- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
zor ki çok zorİlla her defasında soylemek gerekmez zaten. İnsan mimikten ses tonundan bile anlar ki. Ayri yattığın halde anlamazdan geliyor. İşin çok zor esinle .
bende hem kv hem 3 görümcehaha öyle saçma kayınvalideler de var. benim kayınvalidem 71 yaşında kendi halinde . hiçbir şeye iyi ya da kötü karışmaz. ama benim de 4 görümcem vartabi birisi kaynana modundaydı. ama geçti onunda. arada tutuyorda ne eşim ne ben oralı oluyoruz!
Çok zor Allah yardımcınız olsunBende şuan aynı konumdayim.. sıkıştım kaldım ne yapcagimi bilmiyorum.. eşimle aramda sorun yok ama bazı şeyler beni okadar yıprattı ki gerçekten yoruldum vucudum kaldirmiyo bikere psikolojik olarak bittim.. Şimdi yalvarıyo yapma etme diye ama ne fayda keske ona olan sevgmi saygımı taze tutabilseydi ve değerini bilseydi.bosansam belki daha kötü olcm ama inanın göze almak üzereyim bide oğlum var.bitarafimda son şans ver diyo bilmiyorum.bildiğim tek şey eskisi gibi değilim.
Hayat beni teften tefe koydu sanirm.
Yok
Çocuk düşünmüyorum zaten
Hani boşanırsam evlenmem
Ama ömrümün sonuna kadar bir evlada hasret kalırım dedim
Ama bunun için bile evlenmem demek istedim
onlar gibi değilimBenimde eşimle ailesi yüzünden problemlerim var hatta onlardan başka hiç sorunumuz yok ama umursamamaya çalışıyorum onlar için evliliğinden mutluluğundan vazgeçecek değilim savaş onlara meydan bırakma
umut bambaska bısey. dua edın.. hersey duzelsın. kımse bosanmak ıcın evlenmıyor ki. allahh yuvanıza mutluluk sadakat versın .Belkide zaman herşeyin ilacıdır
Çok yanlış yaptı
ama düzeliyor olmaya çalışması bile umut veriyor bana
Allah seninde yardımcın olsunBenim eşimin huylarına çok benziyor
Amin cümlemizin inşaallahumut bambaska bısey. dua edın.. hersey duzelsın. kımse bosanmak ıcın evlenmıyor ki. allahh yuvanıza mutluluk sadakat versın .
Yönlendirmekten kastımBayan bunu yazmıştı " eşimi en çok yıpratanda bu onu sallamadığımı düşünüyor ama benim kim olursa olsun bir erkeğin yönlerdirmesine ihtiyacım yok"
Buna istinaden yazdım bende. Tabi ki işler birbirini yönlendirebilir tek değil bir hareket etmek önemli olan bu. Siz karşı tarafa şunun görüşmesen iyi olur diyorsunuz oda kabul ediyor ama o size söyleyince eyvallahınız olmuyor. Bu yüzden yazmıştım
Hamilesinizde galibaBoşanma aramasındayız
Allahım sabır vermesin daha fazla şeye sabretmek istemiyorumAh canim ah aynen oyle. Dun ayni cumleyi kurdum, bir dahakine ses kaydi yapicam dedim. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Ya iyilikle konuşuyorum olmuyorAileye karşı tavrı sadece kötü yönü sanırım. Sizin açınızdan kötü olur onları ağırlamak tabi. Ama kendi açımdan bakıyorum ailem zor durumda olsaydı koşturmaya onlara yardım etmeye çalışırdım elimden geldiğince. Erkeklerde de bu sorumluluk daha fazla oluyor. Ben erkeğim aileme sahip çıkmam onları koruyup kollamam gerekiyor. Kimse zor durumda kalmasın psikolojisinde eşiniz.
Evinize almak dışında başka türlü yardım etmeye yönlendirin onu. Evinizde hem ikinizin hem de ailesinin rahat edemediğini örnek gösterin. Beraber kaldığınızda oluşan olumsuzlukları anlatın. Baş başa kaldığınızda keyif aldığınız zamanları falan. Sert dil yerine sakin tatlı bir dille alttan alta fikrinizi aşılayan konuşmalar yapın. Fevri hareketleriniz ters teper. Bir de kültürel olarak uyuşmuyorsunuz sanırım. Bunu ailesini yeriyormuş gibi dile getirmeyin ama. Sonra size karşı cephe alır.
umarım inşaallahKendine sadece mutlu musun diye sor bence. Etrafımda 50 yaşına gelmiş ve kocalarına lanet okuyan kadınları gördükçe çok üzülüyorum bir hayat daha heba olmuş diye. Mutluysan devam, değilse uzatma bence. Esinin huylarini ogrenmissin. Onlari kabul edersen, benim eşim de böyle dersen daha mutlu olursun. Kabul ettikten sonra ama bak gene yapti, hiç değişmiyor bu adam deme. gerçekten oldugu gibi kabul et. İçerisinde yaşayan sensin olayların. Senden başkası doğru karar veremez ve ne yaşadığını bilemez. Once kendini düşünerek hareket et. Umarım hayırlısı olur hakkınizda.
Hamilesinizde galiba
Benim için kalbimde hep kalacak boşluk olurAnlıyorum.. Bu seni çok mutsuz edecek bir konuysa eğer hani anne olmasam çok eksik yaşarım diyorsan anne olmayı düşünebilirsin.. Ayrılsan bile bu yanın eksik kalmamış olur.
Ben mesela sonu ayrılık olacaksa anne olmak istemem ama bir daha hiç evlenmesem de evlat hasreti benim için çok büyük sorun olmaz gibi geliyor.
Bu duyguları iyi tartmak gerek.
neden hamile olduğun için çıktı sorunlarEvet hamileyim.
Hamile olunca çıktı sorunlar.
Ve şuan geri adım atmıyorum Asla pişmanda olsa,huylu huyundan vazgeçemiyor ben bunu anladım kendimi üzmeye değmez
ben kv ve görümcenin suratına söylüyorum yine anlamıyorlarİlla her defasında soylemek gerekmez zaten. İnsan mimikten ses tonundan bile anlar ki. Ayri yattığın halde anlamazdan geliyor. İşin çok zor esinle .
Evet hamileyim.
Hamile olunca çıktı sorunlar.
Ve şuan geri adım atmıyorum Asla pişmanda olsa,huylu huyundan vazgeçemiyor ben bunu anladım kendimi üzmeye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?