Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

bende hem kv hem 3 görümce
Bıktırdılar beni

Çok zor Allah yardımcınız olsun
Benim evladım yok
Bana bile bu kadar ağır gelirken
Siz ne haldesiniz anlayabiliyorum

Kendine sadece mutlu musun diye sor bence. Etrafımda 50 yaşına gelmiş ve kocalarına lanet okuyan kadınları gördükçe çok üzülüyorum bir hayat daha heba olmuş diye. Mutluysan devam, değilse uzatma bence. Esinin huylarini ogrenmissin. Onlari kabul edersen, benim eşim de böyle dersen daha mutlu olursun. Kabul ettikten sonra ama bak gene yapti, hiç değişmiyor bu adam deme. gerçekten oldugu gibi kabul et. İçerisinde yaşayan sensin olayların. Senden başkası doğru karar veremez ve ne yaşadığını bilemez. Once kendini düşünerek hareket et. Umarım hayırlısı olur hakkınizda.

Yok
Çocuk düşünmüyorum zaten
Hani boşanırsam evlenmem
Ama ömrümün sonuna kadar bir evlada hasret kalırım dedim
Ama bunun için bile evlenmem demek istedim

Anlıyorum.. Bu seni çok mutsuz edecek bir konuysa eğer hani anne olmasam çok eksik yaşarım diyorsan anne olmayı düşünebilirsin.. Ayrılsan bile bu yanın eksik kalmamış olur.

Ben mesela sonu ayrılık olacaksa anne olmak istemem ama bir daha hiç evlenmesem de evlat hasreti benim için çok büyük sorun olmaz gibi geliyor.

Bu duyguları iyi tartmak gerek.

Benimde eşimle ailesi yüzünden problemlerim var hatta onlardan başka hiç sorunumuz yok ama umursamamaya çalışıyorum onlar için evliliğinden mutluluğundan vazgeçecek değilim savaş onlara meydan bırakma
onlar gibi değilim
Mutfakta beni yılan gibi sokupta
Odaya gelip canım cicim oluyorlar
Ben olamam ki öyle

Belkide zaman herşeyin ilacıdır
Çok yanlış yaptı
ama düzeliyor olmaya çalışması bile umut veriyor bana
umut bambaska bısey. dua edın.. hersey duzelsın. kımse bosanmak ıcın evlenmıyor ki. allahh yuvanıza mutluluk sadakat versın .

Yönlendirmekten kastım
Evliliğimize zarar verecek insanlar hakkında uyarabilir
Ama işim için gideceğim yerlerinde hesabını da kimseye veremem

Ya iyilikle konuşuyorum olmuyor
Rahat edemiyorum
Onların keyfi yerinde
Hadi anlaşıyoruz okey haklısın diyor
Sonra onu başka bir yerden çıkarıyor
Anlam veremiyorum

umarım inşaallah
ben ailesine ilgili olupta
beni böyle sallamamasını asla kabul edemeyeceğim gibi

Benim için kalbimde hep kalacak boşluk olur
Hiç birşeyle dolduramadım
Bunu biliyorum
Ama evliliğim böyleyken asla düşünemem bunu
Hem kendime hemde olacak bebeğe haksızlık edemem
Herkes anne baba olmamalı
Eşim ve bende o olmaması gereken insanlardanız

Evet hamileyim.
Hamile olunca çıktı sorunlar.
Ve şuan geri adım atmıyorum Asla pişmanda olsa,huylu huyundan vazgeçemiyor ben bunu anladım kendimi üzmeye değmez

Birikmiş demekki.Neyse konu benim değil sonuçta böyle olması gerekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…