Bir soru ? Napmalı?

simeyra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
3.278
5.556
108
Kızlar bir arkadaşımın derdi için açıyorum bu kez. Aynı sorunu ben de yaşamıştım biriyle ve başlamadan bitmişti. O yüzden hem kendim hem onun için soruyorum..

Sizinle yeni ilgilenmeye başlayan biri var. İlk günler arkadaş ortamında ilgisini biraz belli ediyor. Kız bir konu için çocuğa yazıyor çocuk arayıp bu sefer baya aslanlar gibi yürüyor. Sana ilgim vardı güzelsin seni tanımak isterim vs. Akşam tekrar arıyor kızı . Konusurlarken arkadan biri çağırıyor ve kıza bekle kapatma diyor. Kız da telefonda beş on dakika bekledikten sonra kapatıyor. Çocuk geri aramıyor yazmıyor. Ardından kız mesaj atıyor iki saat sonra çocuk işim bitsin geliyorum diyor. Kız cevap yazmıyor buna aramasını bekliyor. Çocuk gene ortada yok. Sabah kız çocuğa işim bitsin geliyorum mesajına tepkisini ölçmek için tamam bekliyorum gülücük yazıyor. Çocuk da arıyor. Ama kız görmemiş acamamis. Beş dakika sonra kız geri arıyor. Çocuk saatler oluyor ne yazıyor ne çağrıya dönüyor.

Buna benzer ben de bir durum yaşamıştım. Beni arayıp ben geri aradığımda saatler sonra bile dönmeyen biri olmuştu. Böyle durumlarda ne tepki verirsiniz? Hicbisi olmamış gibi nazik mi olursunuz? Bu ne diye tepki mi koyarsınız? Yolsa siz de geç dönmeleri mi başlarsınız?

Geldiğinde adam gibi, akla yatan bi açıklama yapmazsa yol versin. Nefret ederim böyle şeylerden.
Neden dönmediğini dair mi? Ben zamanında açıklama için ondan beklemiştim sormamistim bisi. O da açıklama yapmamıştı normal konuşmaya çalışmıştı. Zaten disarda olduğum için ben de disardaydim demistim

O onu aramıs o ona dönmemiş.
Yani dün bir bugün iki kız niye bu kadar adamın peşinde?
Ay biraz agır olun ya daha en basta.
Adam aramıyorsa msj falan atmayın

Yazdığım konuyu okuyunca ben de bir an aynısını düşündüm. Baya hem de
Hiçbir gerekçe bir insanın kendini bu duruma düşürmesini haklı çıkarmaz.
Ne demek bekle geliyorum deyip de on dakika boyunca ses çıkarmamak?
Sabır testi mi?
Deli saçması.
Her kimin derdiyse, o düşünsün. Arkadaşınız da kendini düşünsün.
Bıraksın bu vıttırıvızzık adam müsveddelerini.

Geldiğinde adam gibi, akla yatan bi açıklama yapmazsa yol versin. Nefret ederim böyle şeylerden.
Ya diyelim bilmem kaç saat yazamadi, dönemedi, döndüğünde önce bunu açıklamalı, sorulmadan. Hiçbir şey yok gibi devam edip sonra yine aynısını yapmış bu adam.
Bence uğraşmaya değmez bile.

İşte bende zamanında beni arayıp ben geri dönünce çağrıya dönmemisti o gün ben hiç yazmamıştım bitmişti. Arkadaşım için aynısı doğru mu emin olamadım bir an benimki bitince

İşte bende zamanında beni arayıp ben geri dönünce çağrıya dönmemisti o gün ben hiç yazmamıştım bitmişti. Arkadaşım için aynısı doğru mu emin olamadım bir an benimki
İlk telefonda bekle dediğinde 10 dk kimseyi beklemezdim. Hadi bekledim ardından hayatta mesaj atmazdım. Ertesi gün dönerse de mügemin dediği gibi aliye kibarca bay bay derdim.
O zaten tam dayaklık ya on dakika nedir ama kıza nolur kapatma bekle gelicem bilmemne yalvarmis kız da beklemiş kapatmış baktı gelmiyor. Siz neden diye sorar miydiniz sormadan mi bay bay derdiniz?

Ya diyelim bilmem kaç saat yazamadi, dönemedi, döndüğünde önce bunu açıklamalı, sorulmadan. Hiçbir şey yok gibi devam edip sonra yine aynısını yapmış bu adam.
Bence uğraşmaya değmez bile.
Evet açıklama yapmadan konuşursa sorun gerçekten de. Ve ayıp gorgusuzluk

İşte bende zamanında beni arayıp ben geri dönünce çağrıya dönmemisti o gün ben hiç yazmamıştım bitmişti. Arkadaşım için aynısı doğru mu emin olamadım bir an benimki bitince
Bir erkek seni istiyorsa bulur.
İlişki bile yok ortada bu kadar ustune düşülmez.
Adam bekle demiş aramsms bile msj atıyor arkadasın biraz agırdan satın kendinizi

Kızlar bir arkadaşımın derdi için açıyorum bu kez. Aynı sorunu ben de yaşamıştım biriyle ve başlamadan bitmişti. O yüzden hem kendim hem onun için soruyorum..

Sizinle yeni ilgilenmeye başlayan biri var. İlk günler arkadaş ortamında ilgisini biraz belli ediyor. Kız bir konu için çocuğa yazıyor çocuk arayıp bu sefer baya aslanlar gibi yürüyor. Sana ilgim vardı güzelsin seni tanımak isterim vs. Akşam tekrar arıyor kızı . Konusurlarken arkadan biri çağırıyor ve kıza bekle kapatma diyor. Kız da telefonda beş on dakika bekledikten sonra kapatıyor. Çocuk geri aramıyor yazmıyor. Ardından kız mesaj atıyor iki saat sonra çocuk işim bitsin geliyorum diyor. Kız cevap yazmıyor buna aramasını bekliyor. Çocuk gene ortada yok. Sabah kız çocuğa işim bitsin geliyorum mesajına tepkisini ölçmek için tamam bekliyorum gülücük yazıyor. Çocuk da arıyor. Ama kız görmemiş acamamis. Beş dakika sonra kız geri arıyor. Çocuk saatler oluyor ne yazıyor ne çağrıya dönüyor.

Buna benzer ben de bir durum yaşamıştım. Beni arayıp ben geri aradığımda saatler sonra bile dönmeyen biri olmuştu. Böyle durumlarda ne tepki verirsiniz? Hicbisi olmamış gibi nazik mi olursunuz? Bu ne diye tepki mi koyarsınız? Yolsa siz de geç dönmeleri mi başlarsınız?

18 yaşında, hayata yeni atılan genç insanlar değilsiniz. 35+ yaşında insanlarsınız. İletişimi tamamen kesin; numarayı engelleyip, silin.

Niye zorladığınızı anlamadım.
Çok beğendiği hali böyleyse beğenmeseydi neler yapacaktı acaba?
Nezaket hak edene gösterilir, kaypak biri sanırım.

Niye zorladığınızı anlamadım.
Çok beğendiği hali böyleyse beğenmeseydi neler yapacaktı acaba?
Nezaket hak edene gösterilir, kaypak biri sanırım.
Çocuğu tanımıyorum ama baya dengesiz biri anlattığı kadarıyla.

Back
X