni yiyip bitirecek
Konuşacağım eşimle ama malesef beni ciddiye almıyor
ailene de rest çekersin gerekirse. ama sen hazır değilsin.Ailem nasıl bir tavır alır bilmiyorum
Biraz daha sabret diyecekler
Klasik cümleler kuracaklar
İçkisi, kumarı yok diyecekler
Abdestinde namazında diyecekler
Herkes diyecekte diyecek
Ama aynı evin içinde beni yiyip bitirecek
Konuşacağım eşimle ama malesef beni ciddiye almıyor
Evet ilk işim psikologa gitmekKafan epey karışık.. önce bi kafanı topla sakince karar ver hangisi daha iyi olucak diye.. çocuktan sonra ayrılık çok zor oluyor hele kızın ailesi nerdeyse hiç istemiyo boşanmayı.. Allah yardımcın olsun arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Evet görüştüm psikologla bu hafta gideceğimailene de rest çekersin gerekirse. ama sen hazır değilsin.
acele etme, kendini hazır ve güçlü hissedene kadar.
dediğin gibi iyi hissedeceksen psikolojik destek al.
yatak ayırmak işe yaramazsa ev ayırırsın, o da olmazsa artık her şeyi denediğine inandığın zaman da boşanma davanı açarsın.
ama sakın kendini suçlama eşin veya ailen ne derse desin. sen zaten elinden gelen her şeyi yaptın.
işte şu anda da blöf olduğunu düşünüyor, o yüzden yatak ayırmanı falan umursamaz gibi davranıyor.evet
ama korkmuştu
Malesef seviyorumBoşanma kararı almak için yeterli gerekçeleriniz olmadığını düşünüyorum.
Mesela sevmiyorum deseydiniz, direkt boşanmalısınız derdim..
canım herkes çekti katlandı diye sen de o yolu tercih etmek zorunda değilsin.Bittercoffee
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Çok görmüş çok yaşamışsınız
Rabbim tüm acılarınızı kalbinizden söküp atsın inşaallah
Bende 1,5 yıla çok şey sığdırdım
evliliğimizin 3, haftası annesi 2 görümcemi 2 aylığına yolladı
Ufak bir tartışmada ki yüzde yüz ben haklıyken öyle iftiralar atmışlardı ki hakkımda
Eşim beni onlar sayesinde evden kovdu ve evliliğimiz böylece en büyük yarayı aldı
Kardeşleri birlikte oldu beni dışladılar
Sonrasında aylarca yollanan kayınlar, görümceler devam etti bu süreçte
Eşime sorsan çok acizler
İhtiyaçları var bize ama benim kimseye ihtiyacım yok
Bir tek onun annesi ve kardeşleri bayan ben kimim ki
Benle bir aile olmasına başta büyük olarak kayınvalidem izin vermedi
Hiç birine hakkım helal değil
Daha anlatacak o kadar şey var ki inanın anlatırken bile yoruluyorum
Ya seninkiler kartlarını açık oynamışlarcanım herkes çekti katlandı diye sen de o yolu tercih etmek zorunda değilsin.
kimisi düzelmiş, kimi düzelmemiş, kimi kocası aldattığı halde affetmiş düzelmiş vs.
mesela bunlar bana uymaz. ben 1 aylık evliyken kv elti kayın eşime beni dövdürmek için çok fişteklediler. kv o kadar emindi ki boşanacağımızdan eşime yeni adaylar gösterme hazırlığındaydı. ben de ay sabredeyim kazanayım kafasında değilim hiçbir zaman. eşime hepsinin farkında olduğumu anlattım ve ya ailesiyle beraber insan gibi davranmasını ya da boşanacağımı söyledim ve eşim anında hepsinin önünü kesti. eğer bir aylık evliyim diye sussaydım sabretseydim onların eziyeti bitmezdi.
eşim bu restimden sonra ailesiyle tam bir sene görüşmedi, beni de görüştürmedi. barıştıktan kısa bir süre sonra yine kv kayın boşanma baskısı, küfürler vs yüzsüzlüğüne başlayınca eşime daha sert tepki verdim, ya ben ya ailen dedim. o gün bugündür yani yaklaşık 1 yıldır kafam rahat. deli miyim elalemin manyaklarının kahrını çekeyim? herkes yerini bilecek.
benim için açıktı kartlar ama eşime göre annesi dünyanın en iyi kadınıydı, bir aylık evlilikte kaç kez tartıştık inan bilmiyorum, kaç kez yatak ayırmaya kalkıştı, inan marketten ekmek al dediğimde önce anasından izin aldı, ekmek alayım mı diye? anası al deyince aldı. ben resti çekince bir anda kör gözü açıldı nedense. sanki bir erkek anaları melek, karıları kız anaları şeytan.Ya seninkiler kartlarını açık oynamışlar
Benimkiler çok sinsi
Ben bile şaşırıyorum
Ayy bu insanlar iyimi acaba diyorum
Ha belki iyidirler bilemem ama beni mutlu etmiyor bu iyilikleri
Geçen aylarda bir nişana gitmiştik
Kv yanına eşinden boşanmış bir çocuklu bayan geldi
Kv ile konuştular ama bir ara ahh senin gelinin olmak vardı dedi
Şok oldum
Şakaydı ama eşime söyledim böyle oldu diye
Oda çok kötü oldu nasıl der böyle birşeyi diye
Annesini haşlamıştır eminim ama yinede uzak duramıyor
Benimkininde açılır mı o gözü bilmiyorumbenim için açıktı kartlar ama eşime göre annesi dünyanın en iyi kadınıydı, bir aylık evlilikte kaç kez tartıştık inan bilmiyorum, kaç kez yatak ayırmaya kalkıştı, inan marketten ekmek al dediğimde önce anasından izin aldı, ekmek alayım mı diye? anası al deyince aldı. ben resti çekince bir anda kör gözü açıldı nedense. sanki bir erkek anaları melek, karıları kız anaları şeytan.
daha önce birkaç yerde yazdım.Ya seninkiler kartlarını açık oynamışlar
Benimkiler çok sinsi
Ben bile şaşırıyorum
Ayy bu insanlar iyimi acaba diyorum
Ha belki iyidirler bilemem ama beni mutlu etmiyor bu iyilikleri
Geçen aylarda bir nişana gitmiştik
Kv yanına eşinden boşanmış bir çocuklu bayan geldi
Kv ile konuştular ama bir ara ahh senin gelinin olmak vardı dedi
Şok oldum
Şakaydı ama eşime söyledim böyle oldu diye
Oda çok kötü oldu nasıl der böyle birşeyi diye
Annesini haşlamıştır eminim ama yinede uzak duramıyor
sen önce kendi gücünü toplamaya bak. evin yansa umrunda olmasın. inceldiği yerden kopacak nasıl olsa. senin vicdanın rahat olsun yeter.Benimkininde açılır mı o gözü bilmiyorum
Bizimkilerde aşagılık komplaksi var
Birşey oldu mu ahh biz şöyle acılar yaşadık ühüühh ühhüüü diye ağlamaya başlarlar
İşte diyorum ki sizinkilerin kartları açık
Ben anadillerini bile bilmiyorum
Ne konuşuluyor bilmiyorum bile
Siz maşallah iyi cevap vermişsinizdaha önce birkaç yerde yazdım.
eşimin ailesine bayram ziyaretine gittik yeni evliyken. malum aramız limoni o restleşmelerden sonra. kv nin eltisi eşime dedi ki: senin hanım gelip gitmiyor diye sana yeni eş bakıyorduk. eşim dumur oldu tabi, ben hiç bozmadan:" yeni eş istiyor musun hayatım?" dedim. saçmalama ya falan dedi. ben de onlara döndüm: "benim kocam istemiyormuş, artık bulduğun kızı kendi kocana alırsın da sevaba girersin" dedim. onlara bayram zehir oldu :) kv bana diyor ki sana şaka yaptık, ben de şaka yaptım o zaman dedim.
Benim vicdanım çok rahatsen önce kendi gücünü toplamaya bak. evin yansa umrunda olmasın. inceldiği yerden kopacak nasıl olsa. senin vicdanın rahat olsun yeter.
Evet o gücü toplarsam herşey daha iyi olacak inşaallahsen önce kendi gücünü toplamaya bak. evin yansa umrunda olmasın. inceldiği yerden kopacak nasıl olsa. senin vicdanın rahat olsun yeter.
işte biz kadınlar en baştan yapıyoruz hatayı.Siz maşallah iyi cevap vermişsiniz
Ben eşiniz gibi donar kalırdım bunlar ne diyor diye
Şaştım kaldım bu insanlara yahu
Bu nee
Ya ailesinin umrunda mı sankiişte biz kadınlar en baştan yapıyoruz hatayı.
aman kimse kırılmasın üzülmesin, alttan alayım ağzımızın tadı bozulmasın, kocacım üzülmesin vs kendimizi paspas yapıyoruz, sonra bizim ezik olduğumuzu zannedip saygısızlıkla ipleri ellerine alıyorlar.
ondan sonra da yuva için çabalayan yine biz kadınlar oluyoruz üstelik tek taraflı.
koca ve ailesi sefasını sürerken, biz cefa çekip kararsızlıklar içinde yuvarlanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?