Merhaba iyi günler. Sormam gereken önemli bir soru var.Şimdi olay şu ki benim arkadaşımı birisi taciz etti.Ve ben böyle şeylerde çok hassas bir insanım.Arkadaşım da hassas elbet ama o şikayetçi olmaya yanaşmıyor."Boşver geldi geçti",diyor.Benim de vicdanım rahat değil.Şimdi size sormak istediğim arkadaşımın da dahil kimsenin haberi olmadan,ismim belli olmadan nasıl ve nereden şikayetçi olabilirim?
O olayi yasamakla akil vermek cok farkli seyler. Belki tamamen aklindan silmek icin yanasmiyor sikayete. Biliyorum sessiz kalmak biz kadinlar icin daha cok tehtit edici ama kendisi bu karari verdiyse yapicak bisey yok senin acindan. Maalesef sikayet olsa bile elini kolunu sallaya sallaya cikiyor o pislikler. Allah boylelerinden korusun hepimizi.
Arkadaşın peşine düşmüyorsa sen hiç düşme bilmediğin şeyler olabilir belki böyle bir olay bile yoktur sonunda sen zararlı çıkarsın boşver eğer iyilik yapmak istiyorsan olaydan iyice emin ol arkadaşının şikayet etmesini sağla
Merhaba iyi günler. Sormam gereken önemli bir soru var.Şimdi olay şu ki benim arkadaşımı birisi taciz etti.Ve ben böyle şeylerde çok hassas bir insanım.Arkadaşım da hassas elbet ama o şikayetçi olmaya yanaşmıyor."Boşver geldi geçti",diyor.Benim de vicdanım rahat değil.Şimdi size sormak istediğim arkadaşımın da dahil kimsenin haberi olmadan,ismim belli olmadan nasıl ve nereden şikayetçi olabilirim?
Boşvermelisiniz.
Belki arkadaşınız yaşadığı şeyden daha fazla etkilenmek istemiyordur. Unutmak istediğim bir konuda arkadaşım benden habersiz şikayetçi olsa çok kızabilirdim.