kardiş hatunun yaptığı cidden cinayet sebebiymiş,neyse..
benim şöyle bir önerim var.elinde fotolar oldugundan bahsetmişsin.başka bişey de yoksa en büyük kozun bu gibi görünüyor.
O fotoğrafları bastır öncelikle. sonra bir zarfa koy.üstüne kaynının adını ve adresini yaz.
bu zarfı ister bir postaneden ister kargodan neyse artık sahte bir isimle gönder.tehlikeli diyosan o zaman da seni kimsenin görmeyeceğinden emin olduğun bir zaman bi şekilde posta kutularına koyuver çaktırmadan.tüm bunları yaparken plastik eldiven kullanmayı unutma
O gördü zaten fotoları bişey demiyorki
Fotolari gorup bisey demiyosa internetten gondercemde ip buluncak demissin onlar fotograf degil mi?
Bence en temizi bisey yapma acisi fena halde cikar zaten o pislikten. Sevmedim onu ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Arkadaşları görsün diye koyacaktim
o hatunun otelde başka bir adamla çektirdiği fotoğrafları diyorum :26: gördü mü onları da kaynın?
ne kayında ne de kız da pek ar ve namus göremediğim için yapılacak hiç bişey zarar vermez gibi onlara:26:
bence sizin yapmanız gereken tek şey onlarla hiç bi şekilde muhattap olmamak ve eşinizin düğüne gitmesine engel olmak
Iyi geceler şık bayanlar. Birsey soracam. Kötülük mu allaha havale mi? birine acayip kötülük yapasim geliyor
Bilmiyorum ama sinirden çatliycamBence kız o ruh hastasi kayninla evlenerek allahindan bulucak merak etme hiç bulasma onlara tavrini koy uzaktan izle rezilliklerini annesine vuran adam karisina neler yapmaz hele bir hevesi geçsin sonrasi malum şiddet ...
Allah'a havale edersen bütün geleceğini yakmış olursun onun.
Bence elini bulaştırmaya değmez.
Ettim ama yılan git gide yanıma yaklaşıyor. Komşu olacaz
Ettim ama yılan git gide yanıma yaklaşıyor. Komşu olacaz
herşey tamamda asıl ousa kıl oldum şimdi. kardeşiyle çok kavgalar ettik. tamam gt kardeşinle kavga et demiyorum, düğünede gitme demiyorum. ama bari benim bir dediğim olsun o gerizekalı karının totoşunu kaldırıpta ne diye elini sıkacan. eee bari bide sarıl öp iyi ettin de. dün gece öyle kızdımki yatağı bile ayırdım oturma odasında yattım
düğüne gitsin ama tokalaşmasın o zaman, takı sırasına falan girmesi yani, önceden versin takısını kardeşine
tokalaşacam ve tebrik edecem dedi. bana inatmı yapıyor, bu neyin inadı anlamadım. takıyıda kendim takacam ama kıza değil kardeşime takacam kardeşimin hatrı için morali bozulmasın dedi.
yaa ben istemiyorum tokalaşsın. çünkü onun kardeşi bana demediğini bırakmadı, yapmadığını bırakmadı. resmen iyi mahalle karısı gibi kavga ettik kardeşiyle ve kavgaları hep o başlattı. abisinin hatrı yokmuydu? abisini çok düşündümüki abisi şimdi onu o kadar düşünüyor. ous o şıllıkla tokalaşmasa kardeşinde neden tokalaşmadın karımla demeye yüzü yok zaten ki demez ama bizim mal illa tokalaşacam diyor. dedim ne meraklıymışsın ona dokunmaya. uzaktan tebrik edemiyosun illa dokunacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?