Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

Evet hiç kendileri düşünüp gitmeleri
Eşim bana kızıyor ama dedim ki
Kusura bakmada bunu büyük olarak annenin düşünmesi lazımdı
Ondan sonra da senin
Zaten siz yanlışı başta yapıyorsunuz düşünmeyerek
Bu yüzden de ben dile getirmek zorunda kalıyorum dedim

Bilmiyorum kime sorsam evlilikleri çok kötü
Anlamadım yani
Ben hep yalnızca ben yaşıyorum zannediyordum
Ama arkadaşlarımda öyle sorunlarla uğraşıyor ki
Kendi halime şükrediyorum

I
İnanın eşime bunu bile teklif ettim
Dedim ki annenler bu eve alıştılarsa
Biz gidelim başka eve
İnan benim için sorun olmaz dedim

Y
Yok olur mu öyle şey
Bunun tadı fitnesinde

Yüz verdikçe tepene çıkıyorlar.O yüzden onların senin gibi düşünmelerini beklemeyip sen baştan engel olacaksın.Gelmesinler sorunlarına başka çözüm bulsunlar.

Yüz verdikçe tepene çıkıyorlar.O yüzden onların senin gibi düşünmelerini beklemeyip sen baştan engel olacaksın.Gelmesinler sorunlarına başka çözüm bulsunlar.
Bu saatten sonra asla kabul etmiyorum
Geleceklerse hadi uzak yıldan geliyorlar diye 1 hafta veriyorum
Misafir gibi gelip gidecekler
Yoksa da hiç gelmeyeçekler

Senin kendini düşünmen gerekiyor bu saatten sonra.Anlayış anlayış nereye kadar sonu yok ki bunun dertleri hiç bitmeyecek.
Evet her gün yeni birşey buluyorlar
Ben bu saatten sonra eşimde kabul ediyorsa kendim için yaşayacağım
Kabul etmiyorsa da gidecek bu kadar yani
Aksam tekrardan konuşacağız eşimle

Gemileri yakmayın ama kararlı olun. Hayatımızda öncelik çekirdek ailemiz olsun sen ve ben deyin. Ailenizin iyiliği için bunun gerekli olduğunu söyleyin.Benim eşimde yumuşak yüzlü hayır diyemiyor ailesinden bazıları bu huyunu bildiği için kullanıyorlardı en son kendim telefon açıp söylemiştim.Gelme gitme olayında sorunumuz olmamıştı çok kalmazlar en fazla bir hafta.Onlar düşünemiyorlarsa sen kendi sınırını koy.

Bide diyor ki tamam yenge o zaman ben çöpe atayım dedi
Bende goturmeyeceksen eğer ben ihtiyaç sahibi birilerine veririm dedim
ay burada ben sinirden delirdim. bu ne arsızlık ya?
sen ne sabırlı insanmışsın.

Soyledigini ben denedim, abisi sen kimsin ki bizden rahatsiz oluyorsun orasi kardesimizin evi, sen kimsin ki bunu dile getiriyosun dedi!

valla ben burda boşanmak için tek bir sebep bile göremedim kolaya kaçmayın yokuş çıkmadan düzü bulamazsınız ailesi gelip geçici önemli olan sizin aranızdaki ilişki aslında aklını kullanarak bu durumu lehine çevirebilirsin canım

Boşanma kararı bence anlık olarak alınır. Mutsuzsundur ve bir şeyleri değiştirmen gerekir. Küçük şeylerle başlarsın, olmaz, büyük şeylere geçersin... Artık sıralamaya göre gün gelir sıra medeni hali değiştirmeye gelir. O gün geldi ise gazamız mübarek olsun deyip yola çıkarsın...

Herkesin boşanma sebebi farklıdır
Bu konuda bile kimisi bunlar yeterli değil boşanmak için diyor, kimisi boşan diyor.

Bence bir kadının evliliğinde "MUTSUZ" olması tek başına yeterli bir sebeptir.

ay burada ben sinirden delirdim. bu ne arsızlık ya?
sen ne sabırlı insanmışsın.
KV ye ben ninemin yanında çok sıkılıyorum demiş abimlere geçeyim demiş
Eşimde hayır bizimde bir yaşantımız var
Çok sıkılıyorsa evine sizin yaniniza dönsün demiş

KV ye ben ninemin yanında çok sıkılıyorum demiş abimlere geçeyim demiş
Eşimde hayır bizimde bir yaşantımız var
Çok sıkılıyorsa evine sizin yaniniza dönsün demiş
ama yine de sizin eve gelmiş, üstelik eşin sana haber veriyor.
artık abisini de mi kaale almıyor kaynın? evinizi ne kadar kendi evi olarak benimsediyse demek.

Merhaba kk hatunları
Ülkem bu haldeyken hiç birseyi düşünemiyorum ama
Güncel olaylardan bahsedeyim
Cuma gunu psikologa gittim
Çok rahatladım
Doktor bana eşinin 3 karakteri var
1. Evlat
2. Genç erkek
3. Baba rolü babası olmadığı için
Sen hep bu 3 çıkarmışsın ortaya. Ailesini eleştirmeyi bırak. Onun genç erkek karakterini çıkart ortaya evinde hep rahat ol rahatça giyin rahatça davran şaka yap eşine. Cinselligi kullan. Esinle baş başa iken o kadar mutlu ol ve mutlu et ki ailesi geldiğinde o bakacaktır emin ol gitsinler diye gözlerine. Eğer o ailesi ile ilgili birşey anlatırsa iyi kötü hiç birşey söyleme sadee dinle. Konu bitince yine onun genç erkek ruhunu çıkar ortaya inan ne ana kalır ne kardeş aklında dedi. Sen ailesini eleştire eleştire atmışsın adamı onların önüne. Aklını kullan dedi.
Haklı çok eleştirdim vaktinde.
Ha bu arada esim benden bir kaç gün önce gitmiş psikoloğa tedaviye başlamış oda ama bana söylememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…