bir soru

Kayın o kadar psikopatki gider cafenin kamera görüntüsünü çıkarır. Biri netten kufretti diye gitti buldu onu taaa şehirdisinda

Kayın o kadar psikopatki gider cafenin kamera görüntüsünü çıkarır. Biri netten kufretti diye gitti buldu onu taaa şehirdisinda

O zaman isin ekstra zor. Dikkatli olmak lazim.

klasık olacak ama
numarasını dagıtsan? nasıl olsa sapıklar tanıyormus gıbı konusuyorlar

Yine benden suphelenirler. Daha yeni degistirtti ona numarasini çünkü eski manitasi aradiginda cvp veriyordu ve numarasini bi kaynanam bi Görümce bilio onlardan caldigimi anlarlar

Ben kayindan korktum.. Sizi ispiyonlarim fikirlerinizi ozelden yazin

Yine benden suphelenirler. Daha yeni degistirtti ona numarasini çünkü eski manitasi aradiginda cvp veriyordu ve numarasini bi kaynanam bi Görümce bilio onlardan caldigimi anlarlar
bu kadın her yerden işini halletmıs. işin zor ayrıca, telını ıstedıgı kadar degıstırsın
yanlıslıkla bır suru manyak arayabılıyor.

Netten arkadastilar ousun net sayfasında takılıyordu admindi
arkadastılar güya, kız buna götünün başının fotolarını yolluyor..

carrıe? kaynın senı tanımasın nette? sonra hepımızın görüntüsünü çeker falan en çok da ben küfrettım

Son düzenleme:
Aslinda git kendinede boyle beyaz cok sk bi kiyafet ol dugunde esinle guzelce eglen,
tebrik ederkende bunun elini iyice sk anlasin..
taki olarakta sahte altin tak hahahaha

bu iyimiş sahte takıda baya şatavatlı olsun

hım bu iyimiş çok iyi fikir ip adresini bulamasınlar cafeden yaz cafe kamarasını bulur demişsin oaman mahalle arası bi cafeye git camera neyin olmasın :)))

çok film izliyoruz yahu çok seneryolist olmuş :)) o neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…