Bir sorum var

Kan için çok erken daha 9 var mümkün değil zaten belli olması

ya acaba diyorum biz bu adamlara ha yumurtladım ha akıntı derken zorluyoruz gönülsüz işten çıkan spermim sonuçlarını mı yaşıyoruz ahahahahahahahhahaha

ya acaba diyorum biz bu adamlara ha yumurtladım ha akıntı derken zorluyoruz gönülsüz işten çıkan spermim sonuçlarını mı yaşıyoruz ahahahahahahahhahaha
ayy eşim yanımda kahkaha attım neye gülüyosun diyo dedim kii ya bu topik bana çok iyi geldii kendim gibi çatlak bir kaç kadınla sohbet ediyoruz çok iyi oluyor yazdığına sonuna kadar katılıyorum zavallı kocam adetim geçti sandığı için bana kesin hamileyim gözüyle bakıyor dün anlatmaya çalışıyorum şu zaman yumurtlarsan şu zaman adet olursun şu zaman lekem olmuştu o aslında yumurtammış adetim geçmedi yani 14 gün eklendi falan adamın beyni yandı bugün ilişki yarın ilişki bugün yok şu gün var diye diye zehir ettik

Valla canım benim se bir gün kasık ağrım var bir gün yok yani psikolojik de olabilir burda hepimiz mecbur adeti bekliyoruz

Kız seninki yine dinliyormuş ben yumurtlama şu bu diyince biz tavuk muyuz ne diyorsun sen ya falan diyor kapatıyor konuyu offf gönülsüz oluyor adamcağıza da üzülüyorum

Kız seninki yine dinliyormuş ben yumurtlama şu bu diyince biz tavuk muyuz ne diyorsun sen ya falan diyor kapatıyor konuyu offf gönülsüz oluyor adamcağıza da üzülüyorum
Dinliyor da anlıyor mu emin değilim öyle bir inanmış ki bu ay hamile olduğumaa karnımı sevmeden öpmeden karnımla konuşmadan durmuyor İnşallah o hissediyordur ne kadar adet olacam desem de yok Allah ın izniyle hamilesin olmayacaksın adet diyor gariban adam ama sivilcem çıktııı

Hahahah cidden benim eşimde aynı diyo millet ceketini atıyo hamile kalınıyodu sen ne diyon yok bugun değil yok öbür gün yok yumurtam çatladı kafası yandı adamın

Hahahah cidden benim eşimde aynı diyo millet ceketini atıyo hamile kalınıyodu sen ne diyon yok bugun değil yok öbür gün yok yumurtam çatladı kafası yandı adamın
Ayy bazen çok kızıyorum kendime ya araştırmasaydım bu kadar bilgi sahibi olmasaydım gelişi güzel takmadan bilmeden ilişki olsaydı adet bekleseydim belki bu kadar stres de olmayacaktı bu kadar uzun da sürmeyecekti gebeliğim

Ay o kadar doğru ki aslında ben anlamadım arkadaş bütün arkadaşlarım patır kütür doğurdu 2. Bebeği planladılar ben daha gebe bile kalamadım ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…