- 16 Haziran 2011
- 15.868
- 68.894
- 798
Kız 29 yaşında çocuk da bir iki yaş küçük sanirim
Fark etmez. 18 yaşında, yeni reşit olmuş bir insan değil neticede. İletişimi tamamen kessin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 29 yaşında çocuk da bir iki yaş küçük sanirim
Adam peşinde falan değil ki.Aslında adam peşindeydi kızın ama o duruma düştü şu an sanırım gerçekten de
Direkt aklıma Evli olabileceği geldiKızlar bir arkadaşımın derdi için açıyorum bu kez. Aynı sorunu ben de yaşamıştım biriyle ve başlamadan bitmişti. O yüzden hem kendim hem onun için soruyorum..
Sizinle yeni ilgilenmeye başlayan biri var. İlk günler arkadaş ortamında ilgisini biraz belli ediyor. Kız bir konu için çocuğa yazıyor çocuk arayıp bu sefer baya aslanlar gibi yürüyor. Sana ilgim vardı güzelsin seni tanımak isterim vs. Akşam tekrar arıyor kızı . Konusurlarken arkadan biri çağırıyor ve kıza bekle kapatma diyor. Kız da telefonda beş on dakika bekledikten sonra kapatıyor. Çocuk geri aramıyor yazmıyor. Ardından kız mesaj atıyor iki saat sonra çocuk işim bitsin geliyorum diyor. Kız cevap yazmıyor buna aramasını bekliyor. Çocuk gene ortada yok. Sabah kız çocuğa işim bitsin geliyorum mesajına tepkisini ölçmek için tamam bekliyorum gülücük yazıyor. Çocuk da arıyor. Ama kız görmemiş acamamis. Beş dakika sonra kız geri arıyor. Çocuk saatler oluyor ne yazıyor ne çağrıya dönüyor.
Buna benzer ben de bir durum yaşamıştım. Beni arayıp ben geri aradığımda saatler sonra bile dönmeyen biri olmuştu. Böyle durumlarda ne tepki verirsiniz? Hicbisi olmamış gibi nazik mi olursunuz? Bu ne diye tepki mi koyarsınız? Yolsa siz de geç dönmeleri mi başlarsınız?
Ya böyle şeylere ne gerek var, konuşup çözsün konuşulmuyorsa da resmen yok versin. Saçma sapan işlerKızlar disardaydim yazamadim. Adam tekrar aramis akşam kız da ben sana donucem beş dakikaya demiş dönmemiş.. Ne zaman ararsa böyle yapicam yazmış bana. Sonra da az önce arasam mi ya çocuğu ayıp oldu mu yazmış. Ben arama beklesin bosver ararsa da acma dedim ama arayacak sanirim
Aklınca gizem mi uyandırıyor nedir yanii?Kızlar bir arkadaşımın derdi için açıyorum bu kez. Aynı sorunu ben de yaşamıştım biriyle ve başlamadan bitmişti. O yüzden hem kendim hem onun için soruyorum..
Sizinle yeni ilgilenmeye başlayan biri var. İlk günler arkadaş ortamında ilgisini biraz belli ediyor. Kız bir konu için çocuğa yazıyor çocuk arayıp bu sefer baya aslanlar gibi yürüyor. Sana ilgim vardı güzelsin seni tanımak isterim vs. Akşam tekrar arıyor kızı . Konusurlarken arkadan biri çağırıyor ve kıza bekle kapatma diyor. Kız da telefonda beş on dakika bekledikten sonra kapatıyor. Çocuk geri aramıyor yazmıyor. Ardından kız mesaj atıyor iki saat sonra çocuk işim bitsin geliyorum diyor. Kız cevap yazmıyor buna aramasını bekliyor. Çocuk gene ortada yok. Sabah kız çocuğa işim bitsin geliyorum mesajına tepkisini ölçmek için tamam bekliyorum gülücük yazıyor. Çocuk da arıyor. Ama kız görmemiş acamamis. Beş dakika sonra kız geri arıyor. Çocuk saatler oluyor ne yazıyor ne çağrıya dönüyor.
Buna benzer ben de bir durum yaşamıştım. Beni arayıp ben geri aradığımda saatler sonra bile dönmeyen biri olmuştu. Böyle durumlarda ne tepki verirsiniz? Hicbisi olmamış gibi nazik mi olursunuz? Bu ne diye tepki mi koyarsınız? Yolsa siz de geç dönmeleri mi başlarsınız?
Adam sandık fos çıktı, vıttırıvızzık adamlarHiçbir gerekçe bir insanın kendini bu duruma düşürmesini haklı çıkarmaz.
Ne demek bekle geliyorum deyip de on dakika boyunca ses çıkarmamak?
Sabır testi mi?
Deli saçması.
Her kimin derdiyse, o düşünsün. Arkadaşınız da kendini düşünsün.
Bıraksın bu vıttırıvızzık adam müsveddelerini.
Saygısız, net.Evet açıklama yapmadan konuşursa sorun gerçekten de. Ve ayıp gorgusuzluk