Bir soru?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Bir misafir, evinizde kalıp sabun kullanmaktan iğrenip, ellerini şampuanınızla yıkarken. Rahatına ve 'hijyeninden' zerre ödün vermezken. Koltuğunuza yeni sünnet olmuş çocuğunun çıplak poposunu (bu da yanlış ama kadına yanlış denmiyor) oturtuyor üstüne bir de koltuğa örtü sermenize bozuluyorsa. Yüzü değişiyor ve niye noldu niye örtü serdin diye sorguluyorsa. Rahatsızlığını sizin iliklerinize kadar hissettiriyorsa. Sizin hijyen anlayışınıza zerrece değer vermiyorsa... Bunun üstüne birde anneniz kırılmasın diye örtüyü alıyorsa. Koltuğa günlerdir mideniz kalktığı için örtüsüz oturamıyorsanız ne yaparsınız?

Sizin yatılı misafir daha gitmedi mi ?

buna musade etmem
sabun ımalatcısı bırı olarak soyleyeyım bız sıvı sabun sampuan deterjan herseyı yapıyoruz saf zeytınyaglı banyo sabunu falan
kalıp sabunlar en ıyı temızleyıcıdır. klozetın ıcıne dusse bıle alıp kullanmaya devam edebılırsınız sıvı sabun ve sampuanların dezenfekte etme ozellıgı yoktur. ozellıkle toplu tuvaletlerde avm gıbı ... hep sıvı sabun koyuyorlar ıgrenc. cantamda oyuzden kucuk sabun tasırım ben. 1 kalıp sabunu 3 e boler cantama koyarım .

benım evımde kalıp lavabo sabunu bulunur yanında da sıvı sabunlugumun ıcınde hastanelerde de olan dezenfektan varya. doktorların saglık calısanların ellerıne kullandıgı. ondan var. onu kullanmayan dıgerını kullansın dıye .
ayrıca kımse cıplak poposunu evımın bı tarafına koyamaz kendı cocugumda dahıl ne munasebet. herseyı gecın cocuk bu bılmez bı hapsursa altına yapabılır hıjyenını de gectım.

tavrımı koyar asıl ben rahatsz oldugumu hıssettırırdım

Bu hayatta hayır demeyi öğren bence . Herkes kırılacak diye yaşarsan kimse yüzüne bakmaz. Karşında böyle bi insan varsa sende söyle rahatsız olduğunu . Bu kadar zor değil . Yen'i sünnet olduysa gitsin evinde baksın senin evindeyse de biraz görgü adap bilsin. Öylelerine sert olacaksın ki anlasınlar

Koltuga ortu serilmesi cocugun hijyeni acisindan daha iyi olurdu. Yeni sunnet olmus enfeksiyon kapmamasi lazim. Boyle soyleseydiniz kimse alinmazdi. Ben abartili buldum tepkinizi. Silin gitsin nedir yani...

Koltuklar yikanana kadar örtü serin üstüne veya diğer odada oturun. . O bayanlada ya görüşneyi kesin kesemiyorsanizda gelicegi zamanlar banyoya el yikama yerine sıvı sabun yada şampuan koyun ve koltuklara örtü bakalım ne tepki vericek

Koltukları güzelce yikatin ya da silin.
Annenizle de konuşun bu durumu. Bir dahaki sefere ya kabul etmeyin ya da daha titiz davransin çocuğun annesi.
Örtü sermemize kırılan kadın... Empati yoksunu olan bu hanım daha titiz davranmayacak. Ve annem onunla diyalogu adına buna tahammül ettikçe ben sanırım çıldıracağım.

İyi de çıplak poponun koltuğa değmesi çocuk için de hijyenik değil ki...

Koltuga ortu serilmesi cocugun hijyeni acisindan daha iyi olurdu. Yeni sunnet olmus enfeksiyon kapmamasi lazim. Boyle soyleseydiniz kimse alinmazdi. Ben abartili buldum tepkinizi. Silin gitsin nedir yani...
Önceki konum bunla ilgili. Kadın öneriye kapalı. Örtü sermeye dahi tepkili. Her sözün altında bir buzağı arıyor. Keşke oturup konuşulabilecek biri olsa.

Ayrıca annem sizin dediğiniz açıklamayı yapmıştı. Sonuç; örtüyü annem geri aldı :)

Benim gönlüm yüzüne örtüyü fırlat diyor aslında ama.

Onceki konunuzu bilmiyorum tabi ama benim cocugum sunnet olsa ortusuz hic bir yere oturtmazdim herhalde Kadin da manyakmis demekki. Sevinmesi lazimken ne surat yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…