• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR SORUM OLACAK ??????

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler

bu ne terbıyesızlık ya hem sızden kopamıyor hemde hayatında baska bırı var bu nasıl bırsey

İki yıldır ayrıl barış olan ilişkinizde erkek sizin yaptıklarınızı unutamıyor ve tam olarak sizi affedemediği içinde eskisi gibi olamıyorsunuz.peki bu erkek o sürede akrabası olan bir kızı sevdiğini söylese buna inanmak gerekiyor mu??gercekten seviyor olabilir mi???ve sizi hiç sevmediğini söyleyip hala sizinle görüşebiliyor????teşekkürler
Neden inanmayasın ki? Seninle de görüşmesi onun karakter bozukluğunun göstergesi değil mi? Başkasını mı seviyorsun hadi güle güle deyip hiç görüşmemekti yapacağın.

olabilir tabi ki niye olmasın seviyorum diyosa seviyodur bence yani.

Neyin gerçek olduğu hiç önemli değil; sana 1 ayda başka birine gönlüm düştü demesi ona kapıyı göstermen için yeterli bir sebep.

affedemediğini söylüyorsa eskisi gibi olmak çok zor zaten..
olmaz yani içinde bişiler bitmişse..
akrabası olan kızı sevdiğini söylemesi gerçek de olabilir uydurma da.. bunu anca kendi bilebilir ama...
istediğiniz tarzda bir ilişki elde edemeyeceğiniz aşikar... :KK43:

İnan tabi kim sevdiği kıza kızgınlıkla başka birini sevdiğini söyler. Zaten senin yaptığını unutamıyorsa eninde sonunda bitirecektir. Sen aradığın için mi görüşüyor?

Neden inanmayasın ki? Seninle de görüşmesi onun karakter bozukluğunun göstergesi değil mi? Başkasını mı seviyorsun hadi güle güle deyip hiç görüşmemekti yapacağın.
E tabi öğrendikten sonra artık istemedim sürekli aramalar bulusalımlar vs...kimi seviyosan onu ara beni arama dedim.onu arıyorum zaten dedi.dengesiz ayyaşşşş

Simdi ne yaptiysan anlattigina gore ya bunu hazmedemedi yada sana karsi koz olarak kullaniyor.yani sen bunu yaptigin halde ben burdayim.daha senin agzini acmaya hakkin yok gibi bir tavir sezdim.
Akrabasiyla alakali duygularini bilemeyiz, canini acitmaya calismis olabilir.sana gozdagi vermek icin soylemis olabilir...cidden seviyor olabilir...
Aslinda bence senin sorman gereken soru, baskasini seviyor mu sorusundan ziyade ben niye kendimi parcaliyorum bu kadar olmali.hem baskasini seviyorum deyip hem senin yanina gelen biri... ne bileyim bana cok saglam ayakkbi gibi gelmedi tatlim.

Valla kimi sevdiğini bilemem ama karakterinin henüz oturmadigi kesin. Kaçyasinda erkek arkadasiniz.

Peki sen hala bu adamdan ayrilmak icin ne demesini ne yapmasini bekliyorsun? Seni hic sevmedigi halde senden cocuk sahibi olmasini mi bekliyorsun?

_Seni gerçekten sevseydi yaptıklarını unuturdu he tabi bu yaptığın şeye göre değişir orası ayrı.

_Seni gerçekten sevseydi başkasını seviyorum diyemezdi ne olursa olsun.

_Seni gerçekten sevseydi; başkasıyla görüşürken seni aramaya yüzü olmaz vicdanı izin vermezdi.

İnan tabi kim sevdiği kıza kızgınlıkla başka birini sevdiğini söyler. Zaten senin yaptığını unutamıyorsa eninde sonunda bitirecektir. Sen aradığın için mi görüşüyor?
Ben arayıp sormuyorum hatta coğu aramasınıda cevapsız bıtakıyorum.sadece bu ne özgüven ona şaşıyorum

Ben arayıp sormuyorum hatta coğu aramasınıda cevapsız bıtakıyorum.sadece bu ne özgüven ona şaşıyorum

İlginç olan sizi hiç sevmediğini söyleyip sizinle görüşmesi değil, ilginç olan sizi hiç sevmediğini söyleyip sizin onunla görüşebilmeniz.

Kimse kızdırmak için "belli bir kişiyi" sevdiğini söylemez bence. En fazla "seni sevmiyorum "der yahut "başkasını seviyorum" der. Somut birini işaret etmesi için birşeyler hissediyor olması gerekir.

Back
X