Bir soru ? Napmalı?

Aslında adam peşindeydi kızın ama o duruma düştü şu an sanırım gerçekten de
Adam peşinde falan değil ki.
Biraz ilgilenmiş hepsi bu yani.
Arkadasın ısrarla arıyor yazıyor falan.
Erkekler ararsan açar yani yazarsan cevap verir bu ilgisi olduhu anlamına gelmez.
Adam her gün arar sorar yazar çizer tamam da öyle bir şey yok.
Bu kadar hırs yapmayın.
Sorumluluk hissetmesini de beklemeyin.
Adamın ilgisi yok üstüne gitmeyın bence.
Takılır geçer bu sefer de umut verdi dersiniz

[QUOTE="simeyra, post: 74524504, member: 1002603"

O zaten tam dayaklık ya on dakika nedir ama kıza nolur kapatma bekle gelicem bilmemne yalvarmis kız da beklemiş kapatmış baktı gelmiyor. Siz neden diye sorar miydiniz sormadan mi bay bay derdiniz?
[/QUOTE]
Hayır sormazdım. Bence arkadaşınız da sormasın hatta açıklamak için fırsat da vermesin. Devamında da yaptığı hareketlerle o açıklamayı dinlemeyi bile haketmiyor. 10 dk telefonda birini de bir daha beklemesin. Eşim bazen çalışırken 2 dk bekle diyor 30 sn geçince kapatıyorum Bi daha arasın onu mu bekleyecem.

Kızlar disardaydim yazamadim. Adam tekrar aramis akşam kız da ben sana donucem beş dakikaya demiş dönmemiş.. Ne zaman ararsa böyle yapicam yazmış bana. Sonra da az önce arasam mi ya çocuğu ayıp oldu mu yazmış. Ben arama beklesin bosver ararsa da acma dedim ama arayacak sanirim

Kızlar bir arkadaşımın derdi için açıyorum bu kez. Aynı sorunu ben de yaşamıştım biriyle ve başlamadan bitmişti. O yüzden hem kendim hem onun için soruyorum..

Sizinle yeni ilgilenmeye başlayan biri var. İlk günler arkadaş ortamında ilgisini biraz belli ediyor. Kız bir konu için çocuğa yazıyor çocuk arayıp bu sefer baya aslanlar gibi yürüyor. Sana ilgim vardı güzelsin seni tanımak isterim vs. Akşam tekrar arıyor kızı . Konusurlarken arkadan biri çağırıyor ve kıza bekle kapatma diyor. Kız da telefonda beş on dakika bekledikten sonra kapatıyor. Çocuk geri aramıyor yazmıyor. Ardından kız mesaj atıyor iki saat sonra çocuk işim bitsin geliyorum diyor. Kız cevap yazmıyor buna aramasını bekliyor. Çocuk gene ortada yok. Sabah kız çocuğa işim bitsin geliyorum mesajına tepkisini ölçmek için tamam bekliyorum gülücük yazıyor. Çocuk da arıyor. Ama kız görmemiş acamamis. Beş dakika sonra kız geri arıyor. Çocuk saatler oluyor ne yazıyor ne çağrıya dönüyor.

Buna benzer ben de bir durum yaşamıştım. Beni arayıp ben geri aradığımda saatler sonra bile dönmeyen biri olmuştu. Böyle durumlarda ne tepki verirsiniz? Hicbisi olmamış gibi nazik mi olursunuz? Bu ne diye tepki mi koyarsınız? Yolsa siz de geç dönmeleri mi başlarsınız?
Direkt aklıma Evli olabileceği geldi

Kızlar disardaydim yazamadim. Adam tekrar aramis akşam kız da ben sana donucem beş dakikaya demiş dönmemiş.. Ne zaman ararsa böyle yapicam yazmış bana. Sonra da az önce arasam mi ya çocuğu ayıp oldu mu yazmış. Ben arama beklesin bosver ararsa da acma dedim ama arayacak sanirim
Ya böyle şeylere ne gerek var, konuşup çözsün konuşulmuyorsa da resmen yok versin. Saçma sapan işler

Kızlar bir arkadaşımın derdi için açıyorum bu kez. Aynı sorunu ben de yaşamıştım biriyle ve başlamadan bitmişti. O yüzden hem kendim hem onun için soruyorum..

Sizinle yeni ilgilenmeye başlayan biri var. İlk günler arkadaş ortamında ilgisini biraz belli ediyor. Kız bir konu için çocuğa yazıyor çocuk arayıp bu sefer baya aslanlar gibi yürüyor. Sana ilgim vardı güzelsin seni tanımak isterim vs. Akşam tekrar arıyor kızı . Konusurlarken arkadan biri çağırıyor ve kıza bekle kapatma diyor. Kız da telefonda beş on dakika bekledikten sonra kapatıyor. Çocuk geri aramıyor yazmıyor. Ardından kız mesaj atıyor iki saat sonra çocuk işim bitsin geliyorum diyor. Kız cevap yazmıyor buna aramasını bekliyor. Çocuk gene ortada yok. Sabah kız çocuğa işim bitsin geliyorum mesajına tepkisini ölçmek için tamam bekliyorum gülücük yazıyor. Çocuk da arıyor. Ama kız görmemiş acamamis. Beş dakika sonra kız geri arıyor. Çocuk saatler oluyor ne yazıyor ne çağrıya dönüyor.

Buna benzer ben de bir durum yaşamıştım. Beni arayıp ben geri aradığımda saatler sonra bile dönmeyen biri olmuştu. Böyle durumlarda ne tepki verirsiniz? Hicbisi olmamış gibi nazik mi olursunuz? Bu ne diye tepki mi koyarsınız? Yolsa siz de geç dönmeleri mi başlarsınız?
Aklınca gizem mi uyandırıyor nedir yanii?
Hiç uğraşmaya bile değmez arkadaşınız da hoslanmis sanırım bence hiç aramamaliydi bile.

Daha yeni erkekler öyle pat diye aşık olmazlar evet beğenirler ama bir duyguya girmeleri için bir şeyler yaşamaları paylaşmaları lazım.Biz kadınlar gibi duygusal varlıklar değiller.Kızın ilgisi varsa hiç tribe girmeden atar gider yapmadan anlamaya çalıssın aramasın yazmasın adam bi kostursun.Baktı yapmıyor yol versin gitsin ama bunu sakın yaygarayla olaylarla falan değil ilgisiz kalarak.Yeni başlayan bir şeye çok anlam yükleyip sinir stres olmamak lazım.

Hiçbir gerekçe bir insanın kendini bu duruma düşürmesini haklı çıkarmaz.
Ne demek bekle geliyorum deyip de on dakika boyunca ses çıkarmamak?
Sabır testi mi?
Deli saçması.
Her kimin derdiyse, o düşünsün. Arkadaşınız da kendini düşünsün.
Bıraksın bu vıttırıvızzık adam müsveddelerini.
Adam sandık fos çıktı, vıttırıvızzık adamlar 👯😂

Evet açıklama yapmadan konuşursa sorun gerçekten de. Ve ayıp gorgusuzluk
Saygısız, net.
Biri var mesela şimdi, yazıp çizip duruyor, istemediğimi belirtmiştim, şansını deniyor+zorluyor, neyse dedim, bari insanca iki sohbet edeyim, yazışırken birden yok oldu, taa öteki gün sabah yazıyor, sıfır açıklama, ben de görüldü attım geçtim, hiç umursamadım, gündelik paylaşımlarıma da devam ettim, sonra tekrar yazmış, tripsiz kayıtsız cevaplar verdim, yazıyor da yazıyor, beğendim geçtim :KK53: Bence aklınca ghostlama yapıp aklımda yer edinecekti, gördü ghostu 😂 Arkadaşının beklemesi hata, üstüne mesaj yazması hata, sonra araması hata, hata üstüne hata.

adam bence bütün kızlara aynı yoldan yürüyor bilmem bana öyle geldi ve hep öle kaybolacak birlikte olursa ghostlating gibi sallasın dertsiz başına dert her yer adam yahu.

Öyle bir çocuğu konuşmaya bile değmez..

Back
X