Bir sorum var

akrepistan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
574
578
103
36
Antalya
Merhaba, ben 7 aylık hamileyim bugün eşimle denize gittik ve sık sık tuvalete gittim tabiki. Sonra şunu düşündüm, ben bebeğim olunca tek başıma bebeğimi de alıp denize gidicem kısmetse peki tuvalet ihtiyacımı çocukla nasıl halledicem yani ben tuvalete girerken bebeğimi nereye bırakıcam tuvalete yanıma alamam ki o pis yere bırakamam. Siz nasıl hallediyorsunuz bunu?

bunun için çözümü burada aramanız garip geldi de demek ki kendinizden başka konuşacağınız kimse yok diye saygıyla cevap veriyorum.

şimdi hamilesiniz ya ondan o kadar tuvalete gitmeniz...
günde 3 kere hadi 5 kere gittiğiniz tuvalette de eşiniz baksın ne diyelim..
allah başka dert vermesin...

Peki tamam cevap vericem ...
Siz bugun sık sık tuvalete gittiniz cunku hamilesiniz baski uygulaniyor .
Bebeginiz olunca bu kadar sık tuvalete gitmezsiniz.
Evde halledersiniz .
Misal ben umumi tuvalet kullanmam.
Velev ki yine sık kullaniyorsunuz
Yaninizda anne,baba,teyze,hala,bakici,bebegin bakicisi,plaj gorevlisi,animasyoncu,can kurtaran ,illa ki biri olur.
Gercekten usenmedim yazdim
Ustelik ..neyse

bazen çok iyi insanlar olabiliyoruz :)

Ben çözüm aramadım tabiki. Bizim etrafımızda kimse yok, yani çocuğum olunca ben tek başıma biryerlere gidicem. Sık sık gitmek de değil de mesele yanımda kimse olmayınca illaki tuvalete gidiceğim bir zaman olacak dışarda avmde vs. Yani belki yanlış başlıkta konu açmış olabilirim ama konuyu bile zor açtım inanın bu bölümdeydim ve hemen açtım yoksa derdim falan değil.

Üşenmeden yazdığınız için teşekkür ederim. Cevabınızdan şunu anladım yani bebek olunca illa yanımda biri varsa dışarı çıkmam gerekecek sanırım. Yada orda bir görevliye emanet edicem öyle mi?

bebek arabasında olunca iki dakika birisine söylersiniz. ne diyelim..
herkes nasıl çözüyorsa siz de öyle çözeceksinizdir.

Doğurdun büyüttünde denize nasıl gireceğine kaldıysan eğer. Tek başına zor yanında biri mutlaka lazım olur.

bazen çok iyi insanlar olabiliyoruz :)
Hepimiz iyi insanlarız eminim, teşekkürler iyi insanlar bu kadar dalga geçeceğinizi bilseydim açmazdım konuyu. Aslında açarken de düşündüm sorsam mı diye en iyisi etrafımdaki gerçek insanlara sormak burdan anlaşılamıyoruz sanırım. Sadece bugün aklıma bu geldi ve eşime sordum o da "kadınlara sormak lazım bilmiyorum ki cocugu da kimseye emanet edemezsin" dedi ben de sormak istedim.

Sayfiye yerde oturuyorum. Bebeğim 4 aylık. Henüz ben denize girmiş değilim bırak bebeyle kıyılara inmeyi:) dışarıda sling ile 15 dakika gezebilirsem kâr sayıyorum bu sıcaklarda. İlk yıllarında güneş tepedeyken çıkarmamak gerekiyor. Ancak akşam 6 dan sonra...
Bebeğin doğduğunda evde tuvalete giremeyeceksin, denizde girmeyi hiç düşünme. Çocuk ve sen yüzme fikri ise bence çok uzak bir ihtimal. Korkutmak istemem ama çocuk büyütmek inan pembe hayallerin olmadığı, uykuuz geçen geceler, halkalı gözler, duşa girememekten ve emzirmekten süt kokan bir beden demek:) Sağlıkla kucağına al.

Bebek küçükken yalnız dışarı çıkma süreleri sınırlı olur

Çişini yapar gidersin sonra da bir dahaki çişe gelirsin eve

Büyüyünce de onu da yanına alıp girersin
Teşekkür ederim cevapladığın için. İştr ben bunu duymaktan korktuğum için sordum çünkü hep kendimi bebeğim de olsa hep gezicem, onu gezdiricem yürüyüşe gidicem falan diye teselli ediyordum. Çünkü etrafım olumsuz insanlarla dolu "çocuk olunca gezersin böyle bekle" falan dedikleri için. Demekki haklılar öyle sürekli yürüyüştü, parktı, avm gidemiycez galiba

tuvalete girmeden evden çıkma..
dışarıda insanın aklına tuvalet gelmiyor bebekle merak etme
denizede şimdiye kadar hiç tek gitmedim gitmemde yani bebeksiz bile olsam

bebek arabasında olunca iki dakika birisine söylersiniz. ne diyelim..
herkes nasıl çözüyorsa siz de öyle çözeceksinizdir.
Ben de onu merak ettim herkes nasıl çözüyo acaba ki? diye. Burda daha fazla kadına ulaşabildiğim için buraya yazmak istedim. Çünkü etrafımdakilere sorsam "sen bebek olunca gezeceğini mi sanıyorsun" falan diyecekler çünkü onlar bebek olduğundan beri evden çıkmadılar. Ben öyle olmak istemiyorum, bebeğimle de gezebilmek, yürüyüş yapabilmek denize gidebilmek falan istiyorum. Kimseye de emanet edilmez ki. Neyse teşekkürler bulucaz bi yolunu demekki

Lavaboya girmeden dışarı çıkmasanız sorun olmaz. Bebek olunca insanın aklına çiş gelmiyor valla :) hadi diyelim geldi, şahsen ben kimseye emanet etmeden evime geri dönerim ya da tuvalete sokarım kimseye bırakmam güvenemem ...

Doğurdun büyüttünde denize nasıl gireceğine kaldıysan eğer. Tek başına zor yanında biri mutlaka lazım olur.
Mevzu sadece deniz değil. Bugün denizdeyken kızımla da gelicem ben denize falan dedim eşime sonra bu geldi aklıma sonuçta sadece deniz değil avmde işin olur gidersin, bi parka gider hava alırsın yanımda da kimse yok eşim de gündüz çalışıyor tabiki önce bi sağ salim doğsun ama aklıma gelmişken sorayım dedim.

o yapı meselesi valla arkadaşım var çılgınlar gibi gezdiler ama bebeğin sağlığını koruyacak şekilde...
diğer yaza kadar bebek zaten bir yaşına yaklaşır, denize zaten ya eşle, ya arkadaşla gidilir.
bir avm de, bir yürüyüşte de 5 saatten fazla kalmayacağınıza göre dert edecek çok şey yoktur.
allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin de gaz, kolik, alerji gibi durumlarda bebekler asla durmayabiliyorlar.
her bebek ve her anne kendine özeldir.

Yaaa demeyeydin iyiydi İste herkes böyle söyleyip duruyor ben de hayır öyle olmayacak diye diretiyorum kendime sanırım kendimi kandırıyorum. Sling falan aldım ama evet çok sıcak zira Antalya'dayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…