Bir sorum var

Korkacak bir durum yok , siz onun annesisiniz zaten onun sadece size ihtiyaci var , siz sakin kalmayi basarirsaniz o da sakinleair

Biz evde bile tuvalete gidebilmeyi lüks görüyoruz hele disarida hic gitmiyoruz. Yani bebek olunca tuvalet ihtiyaci baya bildigin lüks oluyor...
Tecrube olarak eşin varken uzun uzun dışarı cik ben oyle yapiyorum sonucta kimseye emanet edemem kuzumu. Ha illa gideceksem ve mecbur kaldiysam bebek arabasina oturur beniml3 iceri gelir heralde yani baska çözüm gelmedi aklima.
Edit: dün 16 saatlik bayram ziyareti vs yaptik bilin bakalim ne oldu ben tuvalte gitmeyi unuttum eve gelince ölüyorum sandimdi

Yaaa çıkabiliyor muydunuz dışarı sık sık. Var mı bi tüyosu bunun, var mı bi öneriniz?
Tiyosu falan yok , travel sostem bi bebek arabasi alin portbebesi de olan , atin bebegi icine yuruyun , parka gidin , sokakta yuruyun o zqten genelde uyuyacak
Emzirme ortusu alin , acikinca oturun bir banka emzirin , benimki aralik dogumlu , ocakta bile sokaktaydik o kadar diyim
Usutursun diyenlere de kulagimi tikadim , bol bol gezdik , simdi her ortamda uyuyabilen ve sakin sakin oturan bir bebem var
Ilk cocugumu da boyle buyuttum i sallah sizinkiler de boyle olur

Muhakkak... Valla şuan yazılanlardan çiş en son şey sanırım bir saat çılabilsem mutlu olcam. Yapmayıveririm 1 saat, inşallah çıkabileyim de...
Çıkarsın canım hiç korkma.. bebeği kendi hayatına adapte etmek bu işin sırrı.. sabah kahvaltıyada gidiyorum,akşam yemeğede gidiyorum,avm'yede gidiyorum,cafedede oturuyorum. İlk tatilimi bebeğim 3 aylıkken yaptım.. defalarca tatilede gittim hiç pişmanda olmadım.. bunları şimdi dert etme.

Muhakkak... Valla şuan yazılanlardan çiş en son şey sanırım bir saat çılabilsem mutlu olcam. Yapmayıveririm 1 saat, inşallah çıkabileyim de...
Çıkarsın canım hiç korkma.. bebeği kendi hayatına adapte etmek bu işin sırrı.. sabah kahvaltıyada gidiyorum,akşam yemeğede gidiyorum,avm'yede gidiyorum,cafedede oturuyorum. İlk tatilimi bebeğim 3 aylıkken yaptım.. defalarca tatilede gittim hiç pişmanda olmadım.. bunları şimdi dert etme.

tuvalete girmeden evden çıkma..
dışarıda insanın aklına tuvalet gelmiyor bebekle merak etme
denizede şimdiye kadar hiç tek gitmedim gitmemde yani bebeksiz bile olsam
Ben tek gidiyorum mecbur arkadaşlarım çalışıyor eşim de ve Anyalya o kadar sıcak ki bu sıcakta bunalmaktansa dibimdeki denize girerim diyo insan tek de olsa güzel oluyor. Önceden ben de gitmezdim ama sıcaklar pes ettirdi.

İşte ya duymak istediğim şeyler bunlar.... İmkansız olmamalı 3 aylıkken tatil mesela bravo size. Var mı bu işin bi sırrı, ne yapmalıyım yada yapmamalıyım?

İşte ya duymak istediğim şeyler bunlar.... İmkansız olmamalı 3 aylıkken tatil mesela bravo size. Var mı bu işin bi sırrı, ne yapmalıyım yada yapmamalıyım?
Sakin olmalısın sadece. 3 aylık bebek yer içer uyur. Bebek arabası bu durumda candır,hayat kurtarır. Bütün yaz bebeğini bebek arabasında uyutup gece gezen anne tavsiyesi olarak al bunu.

Eşim aşçı benim o yönden şanslıyım sanırım yarım saatte 5 çeşit yemek yapar yardımcıdır da aynı zamanda tabi akşamları evde sadece.... Annem durur herhalde ama annemle de çok anlaşamıyoruz terstir annem, yani çok nax niyaz çekmeyen biridir. Allahım yardımcı olur inşallah.

Umumi tuvalet kullanmiyorum,patlayacak duruma gelmedigim surece. Ama sartsa illa ki mesela ped falan degistirmemm gereken durumlar varsa da kangurum vardi onu kullanirdim. Simdi buyudu beraber gidebiliyoruz zaten

Sakin olmalısın sadece. 3 aylık bebek yer içer uyur. Bebek arabası bu durumda candır,hayat kurtarır. Bütün yaz bebeğini bebek arabasında uyutup gece gezen anne tavsiyesi olarak al bunu.
İnşallah ben de becerebilirim, çok istiyorum öyle olmasını. Hamileliğim hiç duyduklarım, gördüklerim gibi geçmedi. Çok rahatım şuan, hamile olmamın bi farkı yok gibi sadece karnım var işte ve orda büyüyen bir bebiş

Umumi tuvalet kullanmiyorum,patlayacak duruma gelmedigim surece. Ama sartsa illa ki mesela ped falan degistirmemm gereken durumlar varsa da kangurum vardi onu kullanirdim. Simdi buyudu beraber gidebiliyoruz zaten
Benim de aklıma gelen tek çözüm bu sling, kanguru falan ama çocuk için hijyenik değil ama başkasına emanet etmekten iyidir.

İnşallah o günleri ben de görebilirim. Allah analı babalı, mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin.

Ay süpersiniz tam olmak istediğim anne inşallah darısı başıma.

Benim de aklıma başka çözüm gelmedi, ya yanıma alıcam ya yapmıycam ama siz de dikkat edin o kadar tutmak ilerde bizim için çok tehlikeli.

Hiç üşümedi hasta olmadı dimi? Zaten öyle olur sakınan göze çöp batar. Benim bebek arabasının portbebesi yok ana kucağı var ve büyüyünce kullanmak için normal hali var işte. Ana kucağında duramaz mı ilk aylarda bebek arabasında

Engelli tuvaletleri geniş olur. Bebek arabasıyla girebilirsiniz. AVM lerde engelli tuvaletleri şartı var, mutlaka bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…