- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbiniz temiz olmalı :) bu olay küçük bir sorun mudur ki. Arkadaşıyla bir yere gitmiş bana söylemedi ama :/ merak ettim ben de haber vermesini isterdim2 hafta kus kalacak kadar buyuk bir hata benim icin muhtemel ayrilik sebebidir. Sizde problem neydi?
Burda kuzeniyle cafeye gitti diye sevgilisine kusen kadinlar gordum. Olayi anlatsaniz daha iyi yorumlar gelir
Peki sizce ilk etapta hemen telefonu açıp konuşmak kötü müdürSakin davranırım, önce konuşmasını açıklamasını sakince dinlerim, ondan sonra tüm kırgınlıklarımı anlatırım. ( Eğer seviyorsam ve vazgeçemeyeceksem.)
Sevmiyorsam zaten bahane olur ayrılırım.
Ben barışmak istiyorsam bir şey yok gibi davranırım. Her şey düzeldikten sonra konuyu sakin bir şekilde konuşurum ama, hiç konuşulmadan geçmesin diye.Sevgilinizle tartıştınız, aranız bozuldu. İkinizinde morali bozuldu ve birbirinizi hiç aramadınız yazmadınız tartışmadan sonra, kimse özür dilemedi. Bu durum iki hafta sürdü diyelim sevgiliniz tekrar aradığında nasıl davranırsınız?
Gittiği yer kötü bir yer mi? Ve yalan söyledi mi? Bunların cevabı hayırsa siz haksızsınız zaten özür dileyin.Kalbiniz temiz olmalı :) bu olay küçük bir sorun mudur ki. Arkadaşıyla bir yere gitmiş bana söylemedi ama :/ merak ettim ben de haber vermesini isterdim
Kötü bir yer değil de bana bilgi vermemesine kırıldımGittiği yer kötü bir yer mi? Ve yalan söyledi mi? Bunların cevabı hayırsa siz haksızsınız zaten özür dileyin.
Cafeye gitmek gibi mi yoksa şehir dışına tatile gitmek gibi mi?Kötü bir yer değil de bana bilgi vermemesine kırıldım
.bu haber verme bilgi verme huyu hiç yok çünkü