- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ayy hiç sorma delimidır nedir yaaaama yine de sizin eve gelmiş, üstelik eşin sana haber veriyor.
artık abisini de mi kaale almıyor kaynın? evinizi ne kadar kendi evi olarak benimsediyse demek.
sen bir gün delirip, hepsini evden kovacaksın galiba sonunda :)Ayy hiç sorma delimidır nedir yaaa
Yok ondan sonra demiş yineama yine de sizin eve gelmiş, üstelik eşin sana haber veriyor.
artık abisini de mi kaale almıyor kaynın? evinizi ne kadar kendi evi olarak benimsediyse demek.
Galiba evetsen bir gün delirip, hepsini evden kovacaksın galiba sonunda :)
bir daha gelmek isterse, eşin sana havale etsin.Yok ondan sonra demiş yine
Burada yapamıyorum oraya gideyim diye
Eşimde yok demiş
Buraya sınava gelmişti bitince hemen gitti
Demek ki eşim yollamış
Önceden olsa evet hayır diyemezdimbir daha gelmek isterse, eşin sana havale etsin.
kim gelmek isterse "yengenize sorun" desin de, sen vicdan yaparsın, hayır diyemezsin gibi :)
Öyle yapacağım bu saatten sonraGemileri yakmayın ama kararlı olun. Hayatımızda öncelik çekirdek ailemiz olsun sen ve ben deyin. Ailenizin iyiliği için bunun gerekli olduğunu söyleyin.Benim eşimde yumuşak yüzlü hayır diyemiyor ailesinden bazıları bu huyunu bildiği için kullanıyorlardı en son kendim telefon açıp söylemiştim.Gelme gitme olayında sorunumuz olmamıştı çok kalmazlar en fazla bir hafta.Onlar düşünemiyorlarsa sen kendi sınırını koy.
Ben bikeresinde kapıyı bi açmıştım görumcem başka bi şehirden bizim evimize habersiz gelmiş.onu hatırladım şimdi.Sormuyorlar ki
Bileti aldık bindik geliyoruz diyorlar 10 saatlik yolu
Ama artık ben bu işe el atacağım
Eşim belkide ailesine yok demeye çekiniyor ama ben diyeceğim
BilmiyorumBoşanma kararı bence anlık olarak alınır. Mutsuzsundur ve bir şeyleri değiştirmen gerekir. Küçük şeylerle başlarsın, olmaz, büyük şeylere geçersin... Artık sıralamaya göre gün gelir sıra medeni hali değiştirmeye gelir. O gün geldi ise gazamız mübarek olsun deyip yola çıkarsın...
Ayy ne kötü bir süprizBen bikeresinde kapıyı bi açmıştım görumcem başka bi şehirden bizim evimize habersiz gelmiş.onu hatırladım şimdi.
Amin teşekkür ederimBen kendi evliligimden burada okuduklarimdan şunu anladım esin ailesine iyi niyet gostermeyeceksin kendi mutluluğundan kimse için fedakarlık etmeyeceksin.hakkında hayirlisi
Merhaba kk hatunları
Ülkem bu haldeyken hiç birseyi düşünemiyorum ama
Güncel olaylardan bahsedeyim
Cuma gunu psikologa gittim
Çok rahatladım
Doktor bana eşinin 3 karakteri var
1. Evlat
2. Genç erkek
3. Baba rolü babası olmadığı için
Sen hep bu 3 çıkarmışsın ortaya. Ailesini eleştirmeyi bırak. Onun genç erkek karakterini çıkart ortaya evinde hep rahat ol rahatça giyin rahatça davran şaka yap eşine. Cinselliği kullan. Eşinle baş başa iken o kadar mutlu ol ve mutlu et ki ailesi geldiğinde o bakacaktır emin ol gitsinler diye gözlerine. Eğer o ailesi ile ilgili birşey anlatırsa iyi kötü hiç birşey söyleme sadece dinle. Konu bitince yine onun genç erkek ruhunu çıkar ortaya inan ne ana kalır ne kardeş aklında dedi. Sen ailesini eleştire eleştire atmışsın adamı onların önüne.
Haklı çok eleştirdim vaktinde.
Ha bu arada esim benden bir kaç gün önce gitmiş psikoloğa tedaviye başlamış oda ama bana söylememiş.
Bide babası olmadığı için önünde rol modeli yok
Sen daha rahat yön verebilirsin
Aklını kullanıp dedi.
hayattan korkma
Çünkü kaderinde ne varsa onu yaşarsın
Mutlu olmana bak
Sen koca yürekli, fedakar bir insansın
Yaptıkların çok güzel şeyler
Eşin senin gibi bir insanla evli olduğu için ne kadar şükretse azdır dedi...
Umarım herşey yoluna girer
Eşimle azda olsa konuşabildiğimiz kadarıyla
Artık aylarca ailesinin gelmesine müsade etmeyeceğini söyledi. Bende bu seninle ailen hakkında ilk olmayacak belki ama son konuşmam dedim. Ben konuşmayacağım asla ama buda şu manaya gelmesin her istediklerini yapamazlar beni ezemezler. Herkes bu saatten sonra durmaları gereken yerde duracaklar dedim. tamam dedi.
Bakalım neler yaşayacağım bundan sonra...
Yani şakalaş dedigenç erkek ruhunu ortaya çıkar derken ne demek istedi acaba merak ettim, cinsellikten mi bahsediyor
babası yoktur ama illaki bir modeli vardır bence dayı amca bi aile dostu vs
hadi inşallah cicim aylarını yaşarsınız.Merhaba kk hatunları
Ülkem bu haldeyken hiç birseyi düşünemiyorum ama
Güncel olaylardan bahsedeyim
Cuma gunu psikologa gittim
Çok rahatladım
Doktor bana eşinin 3 karakteri var
1. Evlat
2. Genç erkek
3. Baba rolü babası olmadığı için
Sen hep bu 3 çıkarmışsın ortaya. Ailesini eleştirmeyi bırak. Onun genç erkek karakterini çıkart ortaya evinde hep rahat ol rahatça giyin rahatça davran şaka yap eşine. Cinselliği kullan. Eşinle baş başa iken o kadar mutlu ol ve mutlu et ki ailesi geldiğinde o bakacaktır emin ol gitsinler diye gözlerine. Eğer o ailesi ile ilgili birşey anlatırsa iyi kötü hiç birşey söyleme sadece dinle. Konu bitince yine onun genç erkek ruhunu çıkar ortaya inan ne ana kalır ne kardeş aklında dedi. Sen ailesini eleştire eleştire atmışsın adamı onların önüne.
Haklı çok eleştirdim vaktinde.
Ha bu arada esim benden bir kaç gün önce gitmiş psikoloğa tedaviye başlamış oda ama bana söylememiş.
Bide babası olmadığı için önünde rol modeli yok
Sen daha rahat yön verebilirsin
Aklını kullanıp dedi.
hayattan korkma
Çünkü kaderinde ne varsa onu yaşarsın
Mutlu olmana bak
Sen koca yürekli, fedakar bir insansın
Yaptıkların çok güzel şeyler
Eşin senin gibi bir insanla evli olduğu için ne kadar şükretse azdır dedi...
Umarım herşey yoluna girer
Eşimle azda olsa konuşabildiğimiz kadarıyla
Artık aylarca ailesinin gelmesine müsade etmeyeceğini söyledi. Bende bu seninle ailen hakkında ilk olmayacak belki ama son konuşmam dedim. Ben konuşmayacağım asla ama buda şu manaya gelmesin her istediklerini yapamazlar beni ezemezler. Herkes bu saatten sonra durmaları gereken yerde duracaklar dedim. tamam dedi.
Bakalım neler yaşayacağım bundan sonra...
Ahh ülkem bu halde olmasa daha güzel olacak fakat yinede iyihadi inşallah cicim aylarını yaşarsınız.
artık kendi evinde çalışsın, belki kazanır. senin ev uğursuz gelmiştir :)Ahh ülkem bu halde olmasa daha güzel olacak fakat yinede iyi
İnşallah
Bu arada o kadar emeğe rağmen kardeşi kazanamadı sinavi
Valla bilmiyorum artık uğursuzluk muartık kendi evinde çalışsın, belki kazanır. senin ev uğursuz gelmiştir :)
tembelliktir muhtemelen. sen öyle söylersen gelmez belki :)Valla bilmiyorum artık uğursuzluk mu
Tembellik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?