Bir sorum olacak??

esracskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
41
3
1
30
Arkadaşlar Merhaba size birşey sormak istiyorum sizce evlilikte telafisi olmayan ve asla artık yuvayı kurtarılamayacak hale getiren şeyler nedir??

Sadakatsizlik,
Cinsel hayatin kotu olmasi yada olmamasi
Askin/sevginin bitmesi
Saygisizlik,hakaret,asagilamak
Bence en cok bunlar
Sizin sorun nedir?

Saygısızlık, merhametsizlik, şiddet, yalan , aldatma, sevgisizlik ve cinsellik olmaması .

Sadece saygısızlık. Saygi duyan kufretmez, saygi duyan ihanet etmez, saygi duyan konusmaya, dinlemeye ve anlamaya calisir, saygi duyan catismalarda uzlasmak icin yol arar. Boyle dusunuyorum.

Arkadaşlar Merhaba size birşey sormak istiyorum sizce evlilikte telafisi olmayan ve asla artık yuvayı kurtarılamayacak hale getiren şeyler nedir??
Bir sürü şey sayılmış/ sayılacak.
Hepsi biten saygının alt kümesi. Saygısızlıktan daha evrensel bir küme, daha ana bir kötülük bilmedim, görmedim.
Bütün cesareti verir insana, telafisi, eksileni tamamlaması yoktur.

Sadakatsizlik,
Cinsel hayatin kotu olmasi yada olmamasi
Askin/sevginin bitmesi
Saygisizlik,hakaret,asagilamak
Bence en cok bunlar
Sizin sorun nedir?
Biz esimle boşanma asamasindayiz şuan dava açıldı devletin bana hak gördüğü şeyleri vermemek için iftira atmış dilekçede altınlar ondadır bana hic vermedi çaldı yaninda götürdü gibi ve bisuru şey onda sevgi saygı herşey bitmiş gibi ben hala belki düzelir kurtaririz diye beklerken çok yanildim ve daha kötüsü bende hala biseylerin bitmemiş olması ...

Da, neden kim afedilemez bir hata yaptı?

Bana kalırsa ikimizde yaptık ben kendimi sütten çıkmış ak kaşık demiorm ama onun daha çok hataları oldu ve hala devam ediyor ve ben hala aptal gibi belki duzeliriz diye bekliyorum iste...

Back
X