• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum olucak fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
35
İzmir
arkadaşlar diyelim ki biriyle uzun bi ilşki yaşadnız 2 3 4 sene her nyse ve siz ayrıldınız o sizi unutmak için biriyle çıktı ama hala sizi sevio ve unutamadı sizde onu seviyorsnuz size geri döndüğünde kabul edermiydiniz.........

cwplarını bekliorum:uhm::1rolleyes:

başkasıyla çıktığı halde seni hala sevdiğine nasıl emin olabilirsin ki? senleyken yaşamında olan birisiysi ya bu? ya da sen başkasıyla çıksan o seni tekrar kabul edermiydi? ayrıca tekrar beraber olduğunuzda o 3.şahısı kafandan atabilecek misin bakalım? seni unutmak için başkasıyla çıktım çok sağlıksız geliyor bana.

kaç sene çıkmış olursan ol, unutuluyorsun ve unutuyorsun canım.

bak o yolunu çizmiş sende çiz boşver

içinde sevgi kırıntıları olmayıp hala güçlü duygular ile kendini beslemişsen onun sevgisiyle,ayrılık nedeniniz kötü değil ise ve bir araya gelşmek için deliriyor iseniz bence sorun yok....
unutursan unutulmuş hissedersin,unutmamışsan geri dönmek an meselesi dersin!

o zaman anın tadını çıkarark onunla istediğin mutluluğu yaşa.......................
hayatta bazen bişiler bir anlık ve bazende bişilere geç kalmak için saniyeler bile tükenir unutma... sadece kendin için ne istiyorsan onu yap ..o bunu yapmış bu bunu yapmış değil ben istedim ve yaptım ama kimseyede zararım olmadan ......de!

şuan için biraz bekliorum henüzdönmedi dün biraz konuştuk ve ben dedim o hytnda olduğu sürece beni arama dedim hklısın dedi şimdi hiç bişi yapmadan bekliorum döner die umuyorum sence dönermi :S???

çok zor bi durum ya offf :'(

başkasıyla çıktığı halde seni hala sevdiğine nasıl emin olabilirsin ki? senleyken yaşamında olan birisiysi ya bu? ya da sen başkasıyla çıksan o seni tekrar kabul edermiydi? ayrıca tekrar beraber olduğunuzda o 3.şahısı kafandan atabilecek misin bakalım? seni unutmak için başkasıyla çıktım çok sağlıksız geliyor bana.

ben de benzer şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum... 2 yıllık ilişkim bitti... ve ben çok değer verdim diye terkedildim... o yüzden nedense benim değerimi sanki birisiyle çıktıktan sonra anlayackmış gibi geliyor... ha o zaman iş işten geçmiş olur mu bilmiyorum... 3 ay oldu ben hala seviyorum ... kimseyle çıkmadan gelse bile hemen güvenemezdim... kaldı ki biriyle çıktıkta sonra olmuyor sensiz diye gelse daha zor elbet...

hep içimde kırıklığı olur sanki...

bişi söyleyeceğim bir an ilk cümleni farklı okudum... biriyle 2-3 sene çıktıktan sonra geri dönmek istedi gibi.. yaşadığın yer de bursa görünüyor... benim ilişkim bursada yaşayan eski sevgililerden birinden gelen bir msjla karışmıştı.. bir an acaba o senmisin dedim :1shok:

sonra baktım sen olamazsın ... sen emek verensin... :teselli:

bence zamana bırak tatlım... ikinci şansı verirken herşeyin senin dilediğin gibi olacağından emin ol yoksa verme o şansı... bu sefer sen koy kuralları... yapamam dediği birşey olursa o zaman ben de yapamam de... sonuçta sevgisinden ve seni kaybetmek istemeyeceğinden emin olman gerek... senin kaybedeceğin bir şey yok değil mi ; nasılsa hayatında yok şu an...

sakin sakin düşün ; eski günlere aldanma... elbet bu kişi tamamen değişmemiştir ama yaşanmışlıklar bir iz bırakır insanda... hayırlısı olsun yerimseniben

Ya ben şey derim aslında canım eskiler eskidi ve yenilere yol açıldı eğer gitmeseydi eskimezdi gitti ve bunu istedi..giden gitsin kalanlara devam et canım istersen..böyle muammalar içinde neden yaşıyorsun ki..aranızda sorunlar olacaktır sorularda... Cvb vereceğiz derken daha kötü yıpranacaksınız...'yokluğunda ve yokluğumda neler yaşadın 'sorusuna hazırsan işte çok istiyorsan bekle ve gör yaşa....

gidende bendm ama aile skntılrmda dolyı ona anltamadm ayrıldım bilmiorum kızlr çok sağolun birazda olsa rhtladım teşekkrler

zten dndğünde hemen atlamm sorgularım bazı şylerden emin olmak isterim daha snra olacağı varsa olur sanırım dediniz gbi zamana bırakmalıyım

evet canım zamana bırak ama gerçekten sevdinse başkasıyla olmasına fırsat verme gerçi hoş adamın içinde olduktan sonrada zor ya.seni gerçekten sevdiğinden emin ol bence ve 3.kişi asla olma.

arkadaşlar diyelim ki biriyle uzun bi ilşki yaşadnız 2 3 4 sene her nyse ve siz ayrıldınız o sizi unutmak için biriyle çıktı ama hala sizi sevio ve unutamadı sizde onu seviyorsnuz size geri döndüğünde kabul edermiydiniz.........

cwplarını bekliorum:uhm::1rolleyes:

beni unutmak icin baska biriyle cikiosa gittigi yerde kalsin benim adimi bile anmasin...

canım seni seviğine eminsen tekrar dene derim ben bak bakalim hali tavrı nasıl ona göre kesin kararını verirsin..o bi hata yapmış gitmş başkasıyla çıkmış boşver en bunu düşünüpte aşkını harcama..
inş. senn için hayırlısı olur canıma.s

benimkide sana benzeyen bir seydi, manyak beni unutmak icin baskasiyla cikti bende ona en pisman oldugun anda bile arama dedim ve ustune benimde ciktigim biri var dedim yalandan. iliskisi 1-2 ay dvm etti ve bitti ve bizde tekrar konusmaya basladik ama sevgili olarak degil. en pisman oldugun anda bile arama cumlesi pahaliya patladi bana, cunku gururu dönmesine izin veremez. oyuzden gercekten sevdigine ve sevildigine cok eminsen zaman kaybetme derim, ama iyice dusun. bol bol dua et allahtan hayirlisini diliyorum senin icin... insallah sevgine degecek biridir.

Back
X