- 1 Ocak 2025
- 1.241
- 344
- 38
- 27
Ayy yaa o kadar iyi anlıyorum kiiAynen işte sabırsızlık yaptımaynen canim bekle benim gibi yapma ben fazla fazla erken yaptım negatifi şaķ diye suratıma yapistirdim oturdum totomun üstüne hatta şimdi bat 2 gün gecikti ona rağmen yapamıyorum düşün
Şimdiden nasıl olsun jdjsmsmDaha erken dedin ama kuzu bi ışık olması gerekmez miydi yerine gittiğine dair en azından silik çizgi falan
Kızzz diğer topiğe gelll dhdhdhdŞimdiden nasıl olsun jdjsmsm
Bulamıyorum benKızlarre yeni topiğe gelin hemennn hamilelik sürecim diye açtım artık ordan devam edelim ben sizi bırakıp başka yerlere gitmem artıkkkk
@Malones @Melkit A adenim0011 @Yorgunruhum @adilebaytarovic @cavresamn veee diğerleri etiketleyemedim isimlerinizi bulamadımmmm
Gerçekten pozitif miydi sonucunuz benimde duratest bu şekilde çıkıyor 2 gündür ama herkes olumsuz bahsettiği için sevinemedim
Evet canım benim pozitif çok şükür bende doğru çıkardı zaten herkeste yanlış olacak diye bir şey yok bu markaların hepsi yanlış çıkarsa satıştan çekilirdi sonuçta demi bence hemen gidip kan verinGerçekten pozitif miydi sonucunuz benimde duratest bu şekilde çıkıyor 2 gündür ama herkes olumsuz bahsettiği için sevinemedim
Ya maşallah bende cumave cumartesi iki test yaptım duratest ikisi de silik hatta ekleyeyim buraya ama yalancı pozitif olayı çok olduğu için inan sevinemedim bile kan için mecbur bekliyorum başka markayla deneyeyim dedi nöbetçi eczanede de sadece bu marka varmış bilmiyorum içimde heyecan bile yok nasılsa yanlış diye düşünmekten sevinemedimEvet canım benim pozitif çok şükür bende doğru çıkardı zaten herkeste yanlış olacak diye bir şey yok bu markaların hepsi yanlış çıkarsa satıştan çekilirdi sonuçta demi bence hemen gidip kan verin
Olumsuz düşünme canım neden kan veremiyorsun acillerde kan veriliyorYa maşallah bende cumave cumartesi iki test yaptım duratest ikisi de silik hatta ekleyeyim buraya ama yalancı pozitif olayı çok olduğu için inan sevinemedim bile kan için mecbur bekliyorum başka markayla deneyeyim dedi nöbetçi eczanede de sadece bu marka varmış bilmiyorum içimde heyecan bile yok nasılsa yanlış diye düşünmekten sevinemedim
İlcedeyim canim ben hastane uzakta o yüzden pazartesiyi bekliyorum mecburenOlumsuz düşünme canım neden kan veremiyorsun acillerde kan veriliyor
Anladım canım bana haber ver mutlakaİlcedeyim canim ben hastane uzakta o yüzden pazartesiyi bekliyorum mecburen
Teşekkür ederimAnladım canım bana haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?