Bir soru, lütfen cevap :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi taraf sinirliyken bir taraf alttan alsa bunların hiçbiri olmaz. Bizde öyle en azından. O yüzden araya küslük girmedi hiç.

Beni 2 hafta aramayan bi insanın beni çok da takmadığını boşluk doldurmak için aradığını düşünür bidaha görüşmem

Cafeye gitmek gibi
O zaman size ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Aklıma bile gelmez kaç senelik eşime bir arkadaşımla cafeye gideceğimde haber vermek falan O da bana söylemez. Olsa olsa sonra konuşurken işte bugün de şunu yaptım bunu yaptım derken konuşuruz yani. Ya da o sırada telefonla konuşacak falan olursak haberimiz olur tesadüfen. Çok bunaltmayın adamı.

Gerçekten hatalı bir yanı varsa, onu affettirmesi gerekir.
Eğer yoksa kapris ve gururdu deyip unutabilirim.

Kalbiniz temiz olmalı :) bu olay küçük bir sorun mudur ki. Arkadaşıyla bir yere gitmiş bana söylemedi ama :/ merak ettim ben de haber vermesini isterdim

Gittigi yer neresi? Kahve icmeye avm ye sinemaya bowlinge vesaire ise haber vermedi diye meraklanip kirilabilirsiniz. Ama bu asla 2 hafta kusluk sebebi olmamali. Kirildiginizi belirtir bir daha habersiz birakmamasini istersiniz.

Masum olmayan bir yer miydi gittigi?

Hayır sadece basit bir cafe AVM gibi bir yer ama sorun beni bilgilendirmemesi oldu. Hiçbir yere giderken de bilgi vermez acaba ben mi abartıyorum bu durumu bilmiyorum. Ama merak ediyorum işte.

2 hafta uzun bir süre.Seven insanın özellikle Erkegin 2 hafta bekleyeceğine inanmıyorum.Ben hiç açmazdım herhalde.Beni de yaklaşık 20 gün aramayan bir erkek arkadaşım olmuştu.İnatla ben de aramayınca o beni aradı.Aklınca bana ders veriyordu ama ben ondan soğuyup bitti bu iş demiştim.İyki de bitirmişim.Çünkü sevmek bu degildir.Eşimden hiç böyle birşey görmedim ben.Sen de umursama pek.Degmez...

Yaşamistim onceden gayet sevincli ve ozlem dolu acmistim tabii ardindan zaman gectikce hinc aldigimi sanarak durmadan kavga ettm ac niye aramiyosun hicmi iliskimizi dusunmuyosun de bence

Hayır sadece basit bir cafe AVM gibi bir yer ama sorun beni bilgilendirmemesi oldu. Hiçbir yere giderken de bilgi vermez acaba ben mi abartıyorum bu durumu bilmiyorum. Ama merak ediyorum işte.

Ayni evde yasadigim 5 yillik kocama bile bi kere olsun boyle bir seyin haberini vermedim. Cocuk muyum anneme haber verir gibi...

Yasiniz kac? Bogmayin adami. O da sizi bogmasin tabi ki.

Ha yine de cok akliniz kaliyorsa guzelce konusursunuz. Lutfen aklim kalmasin rahat edeyim diye haber ver dersiniz. Kirilmaniz pahasina bu ricanizi kabul etmiyorsa bu adamdan size hayir gelmez zaten.

Sanırım ben hep sert bir dille söylediğim için hiçbir zaman işe yaramadı.

Bu konularda nasıl davranılır bilmiyorum cidden
Tek bildiğim kızıp bağırmak

Aynı konuyu başka başlıkla defalarca açmazdım mesela Mune

Aynı konuyu başka başlıkla defalarca açmazdım mesela Mune
Çok biliyorsunuz, aynı konu değil. Okuma öğrenin.
Burda ne açıp ne açmayacagımızı size soralım isterseniz? Maşallah herkes yönetici bu sitede. Siz laf düşmez! Yanlış olan bişey varsa yönetici söyler siz değil, haddiniz değil sizin.

2hafta uzun bi süre ve bu sürede aramamak çok saçma olayın scagyla knşr hatalı kmse kendni affettrr bana göre ama ben olsam ilk olarak onun knşmalarna bakar ona göre knşrdm yoksa bu tür olaylarn sonu ayrılığa gider

Ben aramam.O ararsa yanlış numara der kapatırım.
Aşk bu.Küslüklerle cehennem çukuruna dönecekse hiç olmasın.Bize cennet bahçeleri lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…