bir soru

hiç uğraşamam cariecim Allaha da havale etmem kötülükte yapmak ne poh yerse yesin banane

çok garıp o kısmı gercekten... karısı olacak haspa, abısıne çıplak fotolar yolluyor ve kardeş '' bunda ne var, kötü niyet yok'' dıyor

demekki nişanlısını bebek gibi görüyor, bebeklerin çıplak resmi yollanır masumane

Güzel fikir ama anlarlar :))))) bu arada yine Tablete döndüm ous uyuyamiyo pc sesinden

Allah'a havale etmek gibi bir huyum yoktur. Aci cektirmek isteyenlerdenimdir ben de.

Gelinligi kesmek, ya da uzerine birsey dokmek filan iyi fikirmis. Boyle dugun gunu ya da dugune cok yaklasilmis bir gunde o gelinlige ketcap, visne suyu, murekkep gibi birsey dokmen felaket bir intikam olur. Ama sen oldugun anlasilirsa yanarsin tahminimce. O yuzden riskli, yine sen bilirsin de. Vitrin gibi bir yerden uzerine dusmus susu vermek lazim, o da zor.

Fotograf atma mevzuuna gelince, evine uzak bir internet kafeden de yapabilirsin ip no'sundan cekiniyorsan.

Eger samimi biri olsaydi umursama, yokmus gibi davran, asla arama, sorma, aradiginda acma, yazdiginda cevaplama filan derdim, benim intikam, uzme yontemim budur. Karsidaki kisiyi boyle surundururum. Ama sizin durum resmen sorunlu oldugun kisi olunca durum baska.

Görümce ondan yana konuşmuyorum . Ayrıca kayın biri bişey derse o yaratık hakkında benden biliyor soyletmiyor

garson ayarlayabilir aslında bu iş için, gelinliğe yanlışla döküne vişne suyu

harbi kötü varmış benim içimde ya, bak beyin fırtınası yapınca ortaya çıkıyo

Dugune gidip bir suru sahte altin, hatta Eminonunde gormustum, altin taklidi plastik bilezikler var. Bu tur seyler takip, tebrik edip pis pis gulmek de cok sinir bozukluguna yol acar mesela.

klasık olacak ama
numarasını dagıtsan? nasıl olsa sapıklar tanıyormus gıbı konusuyorlar

Görümce ondan yana konuşmuyorum . Ayrıca kayın biri bişey derse o yaratık hakkında benden biliyor soyletmiyor
yaaa kendı tarafına çekmiş herkesı kıskanc kadın

iyi ki kötülük öğrenmek ıstıyorsun

salona herkesten önce kılık değiştirip git tum masalara resmini koy görevlilere de rica et kaldırmasınlar bişeyler uydur herkes gelince onları görsün o zaman senin yaptıgın anlasılmaz

Faceden bulurlar ama twitterdan mümkün değil

Twittera girmiyolar kayın korkuyor birileri bişey yazar yosmaya. Bu arada resim olayı yosma kaynımi tanımadan önce oldu. Arkadaşlar hepinize cvp yazamıyorum Tabletten çok yavaş yaziyorum

Ama yazik, bu sefer garson azari yiyecek, kendi de rezil olacak, belki isinden olacak. Ben baskasina zarar vermeden intikam alinmasindan yanayim.

Sahte altin fikri bence cok guzel. Bir suru plastik altin bilezik takmak... Hani oyle resmen zarar veren birsey de degil, basin cok belaya da girmez. Acayip sinir bozukluguna yol acarsin o kadar. :)

çatlak bi dansöz bul, habire damatla yakın temasa geçsin

yuhh direk eşinemi sosyal paylaşımdan falanmı eşin neden tepki vermiyor carr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…