Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

senin kv den de buradaki kv ler gibi. sen onun ne kadar sinsi düzenbaz bencil olduğunu farkedemedin mi?

ama dün yine emrivaki ile kocası kardeşini kalmaya çağırdı ve ne kadar kalacağı meçhul. kimse konu sahibine sen ne dersin diye sormadı.

Açıkçası ben yazdıklarınızda sorun göremedim
Aile konusu ise zamanla aşılır hayat olgunlaştırır diye düşünüyorum
Boşanmayı sırf bu yazdıklarınız yüzünden aklınıza bile getirmemenizi öneririm

asıl sen eşinle ve ailesiyle başedemediğin için bu durumdasınız.

ama dün yine emrivaki ile kocası kardeşini kalmaya çağırdı ve ne kadar kalacağı meçhul. kimse konu sahibine sen ne dersin diye sormadı.
onu bilmiyordum bak..şu dershaneye g,den kardeşini mi??
şaşırdım bak şimdi en son annesini gönderirken haklısın sen diyordu,yeni anladım ben bu durumu diyrodu.cidden salak demek ki bu erkekler..anladım dediğini bile tam kavrayamıyorlar demek ki...
Pink_Women bu durumda adam hatasını ısrarla anlamıyor ve tekrarlıyorsa yeniden şans vermeye gerek olmayabilir.yani sen çok yıpranıyorsun aile hayatın yok devamlı hır gürler geçmez ömür.

önceki konularında konu sahibi evinde banyo yapmaya çekinir hale geldiğini yazmıştı, istediği yemeği yapmasına izin vermiyordu kv, hatta evin bir yerini konu sahibi istemediği halde kafasına göre dekore etmişti.
şimdi de görümcesi zor hamilelik geçiriyormuş, kocası laf sokuyor konu sahibine kızkardeşim evime gelemiyor diye.

Ayrı sehirlerde değiliz böyle sıkıntılar olmadı. Ben kolay demedim ki Zaten. Ama bu kadar iyi özelliklere bunlar için boşarsan pişman olursun. Bu benim düşüncem ama hayat senin

Ayrı sehirlerde değiliz böyle sıkıntılar olmadı. Ben kolay demedim ki Zaten. Ama bu kadar iyi özelliklere bunlar için boşarsan pişman olursun. Bu benim düşüncem ama hayat senin
ayrı şehirlerde olmaları konu sahibine bu sıkıntıları yaşatmaları için geçerli bir sebep olamaz.
insan kendi evinde misafir gibi olur mu hiç?
direkt ayrılık sebebi bence.

ayrı şehirlerde olmaları konu sahibine bu sıkıntıları yaşatmaları için geçerli bir sebep olamaz.
insan kendi evinde misafir gibi olur mu hiç?
direkt ayrılık sebebi bence.
Yahu tamam sana göre ayrılık sebebi bana göre değil Allah Allah. Bence çözülecek mesele. Atlatılacak mesele. Senin için değilse sen ona göre yorum yaparsın. Herkesin yorumuna karşılık durumun kötülüğü Hakkında cevap yazmana gerek yok.

istediğim gibi yorum yazıyorum, sen de öyle. niye öfkeleniyorsun ki?
neyse sana iyi günler.

istediğim gibi yorum yazıyorum, sen de öyle. niye öfkeleniyorsun ki?
neyse sana iyi günler.
Öfkelenmiyorum sadece kendi yorumunu konu sahibine kendin yap. Ben kendi yorumumu kendim yapayım. Konuyu ben açmış olsam yazdığım seylere cevap yaz ama Burda ikimizin de muhattabı konu sahibi.

Yok kullanmadım
Çünkü öyle bir yapım yok
İyilikle konuşuyorum anlıyor gibi oluyor ama sonra bir bakıyorum
Bir başka şahıs için yine aynı şeyi düşünüyor
Acayip düşkün
Bu yüzden evliliğimde hep yalnız kaldım
Herşeyi eşimin sıkıntıları var diye kendi sıkıntılarımı halletmeye çalıştım
Belki bunun çoğunu o azını ben yaptım ama
Şimdi de eyvallahım yok

Umarım bizimkide düzelir
Erkekler farkına varmıyor
Kv de nerdeyse kocası gibi davranıyor
Bir arıyor bir konuşuyor
Ben hayatımda böyle nazlı konuşmadım

Umarım bizimkide düzelir
Erkekler farkına varmıyor
Kv de nerdeyse kocası gibi davranıyor
Bir arıyor bir konuşuyor
Ben hayatımda böyle nazlı konuşmadım

haha öyle saçma kayınvalideler de var. benim kayınvalidem 71 yaşında kendi halinde . hiçbir şeye iyi ya da kötü karışmaz. ama benim de 4 görümcem var tabi birisi kaynana modundaydı. ama geçti onunda. arada tutuyorda ne eşim ne ben oralı oluyoruz!

Benim eşimin huylarına çok benziyor

Benimde eşimle ailesi yüzünden problemlerim var hatta onlardan başka hiç sorunumuz yok ama umursamamaya çalışıyorum onlar için evliliğinden mutluluğundan vazgeçecek değilim savaş onlara meydan bırakma

Bende şuan aynı konumdayim.. sıkıştım kaldım ne yapcagimi bilmiyorum.. eşimle aramda sorun yok ama bazı şeyler beni okadar yıprattı ki gerçekten yoruldum vucudum kaldirmiyo bikere psikolojik olarak bittim.. Şimdi yalvarıyo yapma etme diye ama ne fayda keske ona olan sevgmi saygımı taze tutabilseydi ve değerini bilseydi.bosansam belki daha kötü olcm ama inanın göze almak üzereyim bide oğlum var.bitarafimda son şans ver diyo bilmiyorum.bildiğim tek şey eskisi gibi değilim.
Hayat beni teften tefe koydu sanirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…