bir soru

Carriecim esin de sen de gitme düğüne en güzel cevap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben eşinden olsam yolladığında direk kıza derdim ne yolluyorsun böyle fotolar diye hoş benim eşimde olsa böyle derdi benim hatun seni parçalar iyimisin diye

Zaten sistim ağzına ousun şifreleri bendeydi. Yazdiklarinida kayna gösterdim şaka dior

Son düzenleme:
kadın kaynının gözü önünde bi halt yese
adamın gözler kör olmus, ınanmaz. ancak evlenınce başlar sorgulamalar.

Gorsede inanmaz aynen.kendide güvenmiyor ona. Face twitter kullandirmiyor nosunu degistirtti. Arkadaşlarıyla tanistirmiyor

Abla bence eşinle bunu asla yalnız bırakma yeter.Eşinden dolayı demiyorum bu yalnIz bulinca adamın üstüne bile atlar.Ama haklıyken haksız duruma düşürecek bişi de yapma bence..Ve kaynının tepki vermemesi de normal değil kesinlikle.AklIma bişi geldi ama kafanı karıştırmak iistemem.Acaba kaynın eşini denemek için yapmiş falan olmasın.Yani aslında o kIzın amacı aynıdir da kaynına belli ettirmeden hadi abini deneyelim ayağına falan yapmış ollabilirler.Ama böyle bile olsa yine de saçma.Kim sevgilisinin bikinili fotolarInı abisine göndertirki?Bilmiyorum ama bu olay bu yönden çok saçma.

Gorsede inanmaz aynen.kendide güvenmiyor ona. Face twitter kullandirmiyor nosunu degistirtti. Arkadaşlarıyla tanistirmiyor
belkı de size inanmıyor numarası yapıyor, yoksa nıye arkadaslarıyla bıle tanıstırmıyor? bılıyor o aslında kızın ne oldugunu...

Allaha havale edince için soğuyacak mı?
Soğumayacaksa kötlük tabiiki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…