Bir sorum var

Hepinizi etiketlicem kızlarım ama biraz uzun sürebilir yazı baya uzun olacak çünkü dhdhdhhd üff keşke ses kaydı atabilsem şuan size ya hislerimi daha iyi tarif ederdim
Off keske gerçekten ses atsaydın dinleseydik bizde ses atsaydık jdösösm

Aslında elimde vardı 10 gün önce belirtilerimden gaza geldim yaptım hangi akla hizmet yaptıysam işte şimdi böyle yapamıyorum
Baya erken davranmışsın sende elimde 3 tane awox test var ama bir tane daha negatif görürsem olan bütün umudum da gidecek o yüzden 2 gün sonra bat günü sabah yapıcam

Baya erken davranmışsın sende elimde 3 tane awox test var ama bir tane daha negatif görürsem olan bütün umudum da gidecek o yüzden 2 gün sonra bat günü sabah yapıcam
Aynen işte sabırsızlık yaptım aynen canim bekle benim gibi yapma ben fazla fazla erken yaptım negatifi şaķ diye suratıma yapistirdim oturdum totomun üstüne hatta şimdi bat 2 gün gecikti ona rağmen yapamıyorum düşün

Daha erken dedin ama kuzu bi ışık olması gerekmez miydi yerine gittiğine dair en azından silik çizgi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…