çok garıp o kısmı gercekten... karısı olacak haspa, abısıne çıplak fotolar yolluyor ve kardeş '' bunda ne var, kötü niyet yok'' dıyor
düğüne git fotoğrafları bastırıp. yere bişey düşmüş gibi yap cantandan dökülsün telaşlan yalandn falan bana bunları biri gönderdi de eski sevgilisiymiş bu kızın de beni tehdit etti de o düğüne engel olacaksın dedi ama ben yapmayacaktım yanlıslıkla döküldü de sadece kıza gösterip uyaracaktım de
erkek olanların özellikle çükleridemekki nişanlısını bebek gibi görüyor, bebeklerin çıplak resmi yollanır masumane
:))))))))))) öyle bişey yapmam lazımki benim olduğumu anlamıcaklar
evlendıkten sonrada devam edecek bu kadın, carrıe işin zor. aileler arasında böyle sorunlar hıc ıyı olmuyor. eşin düğüne giderse ki, gidecek mecburen... düğünden sonrasını düşünmen gerekecek. kıza ne yapabılırsın? şuan hiçbir şey...kısasa kısas yaparsın ancak, görümcene etrafa onu kötülemek.. ama insanların beynını ıyı yaptıysa bu ters tepebılır, bu sefer de kıskanıyor derler..o kaltaga demezler yapınca, ama sana derler.. çünkü kötüler kazanır her zaman
( ne küfredesım varmıs heee, iyice bozdum agzımı)
Allah'a havale etmek gibi bir huyum yoktur. Aci cektirmek isteyenlerdenimdir ben de.
Gelinligi kesmek, ya da uzerine birsey dokmek filan iyi fikirmis. Boyle dugun gunu ya da dugune cok yaklasilmis bir gunde o gelinlige ketcap, visne suyu, murekkep gibi birsey dokmen felaket bir intikam olur. Ama sen oldugun anlasilirsa yanarsin tahminimce. O yuzden riskli, yine sen bilirsin de.Vitrin gibi bir yerden uzerine dusmus susu vermek lazim, o da zor.
Fotograf atma mevzuuna gelince, evine uzak bir internet kafeden de yapabilirsin ip no'sundan cekiniyorsan.
Eger samimi biri olsaydi umursama, yokmus gibi davran, asla arama, sorma, aradiginda acma, yazdiginda cevaplama filan derdim, benim intikam, uzme yontemim budur. Karsidaki kisiyi boyle surundururum. Ama sizin durum resmen sorunlu oldugun kisi olunca durum baska.
klasık olacak ama
numarasını dagıtsan?nasıl olsa sapıklar tanıyormus gıbı konusuyorlar
yaaa kendı tarafına çekmiş herkesı kıskanc kadınGörümce ondan yana konuşmuyorum . Ayrıca kayın biri bişey derse o yaratık hakkında benden biliyor soyletmiyor
iyi ki kötülük öğrenmek ıstıyorsungarson ayarlayabilir aslında bu iş için, gelinliğe yanlışla döküne vişne suyu
harbi kötü varmış benim içimde ya, bak beyin fırtınası yapınca ortaya çıkıyo
oha o kadar da degılgazeteye ilan versin ciddi düşünenler arasın diye
Faceden bulurlar ama twitterdan mümkün değil
garson ayarlayabilir aslında bu iş için, gelinliğe yanlışla döküne vişne suyu
harbi kötü varmış benim içimde ya, bak beyin fırtınası yapınca ortaya çıkıyo
sen daha ıyı yapıyordun
kızlar, carrıenın kaynıyla arası kötü, kaynının da cıngene huylu bır nısanlısı var. kız sevılme manyagı
ortalıgı karıstırıyor... carrıenın eşine cıplak mı desem, bikinili mi desem foo gonderıyor sanaldansonra kaynına kadar gııdyor ve kaynı dıyor kı: ne var bunda ? kız foto atmıs kötü düşünmeyın hemen!!
sonra carrie kıskanclık damgası vuruluyor sanırım. görümceye de dedıkodular yapılıyor bu arada.
( hatırladıgım bu kızlar )
yaaa kendı tarafına çekmiş herkesı kıskanc kadın
iyi ki kötülük öğrenmek ıstıyorsun
eşinle mı arkadastılar?Twittera girmiyolar kayın korkuyor birileri bişey yazar yosmaya. Bu arada resim olayı yosma kaynımi tanımadan önce oldu. Arkadaşlar hepinize cvp yazamıyorum Tabletten çok yavaş yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?