bir sorum var kızlar

kerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
61
0
86
İstanbul
ben 34+2 haftalık hamıleyım kontrollerıme 1 ayda bır gıdıyorum.bu aykı kontrol gunum geldı.benım sorum 8 aylık hamıleyken alttan muayene yapılıyormu.bazı tanıdıklarım yapılıyo dedı de benım doktorum ole bıseyden hıc bahsetmedı.sıze de yapıldımı yada yapılıyomu gercekten.ben cok merak edıyorum korkuyorumda sımdıye kadar alttan hıc muayene olmadımda.bılgılendırısenız benı sevınırım.

benim doktorum çatı muayenesini 38.haftada yapacağını söyledi canım ,daha önce yapılıyor mu bilemiyorum.

evet ben daha dün oldum çatı muaynesi
tam 38. haftamda
doktorum bir önceki kontrolde söylemişti
hazırlıklıydım
sadece eldiven takıp kayganlaştırıcı gibi bir şey sürüp parmaklarıyla içeriye bakıyor saniyelik bir olay hiç acı hissetmedim korkulacak bir durum değil rahat olursanız şayet...

illa yapılması gerekıyo yanı ya en buyuk korkum dıyebılırım daha once hıc muayene olmadım bıde normal dogum ıstıyorum nası dayanacaksam artık.

bende korkuyordum korktuğum kadar acı verici olmadı ve çok kısa sürdü.normal doğum istiyorsan katlanman lazım.Doğum başlayana kadar da 4-5 defa aynı kontrol yapıldı bana.hazırlıklı ol böyle şeylere

sezeryanda böyle bir muayeneye gerek yok kerry ama normal düşünüyorsan illa ki başına gelecek

sezeryanda böyle bir muayeneye gerek yok kerry ama normal düşünüyorsan illa ki başına gelecek

sezeryanda böyle bir muayneye gerek yok derken baştan kesin sezeryana karar verilmişse demek istediniz sanırım. Çünkü bu muayne aynı zamanda normal doğuma müsait olup olmadığını belirlemiyormu zaten.

sezeryanda böyle bir muayneye gerek yok derken baştan kesin sezeryana karar verilmişse demek istediniz sanırım. Çünkü bu muayne aynı zamanda normal doğuma müsait olup olmadığını belirlemiyormu zaten.

evet eğerki kafadan normal düşünmüyorum sezeryan olsun diyorsanız o zaman doktorunuz bu muayeneyi yapmıyor demek istemiştim , bu muayene sonucunda çatı normal doğuma müsait değilse sezeryan zorunlu bir doğum şekli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…