• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir soru, lütfen cevap :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Sevgilinizle tartıştınız, aranız bozuldu. İkinizinde morali bozuldu ve birbirinizi hiç aramadınız yazmadınız tartışmadan sonra, kimse özür dilemedi. Bu durum iki hafta sürdü diyelim sevgiliniz tekrar aradığında nasıl davranırsınız?

Muhtemelen kendi hayatına dalmış ve de onunla ilgili şeyleri unutmuşumdur.
-Alo nber?
-Aaa x merhaba. Sesini duymak çok güzel.

Yani kim hatalı o da önemli bence.. ama 2 hafta uzun bi süre.. tepkili olurdum..

Hiç birşey olmamış gibi davranmazdım. Soğuk ve mesafeli olurdum sanırım

Htali olsa 2 hafta kus kalabilmeyi basarmissam biraz daha telefonlari acmam burnu surtsun.d

2 hafta kus kalacak kadar buyuk bir hata benim icin muhtemel ayrilik sebebidir. Sizde problem neydi?

Burda kuzeniyle cafeye gitti diye sevgilisine kusen kadinlar gordum. Olayi anlatsaniz daha iyi yorumlar gelir

Onu özlemedigini hissettirmen lazım canım güclü oldugunu

2 haftadan sonra tekrar aradi mi?

2 hafta kus kalacak kadar buyuk bir hata benim icin muhtemel ayrilik sebebidir. Sizde problem neydi?

Burda kuzeniyle cafeye gitti diye sevgilisine kusen kadinlar gordum. Olayi anlatsaniz daha iyi yorumlar gelir
Kalbiniz temiz olmalı :) bu olay küçük bir sorun mudur ki. Arkadaşıyla bir yere gitmiş bana söylemedi ama :/ merak ettim ben de haber vermesini isterdim

Aradığında acmazdim

Sakin davranırım, önce konuşmasını açıklamasını sakince dinlerim, ondan sonra tüm kırgınlıklarımı anlatırım. ( Eğer seviyorsam ve vazgeçemeyeceksem.)
Sevmiyorsam zaten bahane olur ayrılırım.

Sakin davranırım, önce konuşmasını açıklamasını sakince dinlerim, ondan sonra tüm kırgınlıklarımı anlatırım. ( Eğer seviyorsam ve vazgeçemeyeceksem.)
Sevmiyorsam zaten bahane olur ayrılırım.
Peki sizce ilk etapta hemen telefonu açıp konuşmak kötü müdür

hemen telefonu açmam tabi, telefon çalar durur, ben de kusura bakma şimdi gördüm bi saat sonra ara derim.bir saati sayıp düşünüp yine ararsa o zaman bu şekilde konuşurum.

2 hafta soğumak için yeterli bir süre eskisi gibi olmazdım sanırım. .

Sevgilinizle tartıştınız, aranız bozuldu. İkinizinde morali bozuldu ve birbirinizi hiç aramadınız yazmadınız tartışmadan sonra, kimse özür dilemedi. Bu durum iki hafta sürdü diyelim sevgiliniz tekrar aradığında nasıl davranırsınız?
Ben barışmak istiyorsam bir şey yok gibi davranırım. Her şey düzeldikten sonra konuyu sakin bir şekilde konuşurum ama, hiç konuşulmadan geçmesin diye.

Gittiği yer kötü bir yer mi? Ve yalan söyledi mi? Bunların cevabı hayırsa siz haksızsınız zaten özür dileyin.
Kötü bir yer değil de bana bilgi vermemesine kırıldım
.bu haber verme bilgi verme huyu hiç yok çünkü

Back
X