- 21 Temmuz 2014
- 1.400
- 1.914
- 333
Ya benim tüm yorumlarım zaten sen rahatsız olduğunu dile getirdiğin içindi. Ben kattığı iyi şeylerden de bahsetmedim. Ama nasıl desem bu seni namaz kilmaya alistirmasi vs gibi bir husus değil. Daha farklı. Yani evet dinin emirlerini yerine getirmek şart, o konuda bir sıkıntı yok. Ama sen gorusmediginiz için bir sorun yaşıyorsun ve bu noktada onunda bence yapıcı olması lazım.Evet belki simdi diyeceksinizki bi kisi icinmi bu kadar degisim. Bunu bende sordum kendime ama sonra dedimki en azindan kotu seyler katmadi bana iyi yonde bi degisim oldu dedim.. savunusum onun kurallarina uymam degil. Zaten varolan kurallara onun sayesinde uymam. Yani o sadece araci oldu diyim
Ayrıca dini yaşamak demek karakterin de değişmesi demek değil. İkisini ayır lütfen, dikkatini çekerim. Demem o ki, sen hiç değişmeden de dinini güzel yasayabilirsin. Tek sıkıntı bir erkek yüzünden, rahatsız olduğun bir duruma katlanmak zorunda olduğun gerçeği. Bence onun da bunu anlaması lazım. Ve evet bir erkek için kişiliğinden ödün vermek yanlış, sonuna kadar gidip, orta yolu bulmalisin. Çünkü taviz tavizi doğurur.