• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sonu var mi?

Since94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
245
202
53
Iyi geceler oncelikle. Kafamda bir suru sey var. Ama su ara en gundemde olan derdimi sizinle paylasmak istiyorum. 1 yila yakindir birlikte oldugum erkek arkadasimla dusuncelerimiz biraz ayri sanirim ve bu yuzden sizden ortak nokta icin cozum yollari rica ediyorum. Sorunumuz iliskimizdeki cogu seyi zina olarak gormesi. Bu yuzden cok gorusmemekten yana. Evet birlikteligimizinde zina oldugunun farkinda evlenmedigimiz takdirde ama kendi dusuncesi bu zina durumunu elinden geldigince en aza indirgemek. Tabi bende cogu konuda hak veriyorum fakat eksik kalan seylerimiz oluyor ve haliyle yipraniyorum. Dusuncelerini degistirebilecegim bir tip degil oncelikle onu soyleyeyim. Yaslarimizda ben 22 o 25 yasinda. Amacim kirmadan uzmeden ortak noktalar bulmak. Sizden de bunlari bulma umidiyle yardim istiyorum. Acikcasi aile uyusmazliklari yuzunden sonumuzun olup olmadigindan endiseliyim cunku bizden cok daha muhafazakar bir aile.Simdiden tesekkur ederim hepinize :)

Ozaman madem zina neden sizinle bir ilişkiye başladı. Görücü usulü şipşak evlenseydi. Fazla görüşmeden nasıl tanıyacaksınız birbirinizi

Ozaman madem zina neden sizinle bir ilişkiye başladı. Görücü usulü şipşak evlenseydi. Fazla görüşmeden nasıl tanıyacaksınız birbirinizi
Az once telefonda konusurken tamda soylediginiz cumleyi kurdum ama laf arasinda karisti..

Öle düşünen adam seviyor,değer veriyorsa basar nikahı.
Zina kalmaz ortada sevenler de kavuşmuş olur.:KK60:

Iyi geceler oncelikle. Kafamda bir suru sey var. Ama su ara en gundemde olan derdimi sizinle paylasmak istiyorum. 1 yila yakindir birlikte oldugum erkek arkadasimla dusuncelerimiz biraz ayri sanirim ve bu yuzden sizden ortak nokta icin cozum yollari rica ediyorum. Sorunumuz iliskimizdeki cogu seyi zina olarak gormesi. Bu yuzden cok gorusmemekten yana. Evet birlikteligimizinde zina oldugunun farkinda evlenmedigimiz takdirde ama kendi dusuncesi bu zina durumunu elinden geldigince en aza indirgemek. Tabi bende cogu konuda hak veriyorum fakat eksik kalan seylerimiz oluyor ve haliyle yipraniyorum. Dusuncelerini degistirebilecegim bir tip degil oncelikle onu soyleyeyim. Yaslarimizda ben 22 o 25 yasinda. Amacim kirmadan uzmeden ortak noktalar bulmak. Sizden de bunlari bulma umidiyle yardim istiyorum. Acikcasi aile uyusmazliklari yuzunden sonumuzun olup olmadigindan endiseliyim cunku bizden cok daha muhafazakar bir aile.Simdiden tesekkur ederim hepinize :)

ben tam olarak durumu anlayamadım
-sorun zina olarak görmesi mi? mesela neleri zina olarak görüyor?
- en baştan beri mi böyle idi, yakın zamanda mı değişti?
- sorun erkek arkadaşınızın bakış açısı mı yoksa ailesinin bakış açısı mı?

Evlendiginizde zina ortadan kalkar ancak zihniyetiniz uyusmuyorsa bu sefer baska konularda catisirsiniz. Surekli orta yol bulmaya mi calisacaksiniz boyle?

sizinle görusmemekten yanaysa sokağadamı cıkmıyor heryer kadın dolu eve kapatsın o zaman kendini ..Bu erkegin kendini dizginlemesiyle ilgili biraz Namaz sirasinda pirti geldiginde cisi geldiginde nasil tutuyorsa sizin yaninizda kotu dusunmeyebilir . Görucu usulunde bile bi kere gormek gerekiyor . Sinasinin sair evlendirmesi gibi degilki hayat . Ailelerin muhafazakarlik farkinin cok onemli olcagini dusunmuyorum dinimiz hosgoru dini . cevremde fazlaca ornek var bu konuda . ama anladigim kadariyla siz bu durumdan rahatsizsiniz yarin obur gun gelinim kapali olsun denildiginde isyan bayragini cekeceksiniz ben pek umut gormuyorum acikcasi :(

Zina olarak görüyorsa hiç görüşmeyecekti

ortak bi yol olarakta mektuplasabilirsiniz . Böyle olan bir iliski duymustum cocuk oyle istiyormus

Çevremde bu tarz bir adamla evli birisi var. Kız çok iyi eğitimli falan biri. Çalışmıyor,evde tv yok,annesinin yanında bile saçını açmıyor,adamın enteresan takıntıları var. Ne bileyim ben çekemem yani,birazda genç ruhlu olmalı insan ama bana hep kasvet havasındalar gibi geliyor. Bunun dini yapıyla alakası yok ama adam fazla zor bence.

Back
X