- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
Kayın o kadar psikopatki gider cafenin kamera görüntüsünü çıkarır. Biri netten kufretti diye gitti buldu onu taaa şehirdisinda
Ay okudum da benim bile sinirlerim bozuldu. Eşine resimlerini atmış, sonra bir arkadaşıyla dost hayatı, en sonunda da kaynınla evleniyorkızcağız çok multifonksiyonel bir bacımızmış
Ben buradan yapayım ne yapılacaksa, zaten 1 ay sonra Türkiye'ye dönüyorum. Kaynın beni bulana kadar ben çoktaaaaan buradan tüymüş olurum, arasın dursun
Abla bence eşinle bunu asla yalnız bırakma yeter.Eşinden dolayı demiyorum bu yalnIz bulinca adamın üstüne bile atlar.Ama haklıyken haksız duruma düşürecek bişi de yapma bence..Ve kaynının tepki vermemesi de normal değil kesinlikle.AklIma bişi geldi ama kafanı karıştırmak iistemem.Acaba kaynın eşini denemek için yapmiş falan olmasın.Yani aslında o kIzın amacı aynıdir da kaynına belli ettirmeden hadi abini deneyelim ayağına falan yapmış ollabilirler.Ama böyle bile olsa yine de saçma.Kim sevgilisinin bikinili fotolarInı abisine göndertirki?Bilmiyorum ama bu olay bu yönden çok saçma.
belkı de size inanmıyor numarası yapıyor, yoksa nıye arkadaslarıyla bıle tanıstırmıyor? bılıyor o aslında kızın ne oldugunu...
Sen beni dinle,
Esin o dugune gidecek madem,
hazirlan suslen puslen ve aynen sahte aldin tak
Abisini denemediler çünkü onları yaptığında ikisi daha tanismamisti. Tanistiktan sonra bi daha ousla muhattap olmadı adminligide birakti
Allaha havale edince için soğuyacak mı?
Soğumayacaksa kötlük tabiiki!
Ay okudum da benim bile sinirlerim bozuldu. Eşine resimlerini atmış, sonra bir arkadaşıyla dost hayatı, en sonunda da kaynınla evleniyorkızcağız çok multifonksiyonel bir bacımızmış
Ben buradan yapayım ne yapılacaksa, zaten 1 ay sonra Türkiye'ye dönüyorum. Kaynın beni bulana kadar ben çoktaaaaan buradan tüymüş olurum, arasın dursun
Sizin başınızı belaya sokmak istemiyorum :))))) saolun yined3
Yaa bayanlar yorum ve akil verme tarziniz ne kadar yikici ve uzucu. Biz bayanlar bukadar kotu yureklimiyiz. Kotuluge kotulukle cevap verilmez. Kotuluk yapan kisi zaten ergec cezasini ceker. Allaha havale et derim. Ceza vermek bize dusmez. Allah eninde sonunda o kisiyi cezalandirir. Eyer kotuluk yaparsan seninde o kisiden bir farkin kalmaz.
nefret yoruyor ınsanı doğru, ama her vuranı allaha havale etmekte fazlasıyla yoruyor ınsanı. içinde biriktire biriktire çürüyorsun...allah hemen öyle ılgılenmıyor, iş iştn geçtikten sonra bişiler oluyor. sistemın işleyişi bu.Yaa bayanlar yorum ve akil verme tarziniz ne kadar yikici ve uzucu. Biz bayanlar bukadar kotu yureklimiyiz. Kotuluge kotulukle cevap verilmez. Kotuluk yapan kisi zaten ergec cezasini ceker. Allaha havale et derim. Ceza vermek bize dusmez. Allah eninde sonunda o kisiyi cezalandirir. Eyer kotuluk yaparsan seninde o kisiden bir farkin kalmaz.
Hmm anladım. o zaman yine de Allah'a havale et derim ben...
Yaa bayanlar yorum ve akil verme tarziniz ne kadar yikici ve uzucu. Biz bayanlar bukadar kotu yureklimiyiz. Kotuluge kotulukle cevap verilmez. Kotuluk yapan kisi zaten ergec cezasini ceker. Allaha havale et derim. Ceza vermek bize dusmez. Allah eninde sonunda o kisiyi cezalandirir. Eyer kotuluk yaparsan seninde o kisiden bir farkin kalmaz.
Carrie mune sitede dikkat et optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?