Bir sorum var

Yok 6 saat kalamam ben de tabiki 1 - 2 saat kalsam benim için başarı. 7 aydır çok sık geliyor ya sanırım hep böyle olacak gibi geliyor mesela 6 saat tuvalete girmemek benim için mucize şuan
Şuan öyle :)
Doğumdan sonra zaten ne uyku ne yemek ne WC eline geçmeyecek tuta tuta fizana gidiliyor :) bol bol yapıyor olmanın tadını çıkar ben 12 saat tutmak zorunda kaldığını biliyorum
Doğumdan sonra eskiye dönüyor hersey

Evet benim de yanımda eşimden başka kimsem yok, o da gündüz çalışıyor bazen akşam da... Evet burası da çok sıcak maalesef, ben de bu sıcakta en iyi şey denize gideriz belki dikkatini çeker ağlamaz, sıcaktan bunalmaz diye düşünüyodum ama çok ütopik bişey düşünüyorum galiba

Gideceksin de yürüyüşe kaç saat gidilir ki

İki saat

Çişini tutarsın o sürede

Şimdi hamilesin sıcak diye çok su içmişsindir çişin çok gelmiştir baskı da yapar Bebek

Demekki bu konuda doğruyu düşünmüşüm kimseyi istemedik. Eşim izin alıcak 15 gün yıllık izin ondan sonra da, annem gelip bir hafta, sonra da kayınvalidem gelip bir hafta kalacaklar yani herkes sırayla gelecek. Evim küçük çocuk da huzursuz olmasın. Bir de kedimiz var. O kremi de aldım ama bir ay kala başla dediler bir de çamaşirda iz bırakıyormuş. Şimdiden mi başlamalıyım?

İlk iki ay senin kucağından başka yerde durmayacak. Kokunu isteyecek. Denizi göremez zaten. İlk zamanlar sen onun için bir karartı olacaksın. Şimdi bizimkinin gözler açıldı 4 aylık oldu kahkahalar atıyor bana bakıp. İletişim kurmaya başladıktan sonra her şey daha güzel olacak senin için. İlk 3 ayı bir devir elbette denize de gidersin ama güneşin batmaya başladığı vakitler olur, derisi hemen kavrulur taptaze çünkü. bir de yanında eşin olsun. zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın. İnsan yaşamadan anlamıyor.

Onlari belirtmemin sebebi isimin daha kolay oldugunu anlatabilmek icindi zaten
Sonucta bu ikinci bebegim , ilkinde benim de kimsem yoktu yine de vaktimin cogunu disarda geciriyordum
Dedigim gibi her cocuk bir degil insallah konu sahibinin bebegi de kolay bir bebek olur

Boşver iz kalsın. Çamaşırında süt izi kalacak zaten sürekli. Bir memeyi verirken diğeri akıor yağlı yağlı:) göğüs pedi dene, ben denemedim. Sıkıldım teferruattan pompa, göğüs kaşkanı derken daral geldi.

O kadar tutmak da iyi değil bizim için ileride çok problem oluyo annem ameliyat oldu bu yüzden hiç tutamıyodu artık.

Gideceksin de yürüyüşe kaç saat gidilir ki

İki saat

Çişini tutarsın o sürede

Şimdi hamilesin sıcak diye çok su içmişsindir çişin çok gelmiştir baskı da yapar Bebek
Aynen. Hep böyle olcak gibi geliyor, yürüyüşe gidebilsem büyük mutluluk olcak benim için.

Yaaa çıkabiliyor muydunuz dışarı sık sık. Var mı bi tüyosu bunun, var mı bi öneriniz?

Teşekkürler göğüs pedi alayım. Peki 2 ay var şimdiden başlamalı mıyım? Bir de çocuk emerken de sürmeye devam edecek miyim? Ne kadar süre devam etmeliyim?

Teşekkürler göğüs pedi alayım. Peki 2 ay var şimdiden başlamalı mıyım? Bir de çocuk emerken de sürmeye devam edecek miyim? Ne kadar süre devam etmeliyim?
Ben ilk iki ay kullandım sonra bebeğin memeyi nasıl kavrayacağını öğreniyor yaralar azalıyor ve bitiyor. 32. Hafta başladım sürmeye.

Eşim hep yanımda olamaz ki. Çalışıyor bazen akşam da çalışıyor.
Mevzu deniz olduğu için eşin çözümdü. Bizde tatil eşsiz olmaz sizde durum farklıysa bilemem.. günlük hayatta bebekle çıkarken evde yapıyorsunuz sonra bebek koşturmacasından çiş aklınıza bile gelmiyor :)

Ben ilk iki ay kullandım sonra bebeğin memeyi nasıl kavrayacağını öğreniyor yaralar azalıyor ve bitiyor. 32. Hafta başladım sürmeye.
Haftaya başlamam lazım o zaman. Çocuğa gelene kadar annenin bile çok teferruatı var. Göğüs kremi, pedi, çatlamamak için yağlar, doğumdan sonra korse. Kendine mi bakıcan çocuğa mı? Teşekkürler önerileriniz için.

Biz Antalya' da yaşıyoruz deniz sınırsız. Zeten deniz örnekti şöyle orada tuvaletler pis ya hani içeri alamam falan ama bi parka yürüyüşe gitsek yada avmye yine aynı durum söz konusu genel olarak napıyo anneler diye merak ettim.

Kimse altına işemiyor,rahat ol. Herşeye bi yol bulunuyor.

Ay teşekkür ederim, inşallah o kadar kötü olmaz. Ben çünkü bunalıma girerim, çocuğa da faydam olmaz. Çünkü hep motive ediyorum herşey güzel olacak diye... Belki de kendimi kandırıyorum.
En guzelini yapiyorsunuz , kendinizi kandirmiyorsunuz her cocuk zor degildir , ben o dediklerinizi rahatlikla yapiyorum , bebegimi 5 gunlukken kontrol icin evden cikardim bi daha da sokmadim , herfun cikariririm disari ki calisan bir kadinim , rahat olun , bol bol yuruyus yapin , o da sokaga alissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…