Ya bilmiyorum doktor başka şeyler de yükseltmiş olabilir falan dediMukkeeemmmmellllll kuzuuuuu hayırlı olsun
Tebrik ederim güzel kızım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum çıktıııı beta 20 iyi sizce nasıllll ayy emin olamadım ama bir türlü iyi mi değil mi
Melkit Malones A adenim0011 Y Yorgunruhum A adilebaytarovic @Blackgirll35
Ya betayı ne yüksektebilir allah aşkına yaYa bilmiyorum doktor başka şeyler de yükseltmiş olabilir falan dedi
Ay ne saçmalamış ya tövbe tovbeYa bilmiyorum doktor başka şeyler de yükseltmiş olabilir falan dedi
Ayyy vala hamilesinnn sen senin yerine ben burada heyecan yaptım çığlık attım resimleri görünceYemin ederim keşke buraya çığlık atabilsem çok tuhafım şuan awox yanıltmaz demi ayyy inanamıyorum ağlıyorum
ay canımm hayırlı uğurlu olsun 10 katı artmış daha geçen 2 ydi şimdi 2 günde bir 2 katı artarak ilerlemesi lazım hayırlısıyla doktor ne dedi bidaha kan verceksin demedimi ?Kızlar sonucum çıktıııı beta 20 iyi sizce nasıllll ayy emin olamadım ama bir türlü iyi mi değil mi
Sinem ben vala dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bacım oyy şükür aramızdan hamilerde çıktıAllahım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah şuan o kadar duyguluyum ki isimlerinizi tek tek açık olarak yazın ben dua edicem isimlerinizle benimle bu duyguya ortak oldunuz
Mükemmel canım hafi hayirli uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin indallah sağlıklı bir sekildeKızlar sonucum çıktıııı beta 20 iyi sizce nasıllll ayy emin olamadım ama bir türlü iyi mi değil mi
Dedi dedi canım iki gün sonra gel dedi devlet hastanesi aslında ilk gebesin dedi sonra dedi ama kesin konuşmayayım belki başka şeyler artırmıştır iki gün sonra gelay canımm hayırlı uğurlu olsun 10 katı artmış daha geçen 2 ydi şimdi 2 günde bir 2 katı artarak ilerlemesi lazım hayırlısıyla doktor ne dedi bidaha kan verceksin demedimi ?
Off çok güzel yaDedi dedi canım iki gün sonra gel dedi devlet hastanesi aslında ilk gebesin dedi sonra dedi ama kesin konuşmayayım belki başka şeyler artırmıştır iki gün sonra gel
Çok iyi olur kuzumKızlae şimdi burası çok uzun oldu ben başka bir pik açayım hepiniz oraya gelin orda da bu ay kendimce ne yaptım da hamile kaldım anlatayım hem daha düz olur burda mesaj çok birikmiş olur mu
Gayet iyi canımm sonuçta bat günün geçmedi dahaa. Hayırlı olsunn sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin İNŞAALLAHKızlar sonucum çıktıııı beta 20 iyi sizce nasıllll ayy emin olamadım ama bir türlü iyi mi değil mi
yanlız testin bu kadar hassas olması çok iyiymiş resmen 20 yi gördüDedi dedi canım iki gün sonra gel dedi devlet hastanesi aslında ilk gebesin dedi sonra dedi ama kesin konuşmayayım belki başka şeyler artırmıştır iki gün sonra gel
Olur canımmKızlae şimdi burası çok uzun oldu ben başka bir pik açayım hepiniz oraya gelin orda da bu ay kendimce ne yaptım da hamile kaldım anlatayım hem daha düz olur burda mesaj çok birikmiş olur mu
Çok iyi bi test yaa bende 2 gün sonra yapıcamyanlız testin bu kadar hassas olması çok iyiymiş resmen 20 yi gördü
Markası neydi bacım yaÇok iyi bi test yaa bende 2 gün sonra yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?